Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Dead Zone (1983)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Dead Zone (1983)

The Dead Zone

The Dead Zone (1983)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zona smrti

Godina:

1983

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

103 min

Režija:

David Cronenberg

Scenarij:

Stephen King
, Jeffrey Boam

Glavne uloge:

Martin Sheen
  >  Greg Stillson
Tom Skerritt
  >  Sheriff Bannerman
Christopher Walken
  >  Johnny Smith
Brooke Adams
  >  Sarah Bracknell
Anthony Zerbe
  >  Roger Stuart
Herbert Lom
  >  Dr. Sam Weizak
Jackie Burroughs
  >  Vera Smith
Nicholas Campbell
  >  Frank Dodd
Simon Craig
  >  Chris Stuart
Colleen Dewhurst
  >  Henrietta Dodd
Peter Dvorsky
  >  Dardis
Barry Flatman
  >  Walt
Julie-Ann Heathwood
  >  Amy
Géza Kovács
  >  Sonny Elliman
Ken Pogue
  >  Vice President
Sean Sullivan
  >  Herb Smith
Raffi Tchalikian
  >  Denny #1
Roberta Weiss
  >  Alma Frechette

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Dead Zone (1983)
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2014 u 23:08
The Dead Zone (1983)

Žanr: Horor, SF, Triler
Trajanje: 103 min
Država: Amerika
Jezik: Engleski, Ruski

Režija: David Cronenberg
Scenario: Jeffrey Boam po romanu Stephena Kinga

Uloge:

Christopher Walken ... Johnny Smith
Brooke Adams ... Sarah Bracknell
Tom Skerritt ... šerif Bannerman
Herbert Lom ... Dr. Sam Weizak
Anthony Zerbe ... Roger Stuart

Nastao prema romanu Stephena Kinga Zona smrti priča je o mladiću, školskom učitelju, Johnnyju Smithu
koji gotovo smrtno strada u teškoj nesreći. Nakon pet godina provedenih u komi, Johnny se uspije probuditi, no više nije isti. 
Taj događaj ostavio je svoj trag, nevjerojatnu sposobnost da tjelesnim dodirom prorekne sudbinu drugih ljudi. 
Nakon prve spoznaje da može proreći budućnost, dolazi i do druge, a to je da se to ne može promijeniti. 
Njegova sposobnost da predvidi budućnost i da je pokuša promijeniti može stvoriti sasvim drukčiju budućnost. 
Naravno da mu njegov neobični dar donosi i probleme jer mora objasniti kako zna što će se dogoditi 
i kako to on može vidjeti stvari koje drugi ne vide.  izvor: mojtv  

Na vrh
dzemil-merdzanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzemil-merdzanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2017 u 14:53
Trebao sam ovo gledati prije 15 godina, tad bi mi bolje legao
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 12:37
Još jedan film koji sam obožavao tokom osamdesetih, u VHS danima. Smile
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:13
Nažalost, mlađe generacije znaju "The Dead Zone" kao seriju - koja nije ni upola kvalitete ovog filma.
Uvijek fantastični Walken, Martin Sheen kao zloduh sakriven iza šarma... I neumitna, predeterminirana budućnost - kao najveća strava od sviju.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:15
Ja to (seriju) nisam mogao da gledam, čak i nemam pravi sud, pilot mi nije bio zanimljiv, posle je nisam ni nastavljao. Embarrassed
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2024 u 20:18
Nikad čuo za seriju.

Možda je dobra, možda i ne, ali apsolutno je nepotrebna.
Možda su u seriji fiksne telefone zamijenili sa mobitelima pa kao zato to rade, ali čemu to?
U svakom trenutku film je savršen, osim u sceni sa očitim igračkama koje glume sudar.
Ali ta jedna scena ne kvari sadržaj i definitivno nije ukaljala briljantne glumačke izvedbe.
Ako je nekome stvarno smetala, pa danas se bar sve sredi sa CGIjem, ne treba snimati kompletnu priču ponovno od nule.

Masterpis.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2024 u 11:27
Meni lično uz "They Live", najbolji sci-fi triler osamdesetih. Jedan od onih koje možete gledati više puta, a da vam je ugođaj isti kao kad ste ih gledali prvi put. ClapThumbs Up 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.