| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nebesnyy sud Aka Sky court (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nebesnyy sud Aka Sky court (2011)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2016 u 00:26 |
|
Nebesnyy sud Aka Sky court (2011) ![]() Režija: Alyona Zvantsova Scenarij: Alyona Zvantsova Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 4 x 45 min Sergey Byzgu ... Pretorius Ingeborga Dapkunaite Marina Duksova Konstantin Khabenskiy Dmitriy Maryanov Oleg Mazurov Anna Mikhalkova Postoji zagrobni život, a umesto raja i pakla Sektor mira i Sektor za razmišljanje. Pre nego što se odredi gde će pokojnik završiti, o tome mora da odluči Nebeski sud. Zakoni su božji, ali su branioci, tužioci, sudije i porota ljudi. Ova četvorodelna ruska serija iz 2011. godine, spoj drame i fantastike, opisuje nekoliko sudskih procesa koji se odvijaju na Nebu i sa njima povezane događaje na Zemlji. Prevode je najavio i tekst za temu uradio: carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 03:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2024 u 09:33 |
|
Sjajna serija sa interesantnim filozofskim raspravama, ali i duhovitim, vrcavim dijalozima i dešavanjima. Zanimljivo i dobro osmišljene priče i likovi (advokat, tužilac, Morfeja, porodica Amore ...), odlična muzika i fenomenalna gluma. Hvala jevstatiju na skretanju pažnje na scenaristkinju Aljonu Zvancovu i preporuci za neke njene serije i filmove Ottepel, Proshchay, Lyubimaya!, Ya ostayus ... i prevodiocima čarnojeviću, ljubici i jevstatiju.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2024 u 10:09 |
|
Ima i druga sezona.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2024 u 10:23 |
|
Heavenly Judgement. Continuation Nisam gledao.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |