Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Inye Aka The Outliers (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Inye Aka The Outliers (2024)

Inye

Inye (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ostali

Godina:

2024

Žanr:

fantazija, avantura

Trajanje:

53 min

Glavne uloge:

Denis Burgazliev
  >  admiral Kanaris
Aleksey Serebryakov
  >  Aleksandr Ilinskiy
Nikolay Fomenko
  >  Leonid Petrov
Evgeniya Simonova
  >  Lyubov Vladimirovna
Maksim Titov
  >  Ansell
Igor Usachev
  >  Boruch
Artyom Kolyazin
  >  boyets otryada M-1
Maksim Emelyanov
  >  Pyotr Smolin
Maksim Matveev
  >  Neumann
Kirill Nagiev
  >  Komandir otryada M
Wolfgang Cerny
  >  Maximilian Neumann
Anna Andrusenko
  >  Vera
Victoria Tokareva
  >  agent otryada M
Yuliya Khlynina
  >  Anna
Dmitriy Gudim
  >  vospitatel Eberkhard

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Inye Aka The Outliers (2024)
    Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2024 u 14:52
Znam da je rano,ali da pitam jel hoce mozda neko ovo prevoditi.Hvala unapred
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2024 u 20:22
Tagovi na imdb su "female nudity" i "female topless nudity".
To se ne odbija, stoga +1 na gornje pitanje. Wink
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 22:44
Prevode za seriju radi nesko77 ✨
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2024 u 10:41
Hvalaaaaa
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2024 u 13:09
Utisak nakon jedne i po epizode. Morao sam tako. Nisam se nešto razočarao, ali me nije ubedio da nastavim da gledam.

Zaintrigirao me je početak, skokovi na različita mesta i vreme, baš prvi put npr oko Nojmana i..., moć ok već viđeno ali nije mi smetalo,  dva puta su ponovili isto, jedan mi je dobar kod profesora, tj. ruskog naučnika, i kako je vreme prolazilo nekako mi je preraslo u dosadu, ponavljaju se stvari, eto i Anja i kontrola za početak već viđeno možda im nečeg više, pokazali su i deo iz detinjstva  opet nema nekog pomaka, jedan skok mi nije jasan ali verovatno će ga upotrebiti kasnije, lep je vizuelno, čak i gluma određenih glumaca, sviđa mi se to prostorne i vremesko pomeranje u radnji, lokacije, malo drame, a uvijeno  u istorijsko odelo. Podseća malo i ima nagoveštaja, šta su stvarno i planirali u ratu.

I sad kad sam došao na nekih dvadesetak minuta druge epizode, i kad ju je doveo... nekako nemam neku želju da saznam šta će dalje biti i da nastavim, čini mi se da su malo ugušili radnju.

Ali hajde odgledaću do kraja, mada sam dosta mini-serija koje sam u skorije vreme pogledao išao na silu, da bih pri kraju ipak prekidao, stvarno me nije interesovalo kako će se završiti. 
Na vrh
zzeks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzeks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2024 u 19:44
Da li ima prevod za ovu seriju
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2024 u 20:40
Originalno postovano od strane zzeks zzeks piše:

Da li ima prevod za ovu seriju

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.