Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - In a Violent Nature (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

In a Violent Nature (2024)

In a Violent Nature

In a Violent Nature (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

94 min

Režija:

Chris Nash

Scenarij:

Chris Nash

Glavne uloge:

Lauren-Marie Taylor
  >  The Woman
Charlotte Creaghan
  >  Aurora
Alexander Oliver
  >  Evan
Lea Rose Sebastianis
  >  Brodie
Ry Barrett
  >  Johnny
Timothy Paul McCarthy
  >  Chuck
Reece Presley
  >  The Ranger
Cameron Love
  >  Colt
Sam Roulston
  >  Ehren
Liam Leone
  >  Troy
Andrea Pavlovic
  >  Kris

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: In a Violent Nature (2024)
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2024 u 16:56
Ko je zakleti fan slešera, svideće mu se. Ja sam prekinuo na pola filma, odavno 
već sve viđeno, iscrpljene sve ideje.. Ili sam ja omatorio, pa više nemam 
volje da gledam sve i svašta, što mi nije bio problem dok sam bio mlađi..
Na vrh
Debilius View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Debilius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 05:03
Da, ljubiteljima slešera, a i gejmerima. Znači, psihopatima,
u neku ruku, LOL. Ja pripadam prvoj vrsti, nisam gejmer,
ali film odiše igricom, kao da vodiš lika koji ubija glupane
i glupače na inventivne načine. Cijeli film je prožet kadrovima
koji prate "junačinu" s leđa kao u igrici. Inače, što se tiče
ubojstava, zanimljivo je kako je presavinuo joga djevojku.
Izmislio je novu joga pozu. Tvo voli ovaj tip filma, koji je
ujedno i skidanje šešira hororcima iz 80-ih i 90-ih,
obvezatna lektira.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 11:50
Dabome, nije za svakoga, ne puca na kakvu stravu, nemire, prosto se poigrava nekadašnjim slasher kanonima, možda i novi horor antijunak u nastanku ako (pa, kada pre) bude nastavaka, ovaj svakako eksperimentalni i drugačiji film u odnosu na one na kakve smo navikli, ne nužno zbog toga i kakav pa game changer, ne puca baš ni na to, jednostavno se autor zabavlja sa idejom. Meni se dopao kao takav. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 12:03
Što je u brejnu ljudi koji vole gledati ubistva, silovanja, strah, jezu, monstruozne scene prolivanja krvi i sakaćenja delova tela???

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 12:12
Originalno postovano od strane Debilius Debilius piše:

Da, ljubiteljima slešera, a i gejmerima. Znači, psihopatima,
u neku ruku, LOL.

LOL LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 12:24
Ne znam Mizi da li zbilja veruješ da mi ovde imamo diplome iz domena psihologije or something, ja pisah više puta o svojoj ljubavi prema hororu, gde sada nanovo. Ako je lakše doduše, eto možda smo duboko poremećeni, raja voli te etikete, potaman onda. Ako bi dobili dovoljno inekcija, možda zavolimo božićne hallmark filmove, čuj, nikada se ne zna. LOL 

Ima nešto i u tome da se tobože voli nekakva sigurnost (iluzija iste, zbilja ne znam kako iko može verovati u sigurnosti, niti razumem zašto bi to iko uopšte želeo sebi), zavale se lepo, na ekranu se dešava koješta tenzično, napeto, jezivo, a oni lepo jedu kokice, piju kocu, grickaju snickers, dođe do kakvog transfera strave, skoka adrenalina, najverovatnije kortizola (sve je u hormonima, ne?) dok oni zapravo sve vreme rizikuju samo to da se zagrcnu na vražiju kokicu, ili hajde, grđe, kakav dijabetes i sijaset bolesti koje vuče proždiranje ugljenih hidrata, šećera, procesuiranog đubreta od hrane, skokove insulina dakle, rekosmo, hormoni jbg. (ruku na srce, nije baš da ćeš po bioskopima ikada videti nekog da gricka zelje, kelj, liže brokoli and shit).

Neko voli tobogane, ekstremne sportove, borilačke sportove gde se sve nakucava na 11, no nije greh sedeti u fotelji (ko je ima) i gledati gladijatore, manijakalne ubice, bekstvo žrtava, razne zgode koje generalno jedni drugima inače znamo priređivati eonima, samo eto, bez da zakrvarimo ruke dok se to dešava na ekranu. 

Ažurirao puppet_master - 13.Srpanj/Jul.2024 u 12:37
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 15:58
Citiraj
Neko voli tobogane, ekstremne sportove, borilačke sportove gde se sve nakucava na 11, no nije greh sedeti u fotelji (ko je ima) i gledati gladijatore, manijakalne ubice, bekstvo žrtava, razne zgode koje generalno jedni drugima inače znamo priređivati eonima, samo eto, bez da zakrvarimo ruke dok se to dešava na ekranu. 

Što jest, jest!CoolLOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2024 u 16:03
Verovatno da ima istine, iako se suštinski blesavim sa Mizijem, šta čovek da kaže na pitanje o tome šta je u mozgovima ljudi a da bude ozbiljan. Kada bih imao makar blage predstave šta je neka samo u mojem mozgu, gde bi mi bio kraj, sada ću još da tumačim i tuđe, nego hajde, uzeo sam tek da zloupotrebim Mizijevo trolanje, svojim LOLLOL
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2024 u 13:16
Evo nama kanadske verzije ili varijacije na temu Džejsona. Narativ strogo podređen slešer-scenama.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2024 u 17:13
Givi tu mi bejbi, aha, aha, givi tu mi bejbi, aha , aha!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,268 sekundi.