Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Challengers (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Challengers (2024)

Challengers

Challengers (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izazivači

Godina:

2024

Žanr:

drama, komedija, ljubavni, sportski

Trajanje:

131 min

Režija:

Luca Guadagnino

Scenarij:

Justin Kuritzkes

Glavne uloge:

Nada Despotovich
  >  Tashi's Mother
Chris Fowler
  >  TV Sports Commentator (Atlanta 2019)
Charles Massey
  >  Tennis spectator
Scottie DiGiacomo
  >  US Open line Judge (umpire)
Connor Aulson
  >  Leo Du Marier
Emelia Camille Harewood
  >  Tennis girl
A.J. Lister
  >  Lily
Sid Jarvis
  >  Tennis man
Keanu Ham
  >  Asian Cook
Lizzy Kircher
  >  Waitress
Kenneth A. Osherow
  >  Art's Physiotherapist
Mary Joe Fernandez
  >  TV Sports Commentator (Atlanta 2019)
Kevin Collins
  >  New Rochelle Parking Lot Guard
Faith Fay
  >  Spectator
Doria Bramante
  >  Woman With Headset (Atlanta 2019)
Andre Gadbois
  >  Tennis Pro
Zendaya
  >  Tashi
Mike Faist
  >  Art
Josh O'Connor
  >  Patrick
Darnell Appling
  >  Umpire (New Rochelle Final)
Christine Dye
  >  Motel Front Desk Clerk
Jake Jensen
  >  Finn Larsen
Sam Xu
  >  Art's Fan
GeGe Jackson
  >  Courtside Spectator
Cornel Bradford
  >  Tashi's Cameraman
Casey McNeal
  >  Atlanta Open Official
Burgess Byrd
  >  USTA Official
Shane T Harris
  >  Art's Security Guard

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Challengers (2024)
    Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 21:22
Pošto igra moja omiljena glumica Zendaya, ko odgleda film neka napiše da li ima promocije NWO i LGBTQ asocijacije.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 21:30
Ima. Zendaja se prči sa svakom curkom na koju naiđe.
Svakih 5 minuta, nova.
Osim u jednoj sceni kad se samo drpaju.

I to ti je sad u svakom filmu, pa ti preporučam gledanje isključivo iranske kinematografije koja nije cenzurirana.
Nemoj one koje su zabranili, to su isto avanture sisoljubne Zendaje.

Uspot ti predlažem da odeš na imdb i pretražiš filmove po tagu ZOOPHILIA.
To ti, vidim već mjesecima, ne smeta.
Štaviše, pališ se na te stvari.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 21:32
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Pošto igra moja omiljena glumica Zendaya.

Bogtejebo, ladno se možemo usaglasiti oko nečega Mizi. 

Ovo (ima danas i jedan sa JK Simmonsom doduše) ide večeras preko reda. Romantičarski neki sa tenisom, ne volem tenis baš, nekako mi je to danas pomodno, jer je Novak naš (šta god to značilo, pa i Mekinro je bio moj zaboga miloga, šta me briga čiji pasoš ima) a važno je valjda u sportu biti najbolji, pa je valjda zato LOL 

Blesavim se (kao), voleo sam da igram tenis sa svojim drugarom Acom, u dvorištu između zgrada, imali smo taman (skoro) lepo izvučenu liniju po sredini, i onda smo igrali prevashodno tako što smo gledali ko će kome više zverskih lopti da zakuca u polje LOL Aca potom od nekud nabavio i mrežu, pa je bilo i (kao) autentičnije. Zapravo dve budale, no dobro, on je pio jogurt, ja čokoladno mleko. Voleli zajednički paštetu koju nam je na hleb mazala njegova baka Safeta, jedino što sam ja voleo nesoljenu a on slanu. LOL On je bio Lendl, ja naravno Mekinro. Posle sam, naravno, voleo Agasija, on, naravno, Samprasa. 

Ovo kada već trolujemo forum, da spamujem nešto (polu)smisleno makar LOLLOL

Ažurirao puppet_master - 17.Svibanj/May.2024 u 21:43
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 21:49
Zendaya je do yaya.

Samo piši Papi, volim kada čitam Džokijeve komentare,
to mi greje dušu.

Javljajte utiske obavezno.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 22:03
Grije dušu? Dušu? Koju dušu.
Ja mislio da ti se diže. Zato tako i pišem.
Deder, nađi opet neki random film pa kopipejstaj "LGBT" i tamo, da odgovorim pa da mo'š bacit drkicu.
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2024 u 01:12
Svaka čast za nivo konverzacije, prava stvar za kavanu na kraju sela gde se zabava svršava stavljanjem cele flaše u polni organ trenutno aktuelne pevaljke u 4:30h jutrom.

A film, film je dosadno dvosatno smrdenje čarapa koje sam ugasio posle 4 i po minuta. Dosadniji je čak i od nove Dine. Zendaja ili Nezandaja, ubijte se ako i dalje ozbiljno shvatate svo ovo groblje slonova, izvinjavam se slonovima. 

Ne znam dal ste glupi ili samo plaćeni da održavate privid, ali ste svakako tih par preostalih gostiju u kafani. Imajte trunku samodostojanstva i zatvorite ovaj forum. Ovde više smislene priče nema. Ima normalnih poslova na svetu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2024 u 02:15
Bome, nisam izdržao ni tih 4 i pol minute, video sam Zendayu u tangama čini mi se, onda je nešto jela i gledala u tv, no tu mi je bio kraj, daj bože dva minuta filma da sam video pa zaspao. Srećom pa imam nemiran san, pa sam spreman da nastavim. 

De, de, ne moraš naravno davati podršku, ni forumu da istraje, kamoli tek nekome od nas. Da se lupetara - lupetara se, meni je forum do pre nekoliko godina bio daleko odvratniji sa količinom mržnje i besmislica, lečenja kompleksa svako malo po temama, pa šta da se radi, još bolje da se onako lepo videlo kako i o čemu uopšte ljudi misle, na šta god to ličilo, odraz je stvarnosti i sredine, ja pa opet volim suviše film da bih tek tako potpuno digao ruke, mrsko mi je pisati, još teže mi bude čitati, no ne želim mu (forumu) da ga nema a ne bih ni komentarisao odveć druge, šta ću im ja ionako. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2024 u 03:48
U stvari, odustajem i ja, sat vremena flashbackovi jure brzinom svetlosti, čak se i ne radi o tome da tobože nisam u stanju da ispratim šta se likovima dešava sada, šta pre par sedmica, šta pre 13 godina, tek mi je van pameti da se tako vodi priča, ni Tarantino ne pravi baš totalni mozaik od zilion fragmenata.

Guadagnino je daleko od lošeg reditelja, ma samo zbog Suspirije mu skidam kapu ali ovo sve i da vodi nečemu, mene iritira do granice moje izdržljivosti, htedoh da gledam romansu među teniskom mrežom, neka u kakvom blesavom ljubavnom trouglu (nadam se da će ova dvojica biti par na kraju) ali vala ne želim da na svakih par minuta budem u nekom petom vremenu tokom dva+ sata trajanja filma. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2024 u 20:24
Jer za komentare treba imat dušu.

Gledaću sigurno.
Na vrh
Poochee View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Poochee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 01:40
Meni ovo nije bilo loše. Bolje od očekivaog jer ja inače ne volim pretencioznog Luku, a ovdje nije bio toliko pretenciozan. Naravno da ti vremenski skokovi jesu malo kao vidi me ja mogu režijski da iznesem taj volej na volej, ali eto, iznio je i nisam ni u jednom trenutku pomislio da to ni za šta ne treba. Ono što jeste iritantno nepotrebno je golicanje homoerotikom, kao potpuno beskorisna dramaturška štaka - da li jesu ili nisu, baš nikakav payoff na kraju s tim, samo skreće pažnju sa nečega što je zanimljivije u odnosu tih likova. Ipak, suma sumarum, više simpatično nego iritantno.
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2024 u 09:33
Kilavo,kilavo,kilavo...Obračun na kraju ''Dobar,Loš,Zao'',pet minuta samo se gledaju u oči i ide muzika i ni jednog trenutka nije dosadno,za razliku od obračuna na kraju ovog filma
Na vrh
sosna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sosna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 16:49
Titl plz?

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 16:53
Originalno postovano od strane sosna sosna piše:

Titl plz?

Očekujemo s nestrpljenje!
M.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 17:30
Originalno postovano od strane sosna sosna piše:

Titl plz?

Ne, pliz.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 21:03
Nije ovo uopšte loše ispalo! Čak šta više, pružio mnogo iznad (malih, priznajem!) očekivanja, držao pažnju skroz. Kamera interesantna, psihologija jednog ljubavnog trougla skroz realna i pogođena, gluma korektna, fabula za ljubitelja sporta poput mene interesantna i poželjna. Jeste da ima nekih sitnica koje su najverovatnije danak vremenu u kome živimo. Jeste da ima tih flashbackova i skokova svaki čas, ali može se to sve lepo stići i postići...

I tako do nekih 10-15 minuta pre kraja. Tada su ga skroz us**li. Sam kraj totalni antiklimaks i ono što sam već par puta ovde nazvao kinematografskom lenjošću. Neoprostivom! Ja ću da vam bacim kosku, a vi dragi gledaoci lepo kad naiđe odjavna špica sami u glavi konstruišite kako vam se sviđa. Uh, što ne volim takve podvale. Utisak dramatično pokvaren. Idemo dalje...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 21:18
Arsiejtsi, opet te nasamarili mamgupi!

Volem Zendayu, ali ne volem tenis i spletke.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2024 u 17:17
Nisu me nasamarili. Čak naprotiv. Na kraju je utisak taman negde u skladu sa očekivanjima. Možda mrvicu više čak i uz takav svršetak.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 22:01
Sportska melodrama drži pažnju, bez obzira na dužinu trajanja (2h i 11 min.), zahvaljujući skladnom triju upletenom u ljubavni trougao. Zendaya odlična, jer dokazala da ume da bude i fatalna zavodnica, a ne samo okrutna ratnica ili verna pratilja super-heroja.
Na vrh
ivan-pijovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan-pijovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2024 u 12:54
Po meni su ovo previše napumpali. Film nije ništa posebno, ali može da se odgleda.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2024 u 14:32
Joj ne znam ja ovo ne bih gledao ni da mi plate. Sta ovde moze da bude zanimljivo ,mislim stvarno.
Mizzi stvarno sta tebe ovde zanima ,ako je Zendaya pa gledaj je i bez titla
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.