Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Idea of You (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Idea of You (2024)

The Idea of You

The Idea of You (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ideja o tebi

Godina:

2024

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

115 min

Režija:

Michael Showalter

Scenarij:

Robinne Lee
, Michael Showalter
, Jennifer Westfeldt

Glavne uloge:

Anne Hathaway
  >  Solène
Graham Norton
  >  Graham Norton
Viktor White
  >  Simon
Roxy Rivera
  >  Jodie
Reid Scott
  >  Daniel
Raymond Cham Jr.
  >  Oliver
Mathilda Gianopoulos
  >  Georgia
Jaiden Anthony
  >  Adrian
Annie Mumolo
  >  Tracy
Grace Junot
  >  Nancy
Perry Mattfeld
  >  Eva
Dakota Adan
  >  Rory
Meg Millidge
  >  Claire
Ella Rubin
  >  Izzy
Nicholas Galitzine
  >  Hayes
Jon Levine
  >  Lawrence
Jordan Aaron Hall
  >  Zeke
Cheech Manohar
  >  Jeremy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Idea of You (2024)
    Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 22:13
Prevod je uradila Lola21 ✨
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 22:28
NE znam za film, ali pesma od grupe Nine Inch Nails izuva.

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2024 u 23:21
Za žanr kome pripada i vreme kad je kreiran, ispao sasvim korektan filmčić. Gledah ga u društvu osobe koja je naklonjena žanru i očekivao sam da odustanem nakon nekog vremena, ali ispratih ga do kraja bez problema. Ispostavilo se ovaj put da je došlo više od očekivanog, što je baš pohvalno. Fanovi lakih tema i ljubića neka slobodno prionu na posao.

Primetih par sitnih propusta u prevodu, ali sve u svemu vrlo dobar posao i hvala
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 22:40
Anne Hathaway je ovde na svom terenu i naprosto briljira. Iznenađujuće dobar je i njen mlađi partner, britansko otkriće Nicholas Galitzine. Odlična hemija među njima daje potrebnu dozu romantike ovoj komediji. Za sve zaljubljene i ostale nepopravljive romantike.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2024 u 10:33
Generalno volim ljubav na filmu (i šire), no ako se zaletim i na ovo, jbg, Joxer će da kaže da sam sa magarca naskočio na ježa ili šta je već kakva grđa kateogrija. LOL

Nije to, nego sam nažalost čuo da je priča našla kakvu pa inspiraciju oko Olivie Wilde i onog tipa, da li kakve pop zvezde danas, onog Harryja nešto, šta ja znam, slabo pratim mjuzu snimljenu posle 1975., tipa koji je glumio u Don't Worry Darling sve u svemu. A to bi mi toliko akalo mozak da se možda ne bih ni uneo u čitavu priču, ne želim da mi budalaštine tabloida i privatnih života nekih tamo glumaca ulaze u tikvu dok se prepuštam priči, iako me i sama takva mogućnost nervira jer volim Anne Hathaway. Možda bi me malo podsećao i na onaj meni košmarno negledljivi noviji ljubić sa Jennifer Lopez, pa je bolje da ne akam svoje nerve bez nužde.

Suštinski, nebitno, tek kažem zašto sam uopšte propustio ovaj film. Komentari su mi pomogli da ostanem pri tome, pa nema suza za propuštenim filmom kod mene LOL 

Ažurirao puppet_master - 28.Lipanj/Jun.2024 u 10:42
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2024 u 12:13
Zapravo neću kazati takvo što jer radi se o 12 godina razlike činimise, dvije punoljetne osobe.
To je kod nas počesto osuđeno od zajednice, može mu bit' majka, rekla bi ljubomorna gamad.
Znaš mene. Čim nešto bode zatucanost kao da smo u mračnom dobu, to se gleda. Čak i da je ratni.
Valja li ili ne, ne znam još, ko zna kad će meni doći na red, ali zato si ti tu da testiraš. :P
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2024 u 13:46
Jaka mi zajednica, jako društvo LOL Kada mi ne bi sudili, mislio bih da nešto nije u redu sa mnom. LOL

Veruju ljudi u nevidljive čike na nebu, pa ih ima valjda mnogo, te ako nam se ne podudaraju, meni i njoj, zapravo tom i takvom društvu, te nevidljive čike na nebu, sudili bi nam i zbog toga. Potom zbilja misle da su u nekakvom plemenu, pa im njihovo pleme šatro želi dobro u životu, a neko tobože tuđe pleme im želi nekakvo zlo, pa bi nam sudili i zbog toga, ne poklapaju nam se plemena jbg. Bome vidimo i da ten može imati neodgovarajuću nijansu, oma sud. Onda kada misliš sve suprotno od cenjene zajednice, oma si nakazan. E da ga je.bem ako sada i godine imaju ikakve veze i sa čime. Svakako ne bih mogao da budem sa detetom, što je meni manje-više jedino wtf? No od kako smo svi punoletni, vazda su milice bile čas dvocifren broj godina mlađe od mene, onda poneko bude bome koju god pa starija od mene, mi to nikada da provalimo ,  pa ako mi digitron i krštenice valja imati i za ljubav, neka se nose vala (ionako) u kujac, društvo i sve ta seoska pravila. Uostalom neka stanu u red, ovakvo društvo u kojem mi živimo bi svakako imalo čitav spisak neprihvatljivih stvari kod mene, neka dodaju još jednu, suze lijem za njihovu bol. LOL

Tamo svakoga boli patka za to, ne vidim ikakvu kontroverzu osim ako je namerno ne naprave za potrebe filma. Još te to recimo L.A.  a tamo ima ljudi obučenih u međede i dlakave labudove, veverice, koji piške i ono drugo u posude sa peskom, i međusobno se izuvaju od seksa ne skidajući svo to krzno sa sebe, šta će onda film o nekoj smejurija razlici u godinama. Da je to Avganistan, pa i da vidim kakve su tu peripetije sa tako čime (nije da želim doduše). Moj deda bio makar još toliko stariji od moje bake, i ova je potom, po njegovoj smrti pričala stalno, decenijama o njemu kao o najboljem čoveku na planeti, ne vidoh da je pobegla sa nekim mlađim. Moglo je i obrnuto biti, koga briga, well, osim cenjeno društvo, zato je raja toliko sretna i napredna, sam ovaj prostor okupan u veselju i perspektivnosti, taman po svojim uverenjima i stavovima. Gde bre ljubav da se oprosti, taman posla. LOL
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2024 u 15:11
Puppet, ja malo iz razonode ispratim i "žutilo", pa mi tako poznata i romansa Wilde i Stylesa (sada već bivša romansa, rekao bih). Ali da nisi ništa rekao, ne bih na bilo koji način povezao tu priču sa ovim filmom. Osim što je u oba slučaja koka osetno starija, ali to makar u današnje vreme nije nikakva retkost

Elem, kao što već napisah, mnogo bolje od očekivanja i za današnje vreme sasvim pristojan komad romantične pričice. Jedino je pitanje da li si naklonjen žanru i da li po svaku cenu juriš nešto što ujeda, umesto ovih lakih nota? Ako s vremena ne vreme odlutaš u žanr, od mene imaš preporuku da ne preskočiš ovo. Važi i za Joxera
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2024 u 17:59
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Puppet, ja malo iz razonode ispratim i "žutilo", pa mi tako poznata i romansa Wilde i Stylesa (sada već bivša romansa, rekao bih). Ali da nisi ništa rekao, ne bih na bilo koji način povezao tu priču sa ovim filmom. Osim što je u oba slučaja koka osetno starija, ali to makar u današnje vreme nije nikakva retkost

Ma misliš da mene zanima išta od toga, nego budala čitam i dalje povremeno one nekada davno smislenije medije, preko google news mi se prikazuju vesti iz sveta filma, ruku na srce mahom gledam naslove dok mi nešto ne privuče iole pažnje, to svakako ne bi bila neka tamo hollywoodska romansa, doduše kliknuo bih (oh kako samo, jako, dugo) na Oliviu Wilde, mada ko da zna šta je i zašto to bilo da je tako šta uopšte došlo do mene, no znam da je film povezivan sa time, ima tome vremena...i dok ja poFatam o čemu je reč, gotovo, budalaština mi uđe u um i onda bi me akala dok gledam priču filma. A jezivo sam netolerantan na te bljuvotine, jbt nema više autentične zvezde, nema takvih ni filmova, i sada ćeš da te provlače kroz priču zbog neke tamo veze, pa to kao treba da nam bude vest, ko je sa kime i šta sve, ne bi mi verovali pa je nebitno, no misliš da ja stvarno znam šta sam sve i sa kime, veze više nemam, puna mi glava svega i svačega petog, mahom, čast izuzecima LOL, sada ću da brinem tek o tim tamošnjim glupostima. Nije ljubav glupost, lepo je sve to, ali aman, ja sam filmofil, ne želim da se petljam u njihove odnose niti da me oni udaljavaju od filmova/njihovih priča, čim mi zaliči na kakvu (neka i kvazi) biografiju, mani. Skoro svuda se likovi voledu, kao da moram baš ovaj da gledam, meh.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2024 u 18:16
To ti kažem, zaboraviš na žutilo na kakvo i ja ponekad nabasam ni kriv ni dužan, pa se lepo opustiš uz film bez predznanja i predrasuda. Tako i ja uradih... Naravno, garancija nema da će svima da klikne. Samo preneh svoje impresije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.