| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Exorcism (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksandar-kojic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 186 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Exorcism (2024)Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 23:11 |
|
Hmm, nema komentara. Čudno, obzirom da se ovaj film počeo prikazivati u domaćim bioskopima. Verovatno su ga neki od vas gledali. Naravno, Friedkinov original "The Exorcist" iz 1973. godine me toliko isprepadao kao klinca, da je zauvek ostao duboko u meni i još uvek me podilaze žmarci niz kičmu na samu pomen reći egzorcizam. Da li neko može da mi kaže, vredi li provesti sat i po u bioskopu i gledati ovo? Malo sam pogledao loše kritike i samo jednu dobru - u smislu "psihološka introspektivna drama o iskupljenju", što mi daje bar malo nade. Ipak, više verujem vama forumašima nego bilo kojem drugom sajtu. Ova debela pijana vrana u vidu Russella Crowea je postao karkatura samog sebe i koliko se sećam - još od 2020, nije glumio u nekom pristojnom filmu. Izuzetak je "Sleeping Dogs" (2024), ali ni tu njegova gluma nije baš nešto posebno, pa je cenjeni reditelj Adam Cooper, nekako izvukao film kroz originalan scenarij. Titulu najglupljeg filma u kome debeli "glumi" (čitaj - pije i zbija imbecilne šale) nosi "Papin Egzorcista". Grđe od najgrđeg! Kao da je počeo da glumi u "daj šta daš" filmovima. Dakle, kažite, vredi li?
|
|
![]() |
|
dovedimolopovenavlas
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Srpanj/Jul.2017 Lokacija: Babusnica Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2024 u 14:15 |
|
Pišem neki komentar,
tema ; pedofilija u crkvi, i upšte, zločinci su tu oko nas a ponekad smo i mi sami, glavni glumac se nekako izborio, što za većinu nije slučaj , svećenik na kraju odlazi u pakao po pravdi boga, Sve u svemu film i nije nešto ..... Pravda i ne postoji sem ako se sami ne izborite za nju ili vam uz to i neko ne pomogne....
|
|
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 860 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2024 u 18:55 |
|
Očajno, očajno. Jedva sam izdržao do kraja iz nekih svojih razloga koji, ruku na srce, ne znam koji su.
|
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2024 u 13:08 |
|
I od mene nula bodova!! 👎️
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |