Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Strangers: Chapter 1 (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Strangers: Chapter 1 (2024)

The Strangers: Chapter 1

The Strangers: Chapter 1 (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

horor

Trajanje:

91 min

Režija:

Renny Harlin

Scenarij:

Alan R. Cohen
, Alan Freedland
, Bryan Bertino

Glavne uloge:

Richard Brake
  >  Sheriff Rotter
Florian Clare
  >  Chris Sampson
Milo Callaghan
  >  Wayne
Ben Cartwright
  >  Rudy
Olivia Kreutzova
  >  Dollface Double
William Lee Rayner
  >  Cook
Dominic Kotúc
  >  Boy #1
Rachel Shenton
  >  Debbie
Gabriel Basso
  >  Gregory
George Young
  >  Howard
Rafaella Biscayn
  >  Eden
Stevee Davies
  >  Dougie
Rebecka Johnston
  >  Lucy
Janis Ahern
  >  Carol
Madelaine Petsch
  >  Maya
Ema Horvath
  >  Shelly
Brian Law
  >  EMT Driver
Froy Gutierrez
  >  Ryan
Ryan Bown
  >  Jeff Morell
Pedro Leandro
  >  Deputy Walters
Pablo Sandstrom
  >  Neil
Matus Lajcak
  >  Scarecrow Double
Ella Bruccoleri
  >  Jasmine
Sara Freedland
  >  Annie
Letizia Fabbri
  >  Pin-Up Double

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Strangers: Chapter 1 (2024)
    Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2024 u 14:48
Hvala za prevodjenje ovog ptvog djela. Odgledao i ne vidim potrebu za snimanjem jos dva trash filma. Zaobici
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2024 u 15:02
Toga već ima više nego što bi trebalo, neverovatno za šta se oni odlučuju da cede unedogled, ta onaj prvi film sa Liv Tyler je meni bio dosadan i nezanimljiv, takvih koliko neću ionako, potom 10 godina kasnije nastavak, te sačekali jedva koju godinu pa hajd nanovo još gomilu toga, van svake pameti. 
Nije to samo po sebi ništa novo, decenijama je tako sa hororima, bezmalo sve sa iole uspeha mora biti čitava franšiza, mene samo čudi da ovo može da privuče publiku.  

Još Renny Harlin radi ovo, sačuvajbože, 20 godina ne može više da se sastavi kao reditelj i onda radi kakvu besmislenu trilogiju jedno za drugim.
Tip koji je radio Die Hard 2 i Long Kiss Goodnight, Cliffhanger, Deep Blue Sea, pa i onaj Mindhunters beše oki. Gledaj ga sada...ccc. 
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2024 u 15:39
Kad najave triologiju obično prvom filmu progledam kroz prste, ali ako u drugom delu ne objasne bolje smisao ovog filma, serijala, onda je sve uzaludno. Praviti triologiju, neki serijal, kako god to zvali, a ne napisati kvalitetnu priču je čista glupost. Slešer horora ima mnogo, a u tom podžanru su čak  mnogo bolji oni filmovi koji nisu imali jaku reklamu. 

The Strangers: Chapter 1 je pa... solidan film (za one koji nisu nikad pogledali neki slešer). 
Za mene je ovaj film dosta ispod proseka i to samo zbog reditelja, serijski ubice koji nose maske a ne nose rukavice je glupost veka Crywallbash, ali šta ja znam, možda je to neki novi trend među ubicama ili možda u Americi se sada daje otisak lica a ne prsta LOL.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2024 u 15:53
Dobro de, ne bih ja tu uopšte išao na slasher strane, sam koncept je pre školski primer home invasion horora, pa neka flertuje sa kojim god već potom rukavcima žanra, Istina je da nisam gledao ovaj, niti ću, tek sumnjam da može biti išta više od dosadne varijacije na istu temu. 
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 18:21
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Tip koji je radio Die Hard 2 i Long Kiss Goodnight, Cliffhanger, Deep Blue Sea, pa i onaj Mindhunters beše oki. Gledaj ga sada...ccc. 

Tačno tako, baš je neshvatljivo da ovoliko padne na nivo početnika. 

Snima nove ajkulice, film Deep Water (snimanje je pri kraju), pa valjda to neće da zezne.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 18:37
Ko zna šta je tu sve po sredi, hajde uvek delom bude to ako reditelj zaređa nešto filmova koji ne zarade dovoljno, producenti naravno budu obazriviji, opšta stvar, no Harlin je zbilja talentovan bio, i to u sasvim solidno doba kada je imao jaku konkurenciju okolo, ja sve to gledao po bioskopima (osim Mindhunters), sve je to bilo ludo dobro u tami bioskopske sale, pravi uzbudljivi hollywoodski filmovi, hajde nisam voleo Cliffhanger, nevezano za Harlinovu režiju doduše. Mora postojati konkretniji razlog zašto mu ne dolazi do ruku nešto iole uzbudljivije, neka ta generacija vrhunskih zanatskih reditelja ionako radi za tv godinama, opet je neverovatno da ne dohvati i kakav bioskopski old school akcijaš makar. No polako, kako sve više budu uviđali da je besmisleno praviti filmove od 200, 300 miliona dolara, da gube boga oca love kako se nižu filmovi, opet će studiji morati malo okrenuti ploču, spustiti loptu, vratiti se srednjem budžetu a boljim pričama, manje haosa na ekranu, bacanja novca na površne budalaštine. 

Nije tu rešenje novi Deep Blue Sea, novi Heat Michael Manna, ne znam ni ja šta John McTiernana, ovog-onog, za većinu tih legendi je nažalost kasno, ali može doći vreme onih koji su odrastali, voleli i sanjali o režiji zbog svih tih vetarana i njihovih filmova, daleko od ovoga u šta su se pretvorile top liste današnje tamošnje bioskopske ponude. Ne zbog mojeg tobože optimizma, niti moje vere u cikličnost svega, prosto je neodrživo ovako, i publika sita svega, studiji uplašeni za svoju dragocenu lovu, nešto će se svakako promeniti uskoro. Samo da ne bude na gore. LOLLOL

Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2024 u 00:00
I original iz 2008 mi je bio njesra ali ovo je duplo gore, i za ovu glupost planiraju da snime još dva dela? Žali bože vremena, užas..
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2024 u 19:50
Prevode su uradili senad1 ⚡ i Black Raven ⚡
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.