Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako izvući
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako izvući "samo glasove" iz pjesme

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako izvući "samo glasove" iz pjesme
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 19:59

Ako zna tko kako neka mi kaže koji i na kojoj stranici da skinem!

Hvala!!!

Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 02:33
višestrukom primjenom filtera u cool editu i sound forgeu...
i onda si još daleko...
koliko znam: mission imposible...
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 13:59

za obicne smrtnike!

ali kada imas mikser po kojemu se mozes voziti onda je MISSION ACCOMPLISHED!

Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 15:45
Sta si htjeo sa tim rec?
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 17:25
TO JE BAR ZASADA NEMOGUCE, moguce je vise manje umanjiti zvuk instrumenata ili sl, ali nikako eliminisati, zato sto su jacina zvuka instrumenata i glasovi u pesmama spojeni i izmesani duz posebnih (istih) kanala...tako  na stereo zvuku (2 kanala) imas na svakom kanalu i glasove i muziku...nadam se da sam objasnio
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2004 u 21:08

mislio sam na equalizere sa puno svojstava! na kojima mozes smanjiti basove vokale midove!

isprika zbog onog prije!

Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2004 u 23:16

vrlo tesko je to napraviti iako ne znam za sta ti to treba ,potrazi malo po netu mislim da sam ja bio naletio samo na vokale nekih pjesama ali bilo ih je sasvim malo,svega par pjesama

Na vrh
SoKaR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SoKaR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2004 u 02:12

To je nemoguce napraviti.....niti eq, niti filter ne moze skroz ocistiti zvuk da ti samo ostanu vokali. Zato ( skoro ) svaka pjesma koja izade na vinylu ili cd-u ima accapella verziju....

Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2004 u 12:01

Pogledao sam po netu, i drugi ljudi kažu da je to jako teško...

Uglavnom kažu "Treba ima para za sve to"

Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2004 u 12:04
Originalno postovano od strane SoKaR SoKaR piše:

To je nemoguce napraviti.....niti eq, niti filter ne moze skroz ocistiti zvuk da ti samo ostanu vokali. Zato ( skoro ) svaka pjesma koja izade na vinylu ili cd-u ima accapella verziju....

Uspio sam sa nekim filterima, ali nije ćisti glas....Potražit ću ja "Kako ti kaže accapella verziju!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2005 u 20:27
imas vocal eliminator...
to ti je hardware ali nezam koliko dođe uglavnom s njim se koriste dj-i koji rade remixe od nekih pjesama...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.