Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ripley (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ripley (2024)

Ripley

Ripley (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ripley

Godina:

2024

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Francesco Biscione
  >  Rome Banker
Margherita Buy
  >  Signora Buffi
Massimo De Lorenzo
  >  Excelsior Desk Clerk
Dakota Fanning
  >  Marge Sherwood
Kenneth Lonergan
  >  Herbert Greenleaf
Mauro Marino
  >  Watchmaker
Andrew Scott
  >  Tom Ripley
Vittorio Viviani
  >  Matteo
Bokeem Woodbine
  >  Alvin McCarron
Brunella Cacciuni
  >  Naples Kid
Jaipreet Singh
  >  Freddie Miles
Laurence Mazzoni
  >  Rome Officer
Johnny Flynn
  >  Dickie Greenleaf
Leonardo Sbragia
  >  Dogman
Renato Solpietro
  >  Carlo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ripley (2024)
    Objavljeno: 03.Svibanj/May.2024 u 22:59
Odlicno je snimljena, sve je bas kako treba. Ima tu neku sumornu atmosferu. Malo je u pocetku nezgodno sto je crno bela ali se covek brzo navikne i preostaje da se uziva u izuzetnoj fotografiji, igri svetla i senki... 

Ali, kao da su glumci, pa i sama prica, u drugom planu, a da je bas sve podredjeno tom vizuelnom utisku koji treba da ostavi na gledaoca. Mozda i zbog toga, serija mi deluje nekako prazno, bez ikakvih emocija. A i postaje dosadna kako odmice. Mogli su da je skrate za par epizoda. Ocena 5.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 14:32
Citava serija .....za zaboraviti. Gluma nikakva. Veoma predvidljiva. Izuzetna fotografija ? ...sranje fotografija.
Citava serija u crno bjeloj tehnici i ...
..Zaobici
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 16:39

Da nisam citao knjigu i gledao film ` The Talented Mr. Ripley` (1999) mozda bih odgledao, bacio sam samo pogled , ne smeta mi tehnika, mada znam da mnogima smeta , jeste fotografija dobra, itd. sta fali neko voli cisto umetnicke filmove, neko me prijaju i filmovi gde je stil povrh sadrzaja, sta fali. Ali posto sam gledao dve verzije nastavka pa mnogo bi bilo.

Verovatno ce drugima prijati, sta znam.

Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 08:43
Interesantno urađena serija. Kamerna atmosfera, radnja koja sporo odmiče, dugački kadrovi, a opet mi je držala pažnju, bez obzira na predznanje. Pojedine scene su zaista vrhunski snimljene, sa sjajno uklopljenim detaljima na koje se kamera fokusira. Odličan izbor glumaca koji su svoj posao valjano odradili. Naročito su mi upečatljivi likovi italijanske ekipe (inspektor, recepcioneri, kućepaziteljka ...).
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2025 u 00:48
Ovu seriju cu preskociti tj. zaobici ) A pritom i crno-belo, neka hvala ) A i deluje mi nekako gusacki ono sto sam bacio oko malo na trejler a i trejler kao trejler nisam odgledao do kraja )
Na vrh
Ivona73 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivona73 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2025 u 00:40
Odlična serija, veoma interesantna, drži pažnju i stalno vlada neka napetost radi karaktera glavnog lika.....njegov um , stalno smišlja tri koraka unapred, a pri tom je veoma bolestan način i sve je kod njega igr bez granica
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.