Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Subscene sajt se gasi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Subscene sajt se gasi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
kontranapad View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kontranapad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Subscene sajt se gasi
    Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 17:13
Ode RARBG, ode Uloz a sad je crk'o i subscene.

Ažurirao iromafia111 - 05.Svibanj/May.2024 u 14:31
kontranapad
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 17:40
Originalno postovano od strane kontranapad kontranapad piše:

Ode RARBG, ode Uloz a sad je crk'o i subscene.

Subcene najavili gašenje, zbog finansija, još pre nekoliko meseci. Juče zvanično ugašen.

RARBG radi ponovo, od pre mesec dana, ali se zove therarbg.com
Počeli su da ažuriraju bazu filmova, slobodno skidajte filmove, ali trebaće im vreemena da se skroz vrate.

Ažurirao iromafia111 - 05.Svibanj/May.2024 u 14:31
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 18:07
Znam za Rarbg, ponovo je poceo da ubacuje filmove u bazi...tu i skidam nove filmove koji izlaze.
Subscene sam skidao engleske titlove, posto subtitles jedino beta veryija funkcionise s tim da si ogranicen skinuti 10 titla dnevno. Jbt sve pogasice sto je vredelo. Jedini dobar za pretragu koji je preostao i ujedno gde iylaye novi filmovi jeste yts movies. Dok i to ne ugase..a posle necu ynati gde traziti. 1337x unistili sajt a najbolji je bio ya pretrage i skidanje filmova.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 19:34
Svi će da se ugasimo u voduuuu!!!!

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 22:37
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

therarbg

To nije RARBG nego navlakuša prepuna cam smeća i indijskih filmova, poginuli RARBGovci se okreću u grobu.
Izbjegavati.

Ljudi nemojte postati linkove.
Nije po pravilima, a kad admin dođe morat će brisati bezze.
Stavite ime i to je to, koga zanima puna adresa nek gugla.

Vezano za temu, meni je jako žao što su se odlučili na gašenje jer opensub je prepun gugltranslejt smeća, a na addictedu su 99% titlovi samo za serije.
Ali dobro, snaći ćemo se već nekako.

Ažurirao iromafia111 - 05.Svibanj/May.2024 u 14:33
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 23:04
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

therarbg

To nije RARBG nego navlakuša.
Izbjegavati.

Pa nije baš navlakuša, više mislim da im je rezervni sajt.
Jeste da je bilo dosta lažnih rarabg sajtova, ali oni nisu imali toliko dobro ažuriranje baze kao ovaj, 
sad ažuriraju bazu na nekoliko sekundi, postavljaju neke nove filmove i pre drugih jakih torent sajtova.
Meni rarbg nije bio ni ranije prvi izbor a kamoli sada, ali nekom možda zatreba. 

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 23:09
[/QUOTE]
[/QUOTE]

Ranije bilo 10 000 ljudi (bila bi ludnica da je svako pisao šta želi) 
ali sad nas ovde nema ni 100 čoveka aktivnih pa može malo i da se raspišemo. 

Administracija nek briše temu ako nije regularna.

Ažurirao Black Raven - 04.Svibanj/May.2024 u 23:18
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 23:09
Jednostavno nemoj tu ići.
Idi na agregatore, bt4g ili btdig npr.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2024 u 23:12
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Jednostavno nemoj tu ići.
Idi na agregatore, bt4g ili btdig npr.

Ma ja koristim watchsomuch a svi ostali su mi pomoćni ako ovaj ne radi ili nema neki film.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2024 u 14:00
Citiraj
Citiraj
Ranije bilo 10 000 ljudi (bila bi ludnica da je svako pisao šta želi) 
ali sad nas ovde nema ni 100 čoveka aktivnih pa može malo i da se raspišemo. 

Administracija nek briše temu ako nije regularna.

Nije problem u pisanju (razgovoru), nego nemojte postavljati linkove za takve stvari. Odradite to preko PM-a, maila ili bilo kako drugačije.

Ni meni nije po volji, ali kao što je i Seinfeld nedavno rekao, neke stvari su otišle predaleko pa sad za svaki kuCensoredac možeš biti kažnjen.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2024 u 14:19
Ko poslednji ostane, neka ugasi svjetlo.

Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2024 u 14:20
Ako je tako, onda obriši sve.

Ako ostaje, molim te, onda obriši moj post.
Na vrh
kontranapad View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kontranapad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2024 u 14:23
Payutty reče da se pravi novi sajt i da je na isti prebačena  čitava baza sa subscene-a. Treba to još ispeglati ali djeluje mi dobro za sada. Samo da se spasimo open-a.

Ažurirao iromafia111 - 12.Svibanj/May.2024 u 22:56
kontranapad
Na vrh
LekiGR View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LekiGR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2024 u 16:23
Ne znam za vas, ali ja odavno koristim samo WatchSoMuch i mislim da mu trenutno nema premca.
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2024 u 20:28
Ja bih voleo da se mi vratimo na VHS! Big smile
Ionako je manje više, sve izgubilo smisao odavno.

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2024 u 22:01
No, no, pre pojave vhs, bilo je to lijepo vrijeme.
Bilo sve ljuckije nego danas.
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 08:07
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Slažem se!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 12:46
Originalno postovano od strane LekiGR LekiGR piše:

WatchSoMuch

Čim vidim iskakanje "upgrade plan" tabova, takav sajt ima od mene mahanje. Zauvijek.

Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Nije.
Filmove je tada diktiralo "vijeće mudraca" na regionalnim studijima ondašnje JRT zapelog u 60-e, pa se pojavom VHS-a doživio kulturalni šok jer ne dao bog da neko stavi preklanjske kino hitove tipa Willow ili korejske Musu i Shiri na TV.

Drastična promjena društva je nastupila pojavom fejsbuka i njegovih klonova, a ne sa vhs-om, dvd-om, mobitelima, itd.
Nikad prije nije bilo toliko teoretičara zavjera i njihovih sljedbenika niti su polupismeni IQ manji od 70 imali toliku publiku.
Joseph Goebbels bi pozavidio brzini i efikasnosti današnje propagandne mašinerije, više se ne treba ništa ni izmišljati niti falsificirati, ako je nešto napisano na fejsbuku ovce smatraju da je to tako bez obzira koj e to napisao. Još najbolje, ovce propagandu šire besplatno.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 13:14
Propagande oduvek, ljudi vazda često gamad, kupi se svaka pričica ako je ko podložan, da li je to vrač/šaman koji urla sa drveta, radio, tv, net, nešto peto, svejedno je. Ponešto tek dopire do više ljudi. 

Ja bome ne bih verovao odveć svojim precima, ma ne bih verovao odveć ni svojim roditeljima da su tu negde, ne živimo u istom vremenu, niti smo okruženi istim ljudima, sve to kako je nekada bilo kao bolje, čak i u slučajevima kada ponešto vrlo verovatno i jeste bilo tako, istovremeno se oglušava na toliko toga naopakog od ranije, govori ionako samo o prolaznosti, tome da mi sami starimo, ostajemo u nekom drugom vremenu. Uostalom, sve je to manje bitno ionako, valjda je važnije gde si ti u svemu tome, okolo mož' biti i apokalipsa (a neće), to koliko i kako utičeš na ljude oko sebe, koliko toga lošeg uopšte puštaš u sebe, naginješ li lepoti ili sumornostima okoliša, ima li kakva propaganda uspeha sa tobom, koliko si, aman, svoj. A vremena kao vremena, ljudi ko ljudi. 

VHS je imao prosto bolji miris. LOL Kada doneseš kući kakve fine BASF kasete, pa onaj miris plastike, trake, vrelina lampaša rekordera, film koji moš pogledati u miru, bez šuškanja, smeha, grickanja kokica, brbljanja oko sebe, iako je i ta tama bioskopskih sala sadržala i svoj deo užitka. Kao i ove sada digitalije uostalom. 
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 14:34
Ne znam da li je to samo kod mene, ali sulude captcha provere me satiru na oba brauzera (Firefox, Chrome), i to zna da traje unedogled. Na taj novi sajt, niti mogu da se ulogujem sa stari subscene nalog, a ne mogu ni da se registrujem, zbog gore pomenute captcha gamadi (zna da potraje i po pola sata). Uz to, ni filteri ne rade (hoću da mi izbacuje samo movies).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.