Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dark Matter (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dark Matter (2024)

Dark Matter

Dark Matter (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tamna tvar

Godina:

2024

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler

Glavne uloge:

Jennifer Connelly
  >  Daniela Vargas Dessen
Alice Braga
  >  Amanda Lucas
Amanda Brugel
  >  Blair Caplan
Joel Edgerton
  >  Jason Dessen
Jenne Kang
  >  Dr. Julianne Springer
Jimmi Simpson
  >  Ryan Holder
Reilly Oh
  >  Male Student #2
Charlie Holcomb
  >  Male Student #1
Tiff Abreu
  >  Mindy
Suzy Dias
  >  Chloe
William Smillie
  >  Matt
Jimmy Styx
  >  Gunter (Nightwatchman)
Dayo Okeniyi
  >  Leighton Vance
Kate Eastman
  >  Detective Jamie Mason
Oakes Fegley
  >  Charlie Dessen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
natazoka View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj natazoka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dark Matter (2024)
    Objavljeno: 09.Svibanj/May.2024 u 10:18
Hvala
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 14:59
Prilično tanko. Sporo, monotono i neinventivno. Nemam život na bacanje, odustajem nakon prve dve epizode. Više sam očekivao.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 16:21
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Prilično tanko. Sporo, monotono i neinventivno. Nemam život na bacanje, odustajem nakon prve dve epizode. Više sam očekivao.

Hvala. Spasio si me, bar za sad.  Thumbs Up
Hteo sam večeras da pogledam, ali ipak ću sačekati 
još neki mesec dok izađe cela sezona, 
a i da čujem još neki komentar.

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 22:16
Prevode za seriju radi prevodilac ✨
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 22:44
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

Hvala. Spasio si me, bar za sad.  thumbs up Hteo sam večeras da pogledam, ali ipak ću sačekati još neki mesec dok izađe cela sezona, a i da čujem još neki komentar.

Najbolje tako, nije moje mišljenje sveto pismo. Ali činjenica je da me je sadržaj udavio i da sam jedva držao oči otvorene, na momente i gubio konce. Prvi utisak je da se imalo goriva za jedan film, a onda veštački rasteglo kako bi se napravila serija. Možda do kraja i ispadne nešto, sama ideja je dobra, mada više ne i nešto originalna. Kao što rekoh, ima dosta toga u životu zanimljivog za posvetiti se, pa neću siliti dalje kada već nije krenulo kako treba.
Na vrh
tsbn View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsbn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 17:24
Možda je čovek na odmoru (prevodilac) - pa da poguram malo.
Na vrh
sljaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sljaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2024 u 17:40
Jeli samo ja ovde pamtim malo duze od dve Ljovisne unazad (tako ja karakterisem pamcenje nacije)...?? Pa ovo je nemacka serija Dark! Naravno amerikanizovana jer oni ono (Dark) ne bi shvatili :-)
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 12:54
Konacno zavrsio Dark Matter. Ima slicnosti sa serijom Dark.
Dok su Dark usrali na kraju (osjecaj ka na kraju Lost-a),ovdje su
ispeglali bolji kraj.Doduse kraj je takav da serija moze ici beskonacno.
Ovo nije akcijska serija ,cista fantazija, kvalitetna fantazija.
U osnovi je zamisljen neogranicen broj odgovora na neka pitanja
koja smo nekad svi sebi postavljali.Dobro odradjeno = 7/10
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2024 u 01:17
Tema i nije losa ali... Autori kao da su imali neku pocetnu ideju i onda se pogubili, nisu znali kako dalje, pa su poceli sa ubi Boze dosadnim razvlacenjem samo da bi nakarikali sto vise epizoda. Kao da nisu imali novca da snime nesto zanimljivo pa su ubacivali neke besmislene dijaloge samo da bi proslo vreme. A sta tek reci za izuzetno glupave poslednje dve epizode...  Ocena 4. 
Na vrh
bosko-zecevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bosko-zecevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2024 u 01:52
Nije bas "Sandokan", ali moze da se gleda. Taman, jednom nedeljno.
Na vrh
prevodilac View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prevodilac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2024 u 15:08
Renewed: "Dark Matter"

Announced: Aug 16, 2024

The Apple TV+ sci-fi thriller series, based on Blake Crouch's popular novel, 
will return for a second season.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2024 u 21:41
Originalno postovano od strane jojo385 jojo385 piše:

Dok su Dark usrali na kraju (osjecaj ka na kraju Lost-a),ovdje su
ispeglali bolji kraj.Doduse kraj je takav da serija moze ici beskonacno.

Zadovoljan sam što je kraj prve sezone napravljen s nekom "logikom", a ne "u pola priče, pa čekajte drugu sezonu". Neloša serija. Mnogi su se igrali s temom paralelnih svemira pa su se na kraju usrali. Ne kažem da je ova serija to odradila izvrsno, ali odradila je bolje od mnogih.
Ako ćemo o zamjerkama... Možda je malo čudno da se tiliko "dobrih" Jasona pojavilo u zadnjoj epizodi, a samo jedan "zao" i slične sitnice.
Na vrh
jolydred View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jolydred Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 00:35
Nije lose. Malo su petljali sa vremenskim paradoksima, likovima u istima. Vredi pogledati. 7/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.