Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Land of Bad (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Land of Bad (2024)

Land of Bad

Land of Bad (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

113 min

Režija:

William Eubank

Scenarij:

David Frigerio
, William Eubank

Glavne uloge:

Russell Crowe
  >  Reaper
Jack Finsterer
  >  Victor Petrov
Robert Rabiah
  >  Saeed Hashimi
Milo Ventimiglia
  >  Sugar
Rockie Frigerio
  >  Little girl in Grocery Store
Joey Vieira
  >  Trevor Pinner
Luke Hemsworth
  >  Abel
Ricky Whittle
  >  Bishop
Eric Lee
  >  US Airman Soldier
Andre Martinez
  >  Soldier
Timothy Latimer
  >  Blackhawk Pilot
Dhilan Sabapathy
  >  Abel's son
Michael Joaquin
  >  Nervous Airman
Eric Zivic
  >  Capt. Lee Miller
Lincoln Lewis
  >  Airman Rusty Cummins
Gunner Wright
  >  Captain David Andrews
Liam Hemsworth
  >  Kinney
Karsten Schröder
  >  Super Hornet Pilot
George Burgess
  >  Cooper
Daniel Goodwin
  >  Airman
Chika Ikogwe
  >  Staff Sgt. Nia Branson
Chris Masters Mah
  >  Bearded Man
Chika Ikogwe
  >  Sergeant Nia Branson
Lachlan Engeler
  >  Airman (Phone)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Land of Bad (2024)
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2024 u 21:09
Ima svojih momenata. Delom podseća na neku stariju školu pravljenja filmova na taj fazon. Naravno, samim tim mu fali i malo originalnosti, ali danas se za takvom materijom poseže kad bi čovek da odmori od previše mućkanja glavom. Ima klišea. Ima i naivnih sekvenci. Ali suštinski nije loše odrađen posao i da se bez problema odgledati, u nekim momentima čak i uneti u priču. Neki detalji su neočekivani za mene i malo su me naveli na preispitivanje. Sve u svemu negde blizu sedmice za klasičan primerak žanra.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2024 u 20:14
Prevod je uradio Bambula ⚡
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2024 u 11:32
Veoma dobar film, ocena 6,7/10. Vredi pogledati. Thumbs Up
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2024 u 19:53
Klasična američka propaganda za promociju njihove "moćne i svemoguće armije". Lično ne volim ovakve filmove, pa sam možda i malo subjekti an, ali meni ovo nije leglo.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 13:53
Odgledacu oba filma. Land of Bad mi obecava da je dobra akcija dok Ricky Stardicky je za opustanje. Inace pre neki dan sam prekinuo The Independent gde igra John Cena i zacudilo me odkud on u takvom filmu ali neka se oprobao
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 14:41
Ne zanima me ni pucačina (daj ti meni da sam napucavam Counterstrike umjesto da gledam druge) niti Cenina erektilna prostetika (Trainwreck).
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 16:37
Ja zaista, ali zaista ne vidim nikakav povod ni potrebu da se porede baš ova dva filma!? U bilo kom smislu. Da li mogu biti dijametralno suprotniji žanrovi i emocije koje izazivaju takvi filmovi? Jedan akciona pucačina (koliko god kvalitetno bila sročena ili ne), a drugi zezanjcija. Komedija. Nikad mi ne bi na pamet palo da dve takve suprotnosti poredim bilo kojim povodom, osim što su, eto, oba filma.

Ovde napominjem da sam Land Of Bad odgledao, bez nekih većih očekivanja, a sasvim u skladu sa interesovanjima i raspoloženjem te večeri. Komediju nisam niti planiram jer sam manje naklonjen žanru, dok pride za sada sasvim uspešno izbegavam i kečera Cenu. Ako mi se emocija namesti da mi zatreba nešto šaljivo, sasivim sigurno neću posegnuti za nečim poput pomenute pucačine.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2024 u 22:44
Bezlicna budalastina koju zaboravite odmah nakon gledanja.Ko izdrzi do kraja.Hvala na prevodu
Na vrh
uredi ovo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj uredi ovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2024 u 12:43
Jadno.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2024 u 23:07
Ljubitelji akcionog žanra imaju valjane razloge da odgledaju ''Land of Bad''. Pristojan scenario, solidno interpretirane uloge od strane R. Crowe & L. Hemsworth, pre svih i tehnički zanatski vešto snimljene scene borbe uz upotrebu visoke ratne tehnologije (dronovi, avioni).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.