| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
To Kill a Tiger (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: To Kill a Tiger (2022)Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 09:51 |
|
Indija je kao zemlja za mene licno na vrlo primitivnom drustvenom novou. Jebale ih njihove kaste i socijalna zatucanost povodom toga. Dzaba im sto su nekada davno bili napredna civilizacija. Ne bih tamo odputovao ni mrtav. Hvala na prevodu.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 12:03 |
|
Gledati pod hitno Pataal Lok, druga sezona samo što nije izašla.
Apsolutno sve što u Indiji ne valja je tu prikazano - osim suda, činise da je ta epizoda uklonjena i kraj prilagođen pa je epizoda ukupno 9 umjesto 10. Nadam se da će druga sezona to ispraviti. Mislim da sam već predložio bio prijevoddavno, ne čekaj jer očito svi misle da je ovo masala, a nije. Ili čekaj dok odem u penziju pa ću ga sam prevesti, ali to neće biti brzo. ![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 12:52 |
|
Kad bi uveli smrtnu kaznu u Indiji za silovanje smanjio bi se broj slucajeva silovanja.
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 13:16 |
|
Da, bas tako... najjaca silovanja su u gradskom autobusu.
Gde si, sta radis? Idem malo do grada. E, imamo jos par stanica, ajde da silujemo ovu devojku, da ubijemo vreme.. I onda se prikljuci jos nekolicina, da i oni malo ubiju vreme..
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 15:41 |
|
Bravo Klass, Tako nesto ne bi moglo da se desi u Evropi. Kad ih vidim onako crne i strokave odmah mi je muka...
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 15:43 |
|
Kad te neko pita Zovi me kad nemas sta da radis, Odgovor je Zovi me pa da zajedno nemamo sta da radimo .
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 17:09 |
Smrtna kazna i žrtvovanja postoje otkad postoji ljudski rod. Nakon bezbroj godina svima je, ma evo izgleda da ipak nije, jasno da ni jedno ni drugo nisu imali apsolutno nikakvog pozitivnog efekta. Osim što su stanovnici država u kojim postoji smrtna kazna uvjereni, ako može država, mogu onda i ja (ubijati, linčovati, itd). Broj slučajeva silovanja se može smanjiti samo kastracijom. Kako je fizička mutilacija psihopatska karakteristika jednaka ubojstvu, mučenju ili iživljavanju na drugom čovjeku i nema opravdanja, a mi ne živimo u kamenom dobu, onda kemijska i pod budnim okom države da ne bi bilo kasnije reverzibilnog akta. Pa će za razliku od tvoje ideje gdje nasilnik ide sa idejom "pa ionako će me objesiti zbog sudske pogreške i izmišljenih dokaza, ovako sam bar zaslužio", itekako promisliti kakav mu život preostaje nakon što je živ, al' nema seksa ni sa desnicom.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 17:28 |
|
Bravo Joxer, toga se nisam setio. Svaka rec ti se pozlatila ko u Njegosa
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |