Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Motorola c450
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Motorola c450

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Darth View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darth Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Motorola c450
    Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 15:58

Hello!

Zanime kaj vlasnici ovog mobitela misle o njemu......

Enter the Dark side!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 22:56

Za Motorolu ću ti reć samo jedno:

Nikako ne kupuj (a i vi ostali) V300, jer čete bit jednom mjesećno s njim na servisu.

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 23:04
sta kazes za v500 ja sam si ju mislio sad uzimati,a znam da kad imas motorolu da se kvari pun ku**c puta!!!
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 21:58
Ja imam c450 i nisam baš zadovoljan. U zvučniku mi je nešto počelo da šušti, a zna i da bloka koji put. Uglavnom nebi ti preporučio da ga kupiš.
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 02:39

Motorole ti ne valjaju,bilo kakav model bio.....uzmi si,ako želiš na poklapanje,SonyEricsson Z600....

Takvog ima moj stari,kaže da je jako dobar.!

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:16

a ovaj samsungov e700 s integriranom kamerom

čini se ok,moja frendica ga namjerava kupit

....
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 21:53
ja imam c450 i stvarno nevalja nicemu za bacit je kao prvo je teskko naci software i driver za PC da ga spojis drugo nema toliko extras trece ma ni cak nema bloothoutha
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.