Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mr Inbetween (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mr Inbetween (2018)

Mr Inbetween

Mr Inbetween (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, kriminalistički, komedija

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:

Scott Ryan
  >  Ray
Damon Herriman
  >  Freddy
Chika Yasumura
  >  Brittany
Justin Rosniak
  >  Gary
Brooke Satchwell
  >  Ally
Nicholas Cassim
  >  Bruce
Scott Ryan
  >  Ray Shoesmith
Brooke Satchwell
  >  Ally
Matt Nable
  >  Dave
Justin Rosniak
  >  Gary
Damon Herriman
  >  Freddy
Kenny Graham
  >  Bill
Jeremy Sims
  >  Rafael
Natalie Tran
  >  Jacinta
Chika Yasumura
  >  Brittany

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mr Inbetween (2018)
    Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2019 u 07:37
Ocena 7/10
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2020 u 18:40
Drugu sezonu prevodi dado topke 👍
Na vrh
Stoleno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stoleno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2024 u 17:23
Fantastična serija, jedna od najboljih po mom mišljenju.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2024 u 19:56
Zbog čega to.
Na vrh
Stoleno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stoleno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2024 u 23:30
Odlična mešavina dobrog humora, drame, akcije i nasilja. Priča je uvrnuta i jednostavna, likovi u seriji su zanimljivi, glumci i dijalozi perfektni.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2024 u 00:13
Opisao si standardnu kinesku sapunicu.
Zbog čega bih ja, koji ih bjesomučno gledam baš zato, trebao dati ovome šansu? Jer je klon kineza? Pa ne bih baš...
Na vrh
Stoleno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stoleno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2024 u 02:11
Pa, ne znam šta da ti kažem. Nadam se da će moj pohvalni komentar nekoga zainteresovati i dati seriji šansu. Isuviše je dobra da bi se olako propustila, jer upravo sam ja to učinio i žao mi je što je ranije nisam pogledao.
Na vrh
bjevta View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bjevta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 11:50
Чиста 9-ка. Све препоруке!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 14:52
Ne gledam ako nije čista 11-ka. Ili 12-ka.
U binarnom sistemu.
Tako je, 2 nema u binarnom sistemu, ali ako ćete se vi kurčiti s matematikom koja vam je vila čista kečina u školi, bogami ja ću onda pisati još veće idiotarije. Pa da vidimo kome će prije dosaditi.

Ažurirao JoxerTM - 08.Travanj/Apr.2024 u 14:57
Na vrh
The Witcher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj The Witcher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 12:42
Odlična serija
Na vrh
oLI5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oLI5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 23:26
Serija koja me oduševila. Čista 10ka
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 23:36
Majkoissova umjesto da stane, tvitanje se nastavlja.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2026 u 13:16
Sjajna australijska krimi drama, vredi pre svega zbog glavnog lika, kao i zbog blesavog pristupa i samog tona serije, negde naturalistički prikazanom svakodnevnicom krimosa, često cinično i duhovito, sveukupno osvežavajuće sirovo, kako u samom poslu, tako i u odnosima sa porodicom ovog, pre svega "oštećenog" lika, konstantno u balansiranju, plesu po žici onako kako najbolje ume i zna.

Imamo svega tri sezone, kratke ali efektne epizode, prva sezona je samo postavka, budite strpljivi jer pravo ludilo i teže epke kreću sa drugom sezonom, poneka baš udara u stomak. 👍
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2026 u 20:40
potpis na puppetovo. za mene top 10 u zadnjih 15-tak godina od onoga što sam ja gledo.
Aaa?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.