Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Argylle (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Argylle (2024)

Argylle

Argylle (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Argylle: Misteriozni Špijun

Godina:

2024

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

139 min

Režija:

Matthew Vaughn

Scenarij:

Jason Fuchs
, Elly Conway

Glavne uloge:

Richard E. Grant
  >  Director Fowler
Stanley Morgan
  >  Bakunin
Joseph Aston Grant
  >  Man in Crowd
Grecia De la Paz
  >  Greek Agent
Fiona Marr
  >  Bar Woman
Chip
  >  Alfie the Cat
Clementine Vaughn
  >  Fan #2
Greg Townley
  >  Enforcer #2
Daniel Singh
  >  Armed Guard #1
Bobby Holland Hanton
  >  Enforcer 1
Alaa Habib
  >  Zoe
Tomás Paredes
  >  Carlos
Kandy Rohmann
  >  Train Conductor
Raagni Sharma
  >  Fan #1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Al Sah-Him View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Al Sah-Him Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Argylle (2024)
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2024 u 23:50
Jel prevodi ko ovo?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2024 u 09:36
Nije.
Na vrh
shvaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shvaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2024 u 19:35
a ljudi, dajte neki nasi prevod. ako moze
Na vrh
shvaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shvaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2024 u 19:35
a ljudi, dajte neki nasi prevod. ako moze
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2024 u 10:44
Odlicnih prvih pola sata. Onda pocinju da se gube. Sav humor s' pocetka je nestao. Zaplet, rasplet, pa u krug, a svaki novi zaplet je gori i dosadniji od proslog i kako se film priblizava kraju, isti je sve losiji i losiji. Ocena 3.
Na vrh
shvaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shvaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2024 u 10:55
nek svako oceni za sebe. mozda se meni dopada film. ili nekom drugome. nemora da znaci ako se tebi ne svidja film, da tako i drugi misle
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2024 u 11:11
Pa čovječe zato forum i služi da razmijenimo utiske. ;)
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2024 u 11:49
Upravo to Klass je rekao sta on misli ,nikom ne namece svoje misljenje. Sto se mene tice sasvim pristojan akcioni filmic,ali dobro ja volim ovakve naslove da pogledam kad hocu da ubijem vreme a da mi ne bude dosadno.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2024 u 12:48
Pa upravo tako, lepo napises tvoj komentar, da ti je super , dobar film, kao sto kjovo rece da mu je pristojan i da takve naslove voli da pogleda... I da, forumu fale komentari. 

Ja sam video knjigu, hteo da uzmem odustao i zbog nekih stripova, planirao sam da pogledam,  pa kad stigne na red, pa cu izneti utisak. Mada po svemu sudeci i ovako napamet ,iako to ne radim, nisu predrasude, iz iskustva, meni dati tip filmova ne prija, ali rekoh dok ne pogledam ne mogu da sudim, a mozda mi se i svidi.
Na vrh
Debilius View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Debilius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2024 u 22:37
Ako niko neće uradit prijevod za ovo, ja ću, samo ako neko već ne radi, a nije najavio.

Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2024 u 01:14
Hoćete li raditi prevod za ovaj film?
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2024 u 01:24
Originalno postovano od strane Debilius Debilius piše:

Ako niko neće uradit prijevod za ovo, ja ću, samo ako neko već ne radi, a nije najavio.

Payutti je najavio pa je odustao zbog obaveza, kako vidis ljudi pitaju i interesuju se, pa mislim da mozes. Ili da nastavis sa ruskimWink, dobri su Thumbs Up

Ažurirao AlexDeLarge - 13.Ožujak/Mar.2024 u 01:29
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2024 u 04:10
Originalno postovano od strane shvaki shvaki piše:

nek svako oceni za sebe. mozda se meni dopada film. ili nekom drugome. nemora da znaci ako se tebi ne svidja film, da tako i drugi misle

Potpuno si u pravu. Ja sam samo izneo svoje misljenje i ukratko pokusao da obrazlozim. Nisam od onih koji vole da pisu Rat i Mir i trudim se da napisem konkretno sta i kako a da ne otkrivam previse zbog onih koji nisu gledali film.

Npr. o ovom filmu sam napisao "zaplet, rasplet". Da pokusam da pojasnim...otprilike ovako..Ja sam Pera, ne ja sam Mika.. pa novi zaplet.. ja sam ti tata, ne nisam...  Kao da su osnovci pisali scenario, ili se scenarista napio i resio da za*ebava gledaoce.

Ajd' da se to desi jednom u filmu ali da se ponavlja x puta, to je za mene nedopustivo. Ili recimo, izbor pesama..osim Silvestera nista mi se nije svidelo. Itd...

Mozda se sve to nekome svidja, i to je u redu. Svi smo mi razliciti, imamo razlicite ukuse...i tako treba da bude.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2024 u 11:02
Kad Alex pomenu ruske,ja cu biti dosadan kad mi vec niko nigde ne odgovaraSmile. Hoce li neko prevoditi seriju Inyye https://www.imdb.com/title/tt29141868/,pa makar i na engleski . Bio bih vrlo zahvalan
Na vrh
ozilocc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ozilocc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2024 u 21:25
kreno sam da gledam ovaj film sa nekim losim prevodom, losa gramatika, pomesani rodovi, uzas zivi, pogubio sam se i odustao od filma cekam dobar prevod... :D
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2024 u 11:14
Ukratko: nezahtjevno, neozbiljno, zabavno i namjerno trolanje "kreme" koja pljuje po svemu što nije kvazidokumentarac, a koji se događa u nekakvom Mordoru.
Da ne spominjem detalje koji su ama baš svi jebtese evo vam ga na, kome god je pala na pamet supermanova frizura ko te prči treba podići spomenik.

Gledati.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2024 u 17:23
Originalno postovano od strane klass klass piše:

Odlicnih prvih pola sata. Onda pocinju da se gube. Sav humor s' pocetka je nestao. Zaplet, rasplet, pa u krug, a svaki novi zaplet je gori i dosadniji od proslog i kako se film priblizava kraju, isti je sve losiji i losiji. Ocena 3.

Sve rečeno! Upravo sam ga tako doživeo. Imao je potencijal da nasmeje, da zabavi kao u najboljim avanturističkim filmovima, ali... Ponekad je previše zaista previše. Zaplitali, zaplitali, pa se usput negde izgubili. Do kraja mi je već pažnja skroz otputovala pa sam zaspao. Neću mu se vraćati svakako da dohvatim tih nekih poslednjih 15-ak minuta.

Nakon ovoga, a posebno nakon očajnog Road House, vreme je za lečenje uz neko ozbiljnije, umetničkije, pa ako treba i dokumentarnije štivo
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 21:55
Prevod je uradio senad1 ⚡
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2024 u 21:04
Pristojan akcioni , ona odlična .
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2024 u 09:38
Muzika je dobra..i B.D.H.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.