Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Južnokorejski horor najgledaniji (01.03.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Južnokorejski horor najgledaniji (01.03.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Oldeuboi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Oldeuboi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Južnokorejski horor najgledaniji (01.03.2024.)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2024 u 18:28
Trenutno je prodato 4,548,814 ulaznica, za samo 9 dana. Yoo Hae-jin i Choi Min-sik prvi put zajedno, ako se ne varam.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2024 u 23:09
Nemoj gledati broj ulaznica, prodano je stoput više za Titanic, pa ga svejedno nisam gledao niti ću. ;)

Ali za ovaj sam pogledao najprije jučerašnji trailer, hvata me jeza od njega i bolji mi je od ovoga na sajtu:

Ovaj film ću definitivno gledati.
Na vrh
Oldeuboi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Oldeuboi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2024 u 18:30
[QUOTE=JoxerTM]
Nemoj gledati broj ulaznica, prodano je stoput više za Titanic, pa ga svejedno nisam gledao niti ću. ;)

Trenutno je prodato nešto više od šest miliona ulaznica. Ovaj podatak navodim zato što će film, već sutra, prestići The Wailing(2016) koji je na 53. mestu one famozne liste od sto filmova sa najviše prodatih ulaznica. Onda će on biti jedini film takvog žanra koji je toliko zaradio. Ovo govorim zato što je veoma teško filmu ovakve tematike da se probije među ratnim spektaklima, akcionim komedijama ili apokaliptičnim blokbasterima, to jedino može film koji je izuzetno dobar.
P.S. Titanik sam gledao, ali nisam plakao
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2024 u 23:48
Wailing je nebitna razvikuša.
Holivud zna da se mora boriti kontra korejaca pa rade obrnutu reklamu da odbiju bebe od sise.
Neuspješno jer...
Ja nisam holivud. Ne preporučam.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2024 u 09:23
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Wailing je nebitna razvikuša.
Holivud zna da se mora boriti kontra korejaca pa rade obrnutu reklamu da odbiju bebe od sise.
Neuspješno jer...
Ja nisam holivud. Ne preporučam.

Da je razvikuša jeste, da je nebitan, baš i nije. Jedan od jačih naslova korejske kinematografije, ma šta god ko mislio o istom. Meni lično nije legao.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2024 u 09:59
Pa meni se svideo film, dobro nekome nije prijao,  nikako ne bih rekao da je nebitan, da je los,  to da li je precenjen o tome moze da se diskutuje, `  medijski eksponiran` to ne znam, tj. nisam upucen.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2024 u 12:26
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Meni lično nije legao.

Jasno da nije.
Jednako kao, uvjeren sam, razvikani predosadni Burning.
Na vrh
Oldeuboi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Oldeuboi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2024 u 18:46
Moraću ponovo da odgledam The Wailing, prošlo je 8 godina. Kraj filma je surov po tome mi je ostao u sećanju.

Što se tiče Burninga, pre gledanja znao sam da je bio u Kanu i da je bio među deset najboljih filmova skoro svih godišnjih lista, čak su ga proglasili najboljim korejskim filmom 21.veka, ali nakon gledanja ja sam prema filmu bio ravnodušan. Vozio me jedino u scenama gde je bio mističan.
Po mom mišljenju najslabiji Lee Chang Dongov film.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2024 u 19:31
Prema sopstvenoj evidenciji, odgledao sam 189 korejskih filmova a Burning nisam ni pokušao da odgledam. Nekako mi se nije dalo. Vidim da se kod ozbiljnih filmofila visoko kotira, ali ja sebe ne vidim među tom felom. LOL LOL LOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2024 u 20:41
Pa ni meni se nije svideo Burning, Murakami i ... ne znam, dobro webtoon (kazem zbog planiranog nastavka, ko zna)  ali bih na prvu pre preporucio Along With the Gods: The Two Worlds ( kao i Along with the Gods: The Last 49 Days), i on je zasluzeno u samom vrhu, po mom misljenju, a zanrovski odstupa od drugih. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2024 u 22:03
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Vidim da se kod ozbiljnih filmofila visoko kotira

Da su ozbiljni, rekli bi istinu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.