| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
One Life (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: One Life (2023)Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2024 u 20:04 |
|
Prevod je uradio rrepller ⚡
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2024 u 15:50 |
|
Iga doktorčino, bukvalno sam isto i ja rekao. Zona mu samo uzima mjesto na dodjeli
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2024 u 16:25 |
|
One Life cu dati sansu mada ''dosta'' filmova sa Entoni Hopkinsom su bili teski smor, nadam se da sa ovim nije tako. A Zone necu ni dati sansu )
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2024 u 18:23 |
|
U nekom životnom, biografskom i ljudskom smislu, ovo je priča koja normalnog čoveka teško može ostaviti ravnodušnim. Izuzetno upečatljiv događaj i osoba koja zaslužuje sve počasti ovog sveta, a koju je tradicionalno verno dočarao već vremešni sir Anthony Hopkins. Naravno, na Hopkinsa mislim kada govorim o Wintonu u poznim godinama života.
Sa druge strane, ako govorimo striktno o kinematografskom potencijalu ovog filma, mene baš nije previše oduševio i nešto mi tu malo fali. Mislim da je moglo bolje, iako suština ovakvih filmova i nije neko umiranje u artističkoj lepoti. Konačno, kad smo već kod artizma, ali i komparacije sa jednim drugim delom na kome je insistirao recenzent, meni lično The Zone Of Interest ima nešto veću specifičnu težinu, više provocira, poteže više pitanja i preispitivanja oko dosta širih tema. Stvar je ukusa pojedinca koji stil će više da mu legne, ali opet kažem da je u pitanju teška materija oko koje ne bi ni trebalo biti previše poređenja, polemike o umetničkom potencijalu i slično. Ovo je prosto tema koja stalno mora da se neguje i obnavlja na ovaj ili onaj način, da živi iz pokoljenja u pokoljenje upravo da bi stalno opominjala i onemogućila ponavljanje nekih brutalnih lekcija iz istorije. |
|
![]() |
|
Oldeuboi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2024 u 18:46 |
|
Još jedna udica koju IgaBiva baca. Poznata taktika ''ocrni neki film i izazvaćeš reakciju''. Naseo sam prošli put, priznajem. The Zone of Interest je, ipak, visoka umetnost, i samim time nije predviđeno da je većina razume. Jedan piše ''zauzima mesto nekom filmu'' (ranije kukumavčio da se prevede remek-delo ''The Family plan (2023)''), ovaj drugi ''neće mu ni dati šansu''. Spustite svoj ego, možda je problem u vama. P.S. Ne govorim da sam inteligentniji od bilo koga, samo ostavljam prostora da nešto, jednostavno, ne razumem.
|
|
![]() |
|
mita53
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2024 u 10:48 |
|
Loša reklama za film je kad se kaže da je bolji od drugog filma. Ne razumem šta imate toliko protiv Zone interesa. To već liči na navijačko divljanje. Zona inetresa je vamserijski film. Ako neko ne vidi to, ima problem sa sobom. Ne treba otići dalje od svog dvorišta pa povući paralelu i otkriće se bezdušbni svet koji se bogati i uživa u tuđoj
nesreći, kad se zločinom preko noći dokopa vlasti.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |