Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monster's Ball (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Monster's Ball (2001)

Monster's Ball

Monster's Ball (2001)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bal čudovišta

Godina:

2001

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

111 min

Režija:

Marc Forster

Scenarij:

Will Rokos
, Milo Addica

Glavne uloge:

Billy Bob Thornton
  >  Hank Grotowski
Halle Berry
  >  Leticia Musgrove
Peter Boyle
  >  Buck Grotowski
Sean 'Diddy' Combs
  >  Lawrence Musgrove
Heath Ledger
  >  Sonny Grotowski
Yasiin Bey
  >  Ryrus Cooper (as Mos Def)
Marcus Lyle Brown
  >  Phil Huggins
John McConnell
  >  Harvey Shoonmaker
Francine Segal
  >  Georgia Ann Paynes
Taylor Simpson
  >  Lucille
Milo Addica
  >  Tommy Roulaine
Coronji Calhoun
  >  Tyrell Musgrove
Taylor LaGrange
  >  Darryl Cooper
Leah Loftin
  >  Booter
Anthony Bean
  >  Dappa Smith
Charles Cowan Jr.
  >  Willie Cooper
Amber Rules
  >  Vera
Gabrielle Witcher
  >  Betty

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Monster's Ball (2001)
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2023 u 12:30
Ponovio i ovaj, meni vrlo dobar, često mučan film tragičnih likova, pre svega zanimljiv zbog svojih tema, dok sam posebno uživao sa dragim glumcima koji sjajno tumače svoje likove. Ne piskara mi se, uostalom ako na kao filmskom forumu postoji potreba da se naširoko piše o ovakvom jednom filmu, onda sam opasno zalutao. LOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2023 u 12:34
Ma da odlican film. Ko nije,svakako treba da pogleda.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2023 u 13:38
Pa zar ima neko ko nije bar jednom gledao ovaj film
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 12:31
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 12:38
Dobar, odavno odgledao, ali i dalje u sećanju...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 12:43
Nisam gledao ponovo, secam se dosta stvari, a i da je tada bio hit.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 14:30
Ja sam ga s guštom preskočio i ne približavam se pa da je i broj 1 film puppetu. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 15:03
Nije mi baš među mojih top 1000, ali ga volim svejedno. 
Izrazito depresivan, ponegde neprijatan i mučan, sa doduše opakim spontanim seksom (upravo iz očaja, krivice, tuge) i grudima Halle Berry (možda se varam, mislim da joj i gola guzičica glumi u ovom filmu...-ostatak polunormalnog foruma "pa zar to pamtiš, propalico, iz ovog filma, pored svih njegovih tema, voda te odnela naopakog" - Dabome, jok, najbolje da počnem da zaboravljam i grudi i dupeta, beš takav život onda) , dok je tu i neponovljivi Peter Boyle, kud ćeš više ionako, no ako je malo, odličan i Billy Bob tu. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 15:20
Ajde ne filozofiraj.
Piše: ljubavni.
Ne trebano analizirati dalje kome takvi idu. Tongue
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 15:26
Piše svašta i na tarabi pa opet...
Neje tek tamo neki ljubavni, ima tu slojeva i slojeva. 
Šteta koju roditelji naprave, generacijski jaz, američki jug i rasizam, siromaštvo, gubitak, smrtna kazna...a ljubav je tek jedna od stvari koja nas može, vala i ne mora, učiniti ljudima. 

Masa velikih i divnih filmova su ujedno i ljubavne priče, dabome da to istovremeno nisu uvek melodrame. 
Fight Club, Brem Stoker's Dracula, True Romance, ono par filmova Godara koje mogu odgledati do kraja i šta sve već ne. Lepo je kada se biju i kada lete staklići i pršti krv iz arterija, no ako nema ljubavi u filmu, to mu je ogroman minus, čast lepim izuzecima.  Šta su nas ono učili, šta čini dobar film?
Šega, ševa i šora. Approve
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 16:28
Jeste Fight Club ( i kroz roman Čaka Palahnjuka, tako su naveli kasnije za prezime) i True Romance, ima tu jos, ali sto se tice Halle Berry i  Wolverine-a setim da skoro niko nije pomenuo Swordfish, takodje i `Travoltin` `Basic` su kasnije kritikovali, ok su mi, imaju obrte, bar su mi bili zanimljivi. Ima tu svasta nesto, ali tako teku misli i kuckanje.  Da šega, šala , pošalica Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 16:50
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

...setim da skoro niko nije pomenuo Swordfish, takodje i `Travoltin` `Basic` su kasnije kritikovali, ok su mi, imaju obrte, bar su mi bili zanimljivi. 

To mi je uvek blesavo kada napišemo na forumu, taj "niko nije pomenuo" deo LOL
Ne može se stići o svemu, pisah više o filmovima od bilo koga ovde, još zapravo ne volim da pišem po sećanju, nije da je uopšte moguće ni makar par reči o svakom petom odgledanom filmu, koliko bi me tek onda bilo po temama, ja baš mislim da imam i previše postova. LOL 
Ima vas koji možete svukud ponešto makar, šta će mene svuda, red je da odmorim ovo malo duše. 

Swordfish mi je bio šupalj ali delom zabavan, interesantan zbog blesave igre kamere u nekim momentima, Berry zgodna, lepša od života tamo, Basic mi je bio dosadan, totalno nije moj broj filma, volim Travoltine filmove (mahom iz sasvim drugog perioda doduše) pregrmeh taj nekako.  

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 17:00
Nisam mislio na forumu, ovako , u mom okruzenju, i ja isto kazem ne moze se ovde pokriti, jednostavno nisam ni cuo oko datih filmova, ni video nigde data dva filma, meni je `Basic` bio zabavan , kao sto je bio i  `Swordfish` , dobro i ja volim neke druge filmove od Travolte `iz Borce Grede`,  Smile. skoro me nesto podseti na `Blow Out` od  Briana De Palme.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2024 u 17:13
U mom okruženju se ne priča, bogu hvala, o filmovima ikada, ta dva su bila na tv-u garantovano, pa bi ih se poneko možda i setio, otkud da znam. Klonim se samo napucanih priča, pretencioznih, pisah ti već o tome, kada mi neko tobože usputno izvuče Bergmana, Antonionija, želudac krene da mi se okreće, a ne bi mi smetalo da neko počne o Berry, Travolti, Billy Bobu, prirodnije je, no srećom, ne pričam sa ljudima o tome u životu, sa rajom više volim da ćutim, ili da se glupiram(o), ili pa da pričamo o stvarima mimo mojih strasti, razdvajam to od neta, ovdašnjih razgovora, mada vi'š da mi je i foruma, kuckanja preko glave LOLLOL

To je filmčina, De Palma u svom najboljem maniru. Clap

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.