Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kristen Stewart u lezbo-romantičnom trileru (20.12.2023.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kristen Stewart u lezbo-romantičnom trileru (20.12.2023.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kristen Stewart u lezbo-romantičnom trileru (20.12.2023.)
    Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 12:49
Video sam bas trejler juce. Igra i Ed Harris. Gledacu
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 18:41
U kakvom trileru? Geek
Pa boktemazo, trailer je toliko očajan da će prije biti u lezboromantičnoj klišeiziranoj dosadi.
Ne sliči niti sekunde na Handmaiden pa da ga bez gledanja pohvališ kao lezboromantični triler, jer osim Handmaiden drugi koliko znam ni ne postoji, višemanje sve su predosadne drametine o ničemu.
Ja ovo naravno preskačem.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 20:05
Samo neka je ona stala sa biografijama LOL

Nego:

Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 20:20
Ee Bound je bome jedan odličan lezbo-triler, a ovaj će vjerojatno bit neki trash, zaključujući bar priko trailera.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 20:25
Originalno postovano od strane sasa-stipisic sasa-stipisic piše:

Ee Bound je bome jedan odličan lezbo-triler, a ovaj će vjerojatno bit neki trash, zaključujući bar priko trailera.

Bemmu nisam ga pogledao i zaboravio sam da postoji iako sam bio čuo za nj.
Ajde, ovih dana ću ga progurati u raspored, baš me zanima.
Hvala obojici.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 12:20
Kristen Stewart je moja tiha patnja, neka voli žene, pa nije luda, volim ih i ja. Kako bilo, mnogo mi je draga. Samo da ne snima neke kostimirane drame, biografije i slična sranja, u tim svojim godinama, a gledao bih je van toga svuda, čak i u jebenim vampirsko/vukodlačkim ljigavim romansama
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 12:28
Zaljubljen sam u Adventureland
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.