| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Slovački fantasy najgledaniji (15.12.2023.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Slovački fantasy najgledaniji (15.12.2023.)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2023 u 19:54 |
|
Prvi film, dakle "Perinbaba" sam ladno gledao sa školom i to beše neko atipičnije mesto, ne u bioskopu, dabome, već u nekoj sali u Pionirskom gradu. Gotovo celodnevni izlet. Sa sve ručkom. Filma se ne sećam, (kakav film, tada mi je bilo jedino bitno da sedim pored jedne Isidore) ionako sam voleo ruske a ne češke tj slovačke bajke u to vreme. Možda ga baš ponovim onda kada izađe i ovaj, nastavak, šta li.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2023 u 02:19 |
Klupko se konačno razmotava nakon stopedesettri godine. Pa primjetiste svi da je on u zadnje vrijeme opleo po romantici, malo po malo otkrivamo i zašto. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2023 u 02:32 |
|
Kamo sreće, naprotiv, ubiše me tragičari socijalnih drama kod Carne-a, zle sudbe noir junaka, istrage zločina, apokalipse i čuda, zapravo se i ne sećam kada sam poslednji put gledao šta od romansa. Mani ti onu seriju sa vukodlakom i propratnom romansom, to je bilo letos.
Čak ni u onom kao prazničnom "The Holdovers", nema ljubavi
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |