Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gwigongja Aka The Childe (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gwigongja Aka The Childe (2023)

Gwigongja

Gwigongja (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Potomak

Godina:

2023

Žanr:

drama, akcija, triler

Trajanje:

118 min

Režija:

Park Hoon-jung

Scenarij:

Park Hoon-jung

Glavne uloge:

Kang Tae-Ju
  >  Marco
Kim Kang-woo
  >  Director Han
Justin John Harvey
  >  Jewelry
Go Ara
  >  Yun-ju
Caroline Magbojos
  >  Marco's Mother
Kim Seon-ho
  >  Nobleman

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gwigongja Aka The Childe (2023)
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2023 u 22:16
Prevod je uradio Kardiovask. Terorist ✔
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2023 u 08:18
Zabavan film sa dosta akcije. Gangsteraj sa elementima crnog humora uz dosta živopisnih likova. Mrtvi padaju kao snoplje.Smile  Nije baš otkrivanje tople vode, ali brzo vam prođe tih nekih 2 sata. Preporučujem da se odgleda ako volite ovaj tip filmskih ostvarenja. Thumbs Up
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2023 u 11:34
Ali ne znamo koji je to tip.
Smaračina prema istinitim događajima? Evil Smile
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2023 u 11:16
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ali ne znamo koji je to tip.
Smaračina prema istinitim događajima? Evil Smile

Ti izgleda imaš neku traumu od tog podžanra, da je počeo da ti se priviđa i tamo gde ga nema. Confused

Akcioni, pucački gangsteraj bez ikakvih poveznica sa bilo kakvim istinitim događajem. Cool
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2023 u 12:21
Ooooooooooo, onda gledam.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2023 u 23:10

Zabavan, filmski gledljiv i pitak film, visoke produkcije, od pocetka do kraja dosledan u smislenoj i dobroj zaplet i rasplet prici sa dosta jurnjave , pucnjave, u kome je tajanstveni  psihopatski misteriozni ubica nadogradio svoju ulogu briljantnom glumom. Isto vazi i za starijeg sina oca mafijasa. Posle duzeg vremena sam zadovoljan vidjenim i stvarno nemam nikakvih zamerki za film koji je  idealan za letno gledanje i godisnje odmore!
Ocena7.5/10 Prevod teroriste cista destka kao i uvek.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2023 u 16:30
Ajmo jedan tvit kakve drugi meću, pa da i ja jednom budem dio nepismenofejsbučkih retarda:
Sjeo mi je ko budali šamar.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2023 u 18:37
  Jel sam to ja nepismenSmile
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2023 u 19:18
Ne bih rekao, koliko pamtim ti znaš napisati barem dvije smislene rečenice u postu.

Baci se na gledanje ako već nisi, dogodine izlazi od istog režisera i sa ista dva negativca odavde (ok jednog"negativca") novi film koji sam već zatefterio na listu budućeg gledanja iako trailer još ne postoji.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2023 u 21:34

Hvala na komplimentu i za dojavuSmile
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2023 u 12:43
Odlican film,bas mi je legao kao lopata na lim. Ovo malo stariji znaju za ovaj izraz.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2023 u 16:48
RetweetWink: Legao mi k`o kec na deset(ku)!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2023 u 08:32
Ovo mi je na čekanju, bilo tj, no kako vidim da vas je sve dojmio ili tome blisko, onda i ne moram da se akam filmom, trenutno tj. Gužva je u temi, što je pohvalno, ne falim joj ja tj moj utisak, gledaću ga već, ima dana. Na sasvim drugoj strani filmskog sveta sam, bome i epohe i izraza, nije lako izvući se iz toga, ponajmanje onda kada već uživam i hvatam nit sa vremenom/podnebljem, iako me i oko ovog filma vabi sav taj gangsteraj, mrtvi ko pleve i šta sve rekoste LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.