Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Južnokorejski politički triler najgledaniji (10.12.2023.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Južnokorejski politički triler najgledaniji (10.12.2023.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Južnokorejski politički triler najgledaniji (10.12.2023.)
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2023 u 16:24
Asura bejaše odlična, ovde je ponovo ista ekipa, te iako ne volim da vidim ni "p" od politike u filmovima (pa...bilo gde, ako ćemo pravo), u prethodnom filmu mi to nije smetalo. Ne znam da li će me čak i jedan Hwang Jung-min ubediti da ipak probam i ovaj film. Po istinitom događaju - meh, nije da me sam slučaj zanima ni u kakvom dokumentarcu. 

Šta bre radi raja na ulici, po uđericama, imal' danas nudli ili se mora boriti, i kako? Imal šta o tome?
 Kakvi predsednici, pučisti, vojne glavišine s kraja sedamdesetih, božemesakloni, nije to moj broj.
Na vrh
Oldeuboi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Oldeuboi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2023 u 18:12
Dobar bi bio redosled gledanja: "The Man Standing Next", " 12.12: The Day", "May 18" ili "A Taxi Driver". Kao neka trilogija. Film je trenutno u prvih 50 po prodatim ulaznicama(7 000 000 za sada). Lepo je biti apolitičan, ali politika oblikuje naše živote hteli mi ili ne. A, ako neko pravi dobar politički triler, onda su to gospoda Korejci.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2023 u 18:15
Lepo je to što nam politika oblikuje živote ali šta ću joj ja, htela ona to ili ne. LOL
Svejedno je ne volim videti makar u filmovima. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2023 u 23:31
Biograpy+history = gadarija.
I u to sranje su uvalili samo face tako da ljudi gledaju. Pukom srećom znam o čemu je film inače bih se i sam upecao. Pa upucao. Sram ih bilo.
Neka su glumci zaradili, svaka čast, ali na vrh one stvari mi je više ovakvih sranja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.