Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Marsh King's Daughter (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Marsh King's Daughter (2023)

The Marsh King's Daughter

The Marsh King's Daughter (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kći kralja močvare

Godina:

2023

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

108 min

Režija:

Neil Burger

Scenarij:

Mark L. Smith
, Elle Smith
, Karen Dionne

Glavne uloge:

Gil Birmingham
  >  Clark
Pamela MacDonald
  >  Mrs. Haver
Ben Mendelsohn
  >  Jacob Holbrook
Joshua Peace
  >  ATV Driver
Toby Proctor
  >  Sheriff's Deputy
Blair Johannes
  >  Marshal in Prison Van
Joey Carson
  >  Marigold Pelletier
Garrett Hedlund
  >  Stephen Pelletier
Imali Perera
  >  Donna
Cotton Mather
  >  Prison Van Driver
Chris Violette
  >  Chris
Ash Catherwood
  >  State Police Deputy
Lee Villeneuve
  >  Escaped Prisoner
Joseph Daly
  >  Elderly Man
Caren Pistorius
  >  Helena's mother
Dan Abramovici
  >  Max
Thomas Kane
  >  Accomplice
Sophia Walker
  >  Monica
Daisy Ridley
  >  Helena Pelletier
Brooklynn Prince
  >  Young Helena

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Marsh King's Daughter (2023)
    Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2023 u 23:13
Odličan
Na vrh
mikeboss View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikeboss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2023 u 23:19
Film kao film moze da se gleda,samo jedno me zanima ako neko moze da mi odgovori, kako je onaj lik dosao sa skvadom do kolibe,komedija haha.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2023 u 12:55
Originalno postovano od strane contritum contritum piše:

Odličan

Ti si, biće, kakva dobrica, pozitiva, vidim svako malo ti se ponešto baš svidi, masa pozitivnih postova tj utisaka o mnoštvu filmova. Clap Eh, da mi je ostalo nešto te tvoje radosti ka većini tih filmova LOL
Samo napred. Thumbs Up
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2023 u 14:06
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Originalno postovano od strane contritum contritum piše:

Odličan

Ti si, biće, kakva dobrica, pozitiva, vidim svako malo ti se ponešto baš svidi, masa pozitivnih postova tj utisaka o mnoštvu filmova. clap Eh, da mi je ostalo nešto te tvoje radosti ka većini tih filmova lol
Samo napred. thumbs up

Pa hvala na lepim rečima    ja više volim u kratkim crtama da napišem jel mi se svideo film/serija ili ne, ne volim mnogo da dužim
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2023 u 14:12
Nema to veze, ja pa volim ponekada da se raspišem da bih oterao od mojih postova one nestrpljive LOL

Mogao sam se nadovezati i na neke duže/rečitije tvoje postove, slučajno je ispao taj sa kratkom izjavom, poenta je svakako bila u tome da mi se sviđa tvoja radost, oduševljenje mnogim tim friškim filmovima, vidiš da se često suviše gunđa u velikom broju tema, pa mi je fino osveženje to da vidim i nekoga ko je blaži prema novim filmovima. Thumbs Up
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2023 u 20:09
Prevode su uradili The Mixy ⚡ i Bambula ⚡
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2024 u 07:59
Sasvim korektan film, mogli bismo ga naznati - triler. Podseća pomalo na "Where the crawdads sing" ili još dalje asocijacija na Burmanovo remek-delo "Deliverance"...
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2024 u 14:32
Pristojna krimi priča, iako ne donosi ništa originalno u triler žanru. Izbor glumca za negativca je pun pogodak (Mendelsohn u standardnom izdanju), dok se Daisy Ridley nije baš najbolje snašla u prilično kompleksnom glumačkom zadatku (pamtim i njena bolja izdanja, ''Star Wars''). U suštini solidan triler koji će zadovoljiti ukuse ne preterano zahtevnih gledalaca.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.