Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Believer (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Believer (2018)

Dokjeon

Dokjeon (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

123 min

Režija:

Hae-Young Lee

Scenarij:

Jung Seo-Kyoung

Glavne uloge:

Kim Ju-hyuk
  >  Ha-rim
Keum Sae-rok
  >  Su Jong
Lee Ji-min
  >  Staff woman with cart
Kim Sung-ryung
  >  Oh Yeon-ok
Kim Dong-young
  >  Dong Young (Deaf Twin)
Cho Jin-woong
  >  Won-ho
Seo Hyun-woo
  >  Jung Il
Seo-Yeon Jin
  >  Bo Ryung
Park Hae-joon
  >  Sun-chang
Ryu Jun-yeol
  >  Rak
Seung-Hyun Kang
  >  Soyeon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Believer (2018)
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2019 u 00:23
Prijevod je najavio Black Raven ⚡
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2019 u 13:36
Dobar film. Zanimljiv akcioni film, ne smara. Vredno gledanja.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2022 u 15:22
Je, zanimljiv je krimić, rimejk filma Drug War Johnnie To-a, koji zapravo ne donosi išta novo za sto, tek je eto odeven u korejsko odelce. Zapravo, ma koliko ja voleo Johnnie To-a, i ma koliko Drug War bio oki film, Louis Koo meni uvek odličan, ipak nisam odveć voleo taj film, imao je svoje momente, priča nije loša, pa se tek nisam imao razloga žaliti.  Nemam to razloga ni sada, sve je urađeno kako dolikuje, mada sam standardno zbunjen sa tim korejskim rimejkovanjem ne previše starih filmova svojeg okruženja, prosto ne kapiram. Imaju ideja, ne pumpaju svoju filmsku industriju sa 200 naslova godišnje pa da im baš gori za kakvom već proverenom pričom koja će im doneti novac, zašto dirati u To-a. Zašto onda ne posezati za nečim i kvalitetnijim, daljim u prošlosti, zašto ne dodati nešto svoje, ko bolje kombinuje žanrovski hibridne filmove. 

Kako bilo, rekoh, fina je ovo priča, ima zanimljivih obrta, dovoljno uzbuđenja, glavni glumac mi liči na Kebu pa sam se smejuljio i u ponekim ozbiljnijim deonicama filma, zaboravio detalje Drug War-a pa mi nije baš sve bilo u kakvom deja vu osećaju. Ko voli krimiće, čitavu tu igru mačke i miša pubova i krimosa, tajne zadatke, zanimljive obrte, što da ne overi i ovu verziju ako već nije hongkongški film. Ovde je u epizodi i meni svakim danom sve bolji Seung-Won Cha, interesantan i klinac (Ryu Jun-Yeol) koji krade Kebi kadrove, dakle nije falilo na dobroj glumi. Ne spada u vrh korejskih krimića, no nemam većih zamerki, dobar je ovo film.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 18:53
Pojavila se upravo i dvojčica tj nastavak Approve
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.