Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jawan (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jawan (2023)

Jawan

Jawan (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

169 min

Režija:

Atlee

Scenarij:

Sumit Arora
, Atlee
, Ramanagirivasan

Glavne uloge:

Zarin Shihab
  >  Alia
Shane Grant
  >  Suji
Benedict Garrett
  >  Mr. D
Siddharth Bhardwaj
  >  New Jailor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HiDe View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jawan (2023)
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 22:17
Polupismeni IgaBiva je opet postavio totalno nerazumljiv opis.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 22:27
Bolje polupismen, nego četGPT.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 09:44
HiDe - dezintegriši se...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 10:30
Da se nadovežem na komentare prethodnog filma, ja ne razumem komentar (e) člana HiDe, ako si pogledao film, i opis nije dobar, uzmi lepo i napiši, kao što i mi drugi napišemo kad uvidimo da nije dobar, a nekad ima sitnih propusta pa pređemo prko toga, ne gubi se na suštini, šta polupismeni i kakvi bakrači, na prvom mestu je nepristojno, a drugo ne vidim svrhu. 

Jeste prokomentarisao sam za Marvel/DC komentare, tog sam nekog mišljenja, jeste popularno ali da im ne treba nešto preterano davati prostora i pisati recenzije, možda bolje izabrati zanimljivije filmove i serije.

Ažurirao AlexDeLarge - 15.Studeni/Nov.2023 u 10:36
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 14:10
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Jeste prokomentarisao sam za Marvel/DC komentare, tog sam nekog mišljenja, jeste popularno ali da im ne treba nešto preterano davati prostora i pisati recenzije, možda bolje izabrati zanimljivije filmove i serije.

Zašto ne zaboga miloga, meni su Marvel filmovi smejurija od početka (hajde, Gardiansi su mi okeT i vazda volim videti Spajdija), no ima ljudi koji vide lepotu ili zabavu i u njima, zašto bi im se (Marvelu pre svega) okretala leđa onda kada su posrnuli čak i za svoje standarde LOL 

Pride, ko to može da kaže šta je kome zanimljivije ionako, sve i da poenta tobože jeste u tome da pišemo samo o zanimljivim (ili hajde, filmovima za koje ti misliš da su zanimljivi preciznje), ja prvi ne razmišljam o tome, pišem o onome što gledam, mrsko mi je pisati recenzije doduše, no osvrti su tu na ono što mene interesuje, šta me briga kome je šta zanimljivo ili nezanimljivo, pa ne mogu još i o drugima razmišljati, ne vidim da iko razmišlja o meni i mojim filmskim afinitetima LOL a sa tipičnim stavovima priličnog članstva, jesus, posebno me boli briga šta oni misle i osećaju o filmovima, zgrozim se kada otvorim teme, oteraju me momentalno od svega onoga što volim u Filmu. 

Ako i to nije dovoljno, eto kada pogledamo nešto iz "fuj, kaka" domena, šta onda, da ćutimo? LOL
Jok, svi mi, pa i ti, pišemo valjda i o onome što nam se i ne sviđa, svejedno koliko prostora i reči im podarimo, no pišemo, fala bogu. Pa i sam reče HiDe-u da ako mu se ne sviđa opis neka sedne brate pa nek napiše drugačiji, neka svi pišu šta im padne na pamet, rekosmo x puta, forum svejedno izumire i jedva da se išta i piše, šta će kome još i smernice šta da ne piše LOL Verujemn da si dobronameran i da to ionako kažeš usputno, no nije na nama da savetujemo ikome pa ni Igi o kojim filmovima će da piše a kojim i ne mora. Ono što gledamo, o tome pišemo (well, ja o svakom dajbože petnaestom jer prosto nemam vremena ni volje za sve LOL), zanimljivo ili sačuvajbože, svejedno je. Fuck, meni je sto puta draže da pročitam nešto pa i o vražijem Marvel filmu nego da ga, daleko bilo, moram sam gledati a potom prolaziti kroz sve to nanovo još i pišući o tome. LOLLOL

Ažurirao puppet_master - 15.Studeni/Nov.2023 u 14:16
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 19:20
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

kada pogledamo nešto iz "fuj, kaka"

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 20:12
Vala baš. LOL
Mada, jasno, Gremlini ne spadaju u "fuj, kaka" kategoriju, doduše dvojka je masterpiece, dok je kec tek mio film detinjstva, da prostiš, mog. Ne bih mogao prvi sada opet da gledam. Doduše, mogao bih kakvu Joe Dante retrospektivu da si napravim. Approve
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 08:11
Eh Joe Dante i Robert Zemeckis,u pravu si Puppet moglo bi to stivo da se obnovi
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 08:49
Robert Zemeckis pre, mada sam podosta  filmova gledao po dva puta, a bukvalno fotografski se secam kada sam sa burazerom isao u video klub da iznajmimo The Howling (Joe Dante ili `Da li je to bio gremlin!` Smile). Ja se razmisljam da li da gledam nesto novo, a htedoh da repriziram filmove Costa-Gavrasa mada ni sam ne znam da li ce mi trenutno prijati.

Ažurirao AlexDeLarge - 16.Studeni/Nov.2023 u 09:21
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 09:14
Indian cinema is the largest national film industry in terms of the number of films produced, with 2,446 feature films produced annually as of 2019 ...........

e sad , ako godina ima 365 dana ,znaci oni stampaju sijaset
filmova dnevno.
Kvalitet je za mene BEZ GLEDANJA veoma upitan.Indijska
kultura mi je strana.Mozda je do mene.
Davno sam dobio savjet od jednog stvarno starog covjeka :
"ako si dobar sa svima, onda ti nevaljas"
Nemam vremena da gledam sve,Indijske filmove sam prekrizio.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 10:32
Joe Dante, čitava ta generacija autora rođenih tokom 1940ih u Americi su prosto odrastali u specifično vreme, u nekojj drugoj Americi, od Carpentera, Landisa, Dante-a, preko Spielberga, da ih ne nabrajam sve, lako ih je prepoznati, eto i do samog Stephen Kinga. Naučna fantastika i horor kakvi su bili tokom pedesetih, pa stripovi, sve to su gutali kao deca i mašta im se, vidimo to, samo razvijala, kod svakoga od njih se daju naći prelepe posvete žanrovima, detinjstvu, duhu vremena i same mašte.  Zemeckis je tu negde na granici, ne baš ono na šta ja konkretno mislim, mada je blizu i jeste dokačio donekle taj period mada mislim da je ipak u nešto (malo) drugačijem filmu, jasno voleo sam i njegove filmove, samo sa nešto drugačije strane. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 19:33
Originalno postovano od strane jojo385 jojo385 piše:

Nemam vremena da gledam sve,Indijske filmove sam prekrizio.

Nitno nije rekao da moraš pogledati bezbrojne njihove filmove.
Zato forum i postoji da ubereš onih nekoliko koji su toliko ekstra ili posebni.
Nema ih puno, najviše desetak godišnje.
Pa možeš valjda jedan mjesečno.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 23:02
Prevod je uradio Bakica47 ✨
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2024 u 19:07
Koliko god ja voleo Bolivud, neke filmove prosto ne mogu da svarim a ovaj je jedan od tih. Ugasio sam posle pola sata jer mi je bio užasno naporan i patetičan…ne verujem da bih imao živaca da odgledam celih 2 sata i 50min…ko je uspeo svaka čast…
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2025 u 18:08
Spektakl od akcije, vizuelno besprekoran sa maštovitom koreografijom, ne samo scena borbi, već i plesnih tačaka (a ima ih bog'me). Narativ inspirisan Robin Hoodom, istinskim borcem za pravdu, uvek na strani potlačenih protiv vlasti. Ko voli akcione filmove, verovatno će uživati, uprkos prozirnom neubedljivom scenarističkom konceptu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.