Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Francuski horor i grčki klasik (14.11.2023.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Francuski horor i grčki klasik (14.11.2023.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Francuski horor i grčki klasik (14.11.2023.)
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 12:48
Pravda za paučiće!!! 

Jbg, moj jedini kućni ljubimac je već godinama upravo paučić, drugog drugara nemam, siroma
 a ovaj film...di je sada Mizi da digne glasA protivu antipaučić lobija? Bojkot!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 15:13
Paučić?
Pod hitno pogledaj 30 monedas treću epizodu druge sezone (0203).
Mene je oduševila, naravno ima paučić.

Ako nisi gledao ostale epizode već prije, ignoriraj tu i tamo likove koji zvuče konfuzno kad ne znaš o čemu se radi. 
Bit je da pogledaš baš tu treću (dosad neviđeno na taj način) epizodu. Iz druge sezone, ne iz prve.
ADLI je prelud, srećom po njega španjolska inkvizicija više ne postoji.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 15:22
Uzeh je upravo (S02E03) pa da vidim šta radi paučić tu. Approve
Paučići su dobri ljudi. Approve
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 15:29
Evil Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 18:29
Aaaaa, vidolo sam, vidolo, paučić pravo iz pm, slatko. 

Sviđa mi se, nevezano za tu scenu, scenografija, lepa je na oko serijica, nije moj broj iz previše razloga, no kažem, super izgleda a posebno mi se dopadaju i face, ne tek likovi, njihov kao karakter, preskakao sam koješta pa i ne znam išta o njihovom karakteru, nego baš face, nisu tipično ulickani, blistavi, sređeni, nego masa njih bangavih, šepavih, sa lošim zubima, ili pa žena sa napadnom šminkom, osećaš jeftini dezodorans sa trafike na njoj. Sjajno. No svi ti, hm, wizardi, hrišćanstvo, mitovi, novčići štatijaznam, ne mogu ti ja to gledati, nema te sile, ni paučića. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 22:09
Uhvati kontekst.
ADLI se obračunava sa ljagom iz vlatite prošlosti na način da bode oko sunarodnjacima koji su sramotne zločine protiv čovječanstva potisnuli, a usput gradi neviđenu dosad urotu ljudi i bića iz legendi tamo gdje je ne bi smjelo biti.
Vrijeme je i da Irci naprave nešto slično.

Ne moraš gledati ništa zapravo, ali meni bi bilo žao da si proputio scenu kakvu bogami dosad nisam vidio nigdje. Mejnstrim slične stvari neće raditi jer u se opekli (sjeti se merlinkinog abortusa), a ostali se (još uvijek) previše srame.
Eventualno bi možda Miike napravio ovako nešto, ali evo, preduhitriše ga. I neka.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 22:49
Zvuči okeT, nisam naravno to sve mogao da pohvatam od jedne epke u sred druge sezone LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.