Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nowhere (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nowhere (2023)

Nowhere

Nowhere (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nigdje

Godina:

2023

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Albert Pintó

Scenarij:

Indiana Lista
, Miguel Ruz
, Ernest Riera
, Teresa de Rosendo
, Seanne Winslow

Glavne uloge:

Antonio Buíl
  >  Conductor Camión
Antonio Buíl
  >  Conductor Camión
Tamar Novas
  >  Nico
Anna Castillo
  >  Mia
Saïd El Mouden
  >  Traficante Líder
Víctor Boira
  >  Adolescente
Victoria Teijeiro
  >  Vicky
Tony Corvillo
  >  Gil
Edu Bulnes
  >  Andrés
Kaabil Sekali
  >  Traficante
Mariam Torres
  >  Lucía
Irina Bravo
  >  Ángela
Paula Roy
  >  Marinera

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nowhere (2023)
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2023 u 01:17
Odličan, drži pažnju 10/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2023 u 01:31
Originalno postovano od strane contritum contritum piše:

Da malo spamujem, drzi paznju je relativno ali kao sto rece boli te cosak od pisaceg stola, parafraziram, nego kad ce prevod Drishyam 2 ili hindi lili malajalamski, i slicnih ostvarenja npr Kahaani  2 dobar Wink Gledao sam, ali ima ko nije i ocekuje... Stavi u potraznju, stavio sam, malo sale nije na odmet, a u sali ima pola istine Wink

Ažurirao AlexDeLarge - 08.Listopad/Oct.2023 u 01:38
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2023 u 12:48
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Originalno postovano od strane contritum contritum piše:

Da malo spamujem, drzi paznju je relativno ali kao sto rece boli te cosak od pisaceg stola, parafraziram, nego kad ce prevod Drishyam 2 ili hindi lili malajalamski, i slicnih ostvarenja npr Kahaani  2 dobar Wink Gledao sam, ali ima ko nije i ocekuje... Stavi u potraznju, stavio sam, malo sale nije na odmet, a u sali ima pola istine Wink

Možda pišemo u pogrešnoj temi ali da ti odgovorim. Ja još ni Drishyam prvi deo nisam pogledao, pokušao jesam više puta ali uvek prekinem posle pola sata jer mi je početak izuzetno dosadnjikav bio..probaću opet pa ako uspem da odgledam da se bacim na prevod drugog dela..vidim da je velika potražnja za tim drugim delom
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2023 u 13:06
Ok, hvala na odgovoruThumbs Up
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2023 u 08:18
Sasvim solidan film za jesenje veče. Anna Castillo je prilično dobro, praktično sasvim sama, iznela ceo film.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2023 u 10:18
Mene je iskreno smorio. Ne moze ni da se poredi sa Survival filmovima Fall ili Frozen. Previse su uspavali. Mogu da ga svrstaju u bolje filmove ali ne vredi, tematika filma sama ne vodi nigde...potpuno nerealan!
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:40
Nije ovo djubre ali je daleko od toga da moze da se preporuci.
Na vrh
aleksandar-kojic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar-kojic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2023 u 15:40
Slažem se sa contritumom i Vilinom.Odličan film,Anna Castillo je pokidala.Scena porođaja je opako snimljena.Film jeste predvidljiv ali ima posebnu atmosferu i napet je do samog kraja.Baš mi je legao.Ne očekujte ništa, samo gledajte kakav jeste.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2023 u 16:59
Dok sam se ja mahom dosađivao a bio sam se baš naoštrio na kakav brutalni survival filmić. 
Međutim, jednostavno mi nije bilo preterano stalo do klete sudbe naše junakinje, ti ljudi prolaze kroz jezivije stvari svakoga dana, ovde smo dobili i šansu da se to možda oboji pomalo i avanturističkim bojama ali ja nikako da osetim išta u priči. Prosto me nije radio film, lik, situacije. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,016 sekundi.