Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - autorun
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

autorun

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kanedda View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanedda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: autorun
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 23:30

opet ja...

kad se sve "skuca", napravi sve sto se treba napravit, prevede sa DVD na CD... bla bla bla, ima li neki software za pravljenje autorun aplikacija (nesto sto dopusta rad maste, sminkanja...)

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 23:33

Idi na adresu www.doom9.org pa pogledaj pod sekcijom autorun launchers...

Imas npr. MicroDVD Autorun Launcher,...

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
kanedda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanedda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 23:42

OK,

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 00:28
Bsi Load Maker to bi ti moglo biti to sto trazis pogledaj u svakome slucaju
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 00:39
CDA je isto dobar autorun program. Možeš ga skinuti ovdje: http://www.utdallas.edu/~jeremy.bryan.smith/
Shema
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 22:24
Otvori NotePad ili neki drugi text editor.
U njemu napiši sljedeće:

[autorun]
open=mplayer3.exe imefilma.avi
icon=file.ico

Evo to je to:))
Umjesto mplayer3.exe stavi ime playera koji si stavio na cd-e. NPR... open=bsplay.exe imefilma.avi

icon=file.ico možeš obrisati ako nemas nikakvu ikonu za pridružit.
Na kraju to sve snimiš kao Autorun.inf

Ovo sam kopirao sa Livadinog toturiala!!!!!!
Na vrh
teodivx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teodivx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 04:30
ako mislis za autorun za divx onda vidi AutoPlay Menu Studio
www.teodivx.com
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2004 u 20:25

A radi neki od programa ovo?

autorun menije?

znaci ubacim cd os ga pokrene automatski i dođe mi meni na kojemu pise pokreni film! kada kliknem na pokreni film divx mi se recimo pokrene u radlight playeru! ako neko zna program nek mi stavi link ovdje! hvala!

mislim moze se rijesiti u vb-u ali kome se da!

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 15:51

Koliko je dobra toliko je i loša ideja o autorunu...

Zamisli da moraš kopirati 30 takvi filmova i svaki put moraš ugasiti film prije kopiranja!! Mislim da bi ti to išlo na živce!!

XP ima autorun samo odredi da ti divx pokreče bpley i to je to!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 16:54
eto kuka to sam ja htio rec.jednostavno i brzo

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 17:18
a misli netko odgovoriti na moje pitanje?
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 21:54

Nitro, to i mene zanima.Ja radim autorun s AutoPlay Menu Studio 3.0, meni je dobar, al mi ne pokrene automatski autorun nego mi xp pokrene onaj svoj.Jel bi mogo ikako napravit da mi pokrene baš taj autorun na CD-u?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 19:23

gpedit.msc

upisi ovo u run!

imas uzasno puno mogucnosti pa bi se mogla naci i ova tvoja!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.