Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molim pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mmacek15 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim pomoć
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 23:20

Ovako želio bi DVD film prebaciti u Divx.No imam jedan problem.Na DVD-u imam samo jedan fajl(.vob).Zanimam me kako bi ga mogao ripati ili da ga ne ripam i da ga automatski prebacim u .avi.

Isti taj film imam i kako Divx,samo što mi taj fajl sadrži 1.80 GB,a film traje sat i pol.Volio bi i znati kako da ga stavim,tj.smanjim na 700 MB.

HVALA!

MUJC
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 23:49
Mislim da možeš s virtualDubModom probaj!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 23:54
A da li mi možeš objasniti kako?
MUJC
Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 00:48
Što mi nitko ne može pomoći?
MUJC
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 11:21

Ovoriš .vob file u virtualDubModu, odeš na Compression i odabereš codec u kojem ćeš ga ripat, isto i za zvuk, save as avi i to ti je to!

Ako sam u nečem u krivu neka me ispravi tko hoće!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.