| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Barbie (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
canijel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Barbie (2023)Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2023 u 01:13 |
|
Kao i mnogi odgledao sam u 2 dana Barbie i Oppenheimer, jedan film ima veoma političku temu, priča o fašizmu, komunizmu itd itd, a drugi film je Oppenheimer... Barbie je jedan od najodvratnijih filmova koji sam ikad pogledao, i preporučujem ga svima samo da vidite stanje Holivuda i kakve poruke daju u medijima. Da se samo meni nije svidio razumio bi, ali svima oko mene, pa i u kinu se nije svidio, čula su se otpuhivanja, smijanja u trenutcima kada nije trebalo biti smijesno, nervoza... Ušao sam u film kontajući da je ovo zabavan film. predvidjen pretezno zenskoj populaciji, što mi nije smetalo sekunde, ali ono što sam dobio... Pljuvanje svakog mogućeg muškarca, omalovažavanje istih, prikazivanje muškaraca kao seks manijaka koji udaraju random djevojke po guzici u sred bijela dana, babune koji vode "zensku firmu"(kreatorka Barbie lutke je uhvaćena od strane poreske pa su oni preuzeli, pa bi nam trebalo biti zao sto je ona varala i krala novac, zalosna zena, nepravda!), takodje prikazuje djevojčicama kako se treba ophoditi prema muškarcu, navesti ih da se zaljube u vas, i kada se ljubav stvori okrenuti mu ledja izvaditi telefon i početi pisati sa drugim muškarcem, jer ej, to je moderna žena! Mrzi ljubav, jaka, samostalna, ne treba joj niko! Muškarci fuj! Ali i ako je bila mozda ijedna dobra poruka u tome, sve to propada u vodu kada imate trans osobu, muškarca, kao barbiku, sami sebi ste pljunuli u temu i poruku. Opet kazem, da je to samo misljenje mene rekao bi nije za mene i okej, ali ova mišljenja sam čuo i od blizih osoba zenskog pola, kojima je takodje odvratan film, pretpostavljam da ce se svidjeti ovim kratkokosim "curama" jer će se pronaći u ovome. Jedan jedini plus kod filma koji mogu dati su vizuelni efekti i setovi. Uglavnom film je nešto najgore sto sam pogledao, širite ljubav, budite sa nekim, manite se ovih poruka o samostalnom zivotu, niko ne uziva u tome! 2/10
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Online Points: 2448 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2023 u 02:23 |
|
Roze poze, eto dijagnoze.
![]() Ažurirao Mizi - 08.Kolovoz/Aug.2023 u 02:40 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Online Points: 2448 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2023 u 12:27 |
|
Najsvježija vijest!
Ovaj mastwotcčh i mastermajndpies je upravo zaradijo milijardu dolara akross de world. Svaka čast, a neki će i dalje da piju ladnu vodu, ako uopšte imaju odakle da piju. |
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2023 u 23:11 |
|
Prevod je uradio payutti ✨
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2023 u 19:06 |
|
Anadr kapitalizm robiš.
Vejstingovanje tajma, if jy hew tu esk. Zašto onaj hrvač Đon Cena glumi u svakom filmu, zar je toliko jeftin (čip)? Tko je njemu gejwowao diplomu aktora? Na low grane je spao Bredli Kuper kad je mogao da prihvati da igra Kenoa. Sedli, bat čru, što bi otpevao Alisa u Lancima. |
|
![]() |
|
bret valas
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2023 u 11:32 |
|
Neopevana glupost od filma!
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2023 u 00:08 |
Samo mozak uključiti, to je bitno! |
|
![]() |
|
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2023 u 20:32 |
|
Ovo ne bih gledao ni da me puškom teraju!
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 06:02 |
|
Ne ide, pokušao sam, stvarno. Neizdržljivo....
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2024 u 09:51 |
|
Pogledao sinoć, nakon dugo oklijevanja, i nisam vidio ništa strašno, opasno ili glupo. Očekivao film o ratu spolova, a dobio film o ekumenizmu spolova iako to nije primarna tema filma. Zabavan i nepretenciozan ljetni blockbuster o odrastanju djevojčica i problemima s kojima se susreću u stvarnom svijetu, a koji (ako pažljivo poslušamo monolog mame koja radi u Mattelu) nema veze s muškarcima, već sa vlastitim strahovima, nesigurnostima i sumnjama. Marketinški tim Warner Brosa odradio genijalnu kampanju.
|
|
![]() |
|
dekao
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2024 u 14:05 |
|
Odgledao sam sinoć ovo, ne zato što sam hteo nego zato što nisam mogao izbeći i mogu reći: nije mi čudno da je ovakav film snimljen, ali da ovo dođe do kandidata za Oskara, to već pokazuje koliko je alarmantno stanje u američkoj kinematografiji. Odgledao sam i Openhajmera i Poor Things i zaista me ne čudi da je Openhajmer oduvao. Ne što je film nešto naročito dobar (za mene samo prosečan) nego zato što nije imao nikakvu konkurenciju. Barbi je plastičan, neozbiljan i totalno njanjav film. Ako imate dva sata vremena, nemojte ga trošiti na ovo.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |