Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fatum (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fatum (2023)

Fatum

Fatum (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler, avantura

Trajanje:

91 min

Režija:

Juan Galiñanes

Scenarij:

Alberto Marini
, Juan Galiñanes

Glavne uloge:

Elena Anaya
  >  Costa
Nacho Castaño
  >  Cirujano
Miquel Insua
  >  Jefe
Isabel Naveira
  >  Alejandra
Luis Tosar
  >  Sergio
Alejandro Garcia
  >  Pablo
Xavier Estévez
  >  Coordinador
Ricardo de Barreiro
  >  Juanjo
Dani Medín
  >  Atracador 2
Arón Piper
  >  Alejo
Derek León
  >  Dani
Xabier Deive
  >  Novoa
Pepa Gracia
  >  Marta
María Luisa Mayol
  >  Lidia
Machi Salgado
  >  Jefe Geo
Paula Morado
  >  Torres

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fatum (2023)
    Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2023 u 20:32
Opis pa mogao je precizniji.
Ali u sustini da jeste preplicu se na pocetku sudbine, eto i naziva filma` Fatum`, snajperiste ciji je sin u bolnici i ceka na donora, coveka koji je poveo porodicu u kladionicu (i direktno i indirektno)..., i lokalnog momka koji je istu dosao da opljacka.

Zanr, da ima tranzicije ali gde nadjose avanturu.

Ovako bas zbog tranzicije je malo tesko pisati a ne otkrivati. 

Gledali smo slicno nesto , i dobra je ideja, ali mislim da je nekako nastimovan ali bez potrebe, dakle hteli su da ponude tu zanrovsku tranziciju, nesto novo, opet da prenesu publici ono sto smo vise puta gledali, videcete sta, ali realizacija mi je losa, sve je to moglo kreativnije, a  vidi se da je bilo prostora, da ne navodim kroz ceo film ima tih stvari, i nekako me je` smorio`. 

Mozda druge nece, mozda ce im biti bas zanimljiv, ali i pre sam komentarisao da mi takve stvari, posebno kod akcija smetaju. Ima kome ne smeta, i svidece mu se film.

Ažurirao AlexDeLarge - 15.Rujan/Sep.2023 u 20:55
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2023 u 23:57
Moja zamerka filmu je tranzicija iz akcionog trilera u melodramu, gde je trenutak raspleta, koji je trebalo da predstavlja kulminaciju napetosti, zapravo pravolinijski priveo priču u mirnu luku. Radnja je imala prilično veliki potencijal koji je na kraju ostao nedovoljno iskorišćen. Nažalost.

Ako zbog nečeg treba pogledati film, to je sjajna gluma maestralnog Luisa Tosara, trenutno, jednog od najboljih španskih glumaca. Thumbs Up

Ažurirao bgvracar - 18.Rujan/Sep.2023 u 08:56
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2023 u 00:25
Pa da sličan utisak, ali dobro ja sam ga gledao kad si ga preveo, samo skinuo i pustio. I da Luis Tosar, da Mientras duermes i Xelda 211 to su prvi filmovi gde sam ga zapazio, i koji su odlicni, posebno u prvom koji je top,  i korejski koji mi uopste nije los, `postavljen` iz drugog ugla.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2023 u 21:59
bgvracar hvala za prevod 👍
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2023 u 23:23
Odličan!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.