| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cop Land (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cop Land (1997)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2023 u 13:23 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj odlican film
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2023 u 17:24 |
|
Vrlo dobar žanrovski film sa odličnom glumačkom postavom punom poznatih figura i pojava.
Radnja je dobro i jednostavno isprepletena, film prati puno likova u dobro poznatom policijskom (ne)časnom poslu sa (ne)časnim životnim navikama.
Pohvale za Stallonea, njegova bar meni najbolja do sad viđena gluma.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2023 u 21:56 |
|
Meni nije, bolji mi je bio u Tango&Cash, al' ajde, ukusi su u pitanju. Kako god, on ovdje nije "sve potaracat" fikus niti je amerocentrični boksač. Sly je šerif koji ne čuje na jedno uho otkad je spasio jednu cicu od utapanja. U nju je ludo zaljubljen već sto godina, ali ona se udala za nekakvog ljepuškastog yebivjetra koji ima više para kako to inače u životu biva. Sly i dalje pati, s njom se druži i valjda joj je jedini prijatelj. Kao šerif je bolikurčina, ne zanima ga baš previše što se događa po gradu, međutim u jednom trenutku proradit će mu savjest kad mu iz gusce u glavu dođe da zbog njegove letargije ljudi gube glavu. Što će biti dalje, ostaje da pogledate film. Ako ste se prepoznali u ovome što sam napisao, gledati pod obavezno čim prije. Ako niste, vjerojatno nećete oćutiti koliko je baš dobar scenarij i umjesto da vam film bude ekstra bit će vam vrlo dobar.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |