Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MATRIX 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MATRIX 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MATRIX 3
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 01:23
ŠTA VI MISLITE O MATRIXU 3.JA SAM GA TEK NEDAVNO POGLEDAO I FILM ME TOTALNO RAZOŽARAO.ZA MENE JE PRVI FILM LEGENDA A OSTALA 2 SU ČISTA KOMERCIJALA ALI TO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE I ZANJIMA ME ŠTA VI MISLITE.POZDRAV 
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 01:30

nisam gledo niti jedan

niti ne želim

....
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 01:34
Slažem se s tobom, prvi je legenda, ostala dva su čisto sranje!!!!!!
Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 01:36
Nisam gledao ni jedan a i ne želim

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 14:03

Pogledao sam samo prvi dio i cisto mi je solidan. Nastavke nisam gledao.

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 18:27

Pogledao sam 1. i 2. dio, 2. dio je sranje!

Slažem se s tobom u tome da je 2. kom. smeće!!

I tata bi sine!
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 19:15
Matrix jedinica mi je jedan od najboljih filmova koje sam gledao, on je među ono malo filmova koje sam i hoću ponovo pogledati, 2 i 3 su komercijalno smeće (ili jednostavno - sranje) napravljeni samo da poberu što više novaca, kao i Terminator 3, čisto razočaranje, inače dvojka mi je najgori dio trilogije (matrixa)
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 19:23

vi koji niste gledali?

pogledajte prvi dio pa javite kako vas je dojmio?

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 20:59
Može!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 12:26
meni su prva dva dijela cisto solidna a treci mi se neda gledati a imam ga jos od bozica!!!!1
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 12:40
Jel ima ko' 3. dio DVD-rip??

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 13:11
Ja imam na DVD-u!!!!!
I'll be back
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 17:43

prvi dio je zakon a ostalo nije nista nego komercijala. no sto je tu je.

no bolje da se 2 i 3 dio nije niti snimao nego ovako. jer svima su losi nastavci

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 16:38
mogu se sloziti da su ga prekomercijalizirali i drugi i treci ali za gledanje 2. i 3. dijela trebate pogledati Animatrix objasnjava neke stvari ko recimo o onom klincu koji ceka Nea na izlazu iz lifta i zahvaljuje mu se sto mu je spasio zivot.Da nisam pogledao Animatrix nebi znao o cemu je rijec.I ujedno definitivno treba odigrat igricu Enter the Matrix u kojoj objasnjava o onom kljucaru i kako su Naobi i onajj drugi zavrsili tamo gdje jesu.Samoa braca Wachowzski su rekli da im je zao zasto su ih toliko zakomplicirali. Mozda jesu komercijala ali treba odigrat igricu pogledat Animatrix a onda gledat drugi i treci dio Matrixa.
somebody stop me
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 16:43
treci mi je ok osim kraja gdje se neo i agent bore,taj dio mi je cisto smece.drugi je takoder koma!

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 16:53

Originalno postovano od strane Gotenks Gotenks piše:

treci mi je ok osim kraja gdje se neo i agent bore

Meni je upravo taj dio jedan od najgorih dijelova filma.

Podsjeća na DBZ Gotenks, pogotovo nezaobilazni krateri koji ostaju nakon pada. 

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 16:59

da pogotovo nakon buu-a!

uglavnom,matrix je

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 17:00

Originalno postovano od strane Crips Crips piše:

...trebate pogledati Animatrix objasnjava neke stvari...definitivno treba odigrat igricu Enter the Matrix...treba odigrat igricu pogledat Animatrix a onda gledat drugi i treci dio Matrixa

Upravo je to razlog koji je pokvario film, kupi jednu igricu, kupi drugu igricu, kupi animatrix, kupi jedan DVD, kupi drugi DVD, kupi treći DVD, kupi extra DVD, kupi super special ultra turbo XT DVD, kupi, kupi, kupi.... Čista komercijalizacija, samo pare, pare, pare... Ono što su napravili prvim dijelom upropastili su ostalim glupostima.

Na vrh
pimpycom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pimpycom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 20:38
IMA GA U SVAKOJ VIDEOTECI vise nije fora.......... a o filmu bolji od drugog dijela,ali prvi je daleko naj.........
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 22:01

Originalno postovano od strane pimpycom pimpycom piše:

IMA GA U SVAKOJ VIDEOTECI vise nije fora.........

kakve to veze ima??

....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.