| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Glass House (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Glass House (2001)Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2015 u 21:17 |
|
The Glass House (2001) ![]() Žanr: Triler Trajanje: 106 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Španski Režija: Daniel Sackheim Scenario: Wesley Strick Uloge: Leelee Sobieski ... Ruby Baker Diane Lane ... Erin Glass Stellan Skarsg?rd ... Terrence 'Terry' Glass Bruce Dern ... Begleiter Kathy Baker ... Nancy Ryan U najtežim trenucima svog života, primili su nemjerljivu pomoć od ljudi kojima bi trebali biti iznimno zahvalni. Ali, stvari nisu onakve kakvima se čine na prvi pogled pa će dvoje mladih morati dobro promisliti tko zaslužuje njihovo povjerenje. Kada Ruby i njen mlađi brat Rhett izgube roditelje u automobilskoj nesreći, najbolji prijatelji njihovih roditelja, Erin i Terry Glass, prime ih sebi u kuću i postaju njihovi skrbnici. Glassovi djeci obećaju lagodan i zabavan život, kako bi što prije zaboravili na veliku tragediju. Život na Malibuu doista jest prekrasan, ali Ruby počinje sumnjati kako Erin i Terry nisu onakvi kakvima se predstavljaju, a sumnje joj potvrdi razgovor s odvjetnikom u kojem saznaje da su im roditelji ostavili 4 milijuna dolara. Kada to spomene Glassovima, oni se počinju čudno ponašati... više: mojtv |
|
![]() |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2023 u 10:07 |
|
Sasvim korektan triler.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2023 u 10:20 |
|
Tako nekako, mene je tada iznenadio jer sam očekivao kakvo televizijsko đubre od filma, mada ne volem triše pa me nije bog zna kako kupio ionako. Nego, baš se pitah šta se dešava sa LeeLee Sobieski, nisam je viđao neko vreme.
Bejahu to vrlo lepe grudi, nadam se da je još uvek lepo služe, tj želim reći da je bila fina, perspektivna glumičica onomad. Poslednje što sam čuo, tačnije čitao o njoj, je to da joj Tom Cruise posle snimanja (Kjubrikovog filma) nije uslišio molbu, tj nije joj dao pramen svoje kose, koje ova, Leelee dakleM, voli da skuplja od kolega sa kojima radi. Znadem, filmofilima je to interesantno skoro poput i pominjanja njenih vražijih (onomad) grudi, no šta da se radi, svako nosi svoj krst i sve to, tj ja sam eto upamtio to. |
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2023 u 19:59 |
|
Za Leelee ne znam, malo mi se izgubila sa radara, ali film je sasvim korektan i za današnje standarde čak odličan. Malo mi neobično što stiže na repertoar sa 22 godine kašnjenja, ali cenim da je teško baš sve i uvek ispratiti na vreme
Ja ga odgledah "na vreme", što u prevodu znači da se komotno može i reprizirati.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2023 u 20:36 |
|
Ja ga odgledah davno, a sad ponovih jer bio na nekoj TV. Btw,
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2026 u 18:22 |
|
Opet sam odgledao ovaj dobar film. I dobar tandem Diane Lane i Stelan Skarsgard. ''Ponekad'' je bolje odgledati neki film od pre opet nefo neke koji se snimaju ''danas''
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2026 u 18:29 |
|
IgaBiva hvala za info. Nisam znao da je Leelee Sobieski ostavila glumu i Hollywood zbog slikarstva
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |