Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Badlapur (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Badlapur (2015)

Badlapur

Badlapur (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

134 min

Režija:

Sriram Raghavan
, Mehmet Tutkun

Scenarij:

Massimo Carlotto
, Pooja Ladha Surti
, Sriram Raghavan
, Mehmet Tutkun
, Arijit Biswas

Glavne uloge:

Divya Dutta
  >  Shobha
Pratima Kazmi
  >  Liak's Mother (as Pratima Kannan)
Vinay Pathak
  >  Harman
Kumud Mishra
  >  Govind Mishra
Amir Malik
  >  Varun's office colleague Romy singh
Murli Sharma
  >  Michael
Mukesh Marko
  >  Rahul
Aamir Naik
  >  Special appearance
Nawazuddin Siddiqui
  >  Liak Tungekar
Zakir Hussain
  >  Patil
Ashwini Kalsekar
  >  Detective R. Joshi
Radhika Apte
  >  Kanchan
Radhika Apte
  >  Koko
Varun Dhawan
  >  Raghav
Gopal Singh
  >  Sub Inspector Khanolkar (as Gopal Singh)
Yami Gautam
  >  Misha
Huma Qureshi
  >  Jhimli
Neel Tyagi
  >  Robin
Avishek Lama
  >  Commercial Model

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Badlapur (2015)
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 20:18
Badlapur (2015)

Žanr: Akcija, Krimi, Drama, Triler 
Trajanje: 134 min
Država: Indija
Jezik: Hindi

Režija: Sriram Raghavan
Scenario: Arijit Biswas, Massimo Carlotto

Uloge:

Nawazuddin Siddiqui ... Liak
Varun Dhawan ... Raghu
Radhika Apte ... Koko
Yami Gautam ... Misha
Huma Qureshi ... Jhimli

Nakon što su mu žena i sin ubijeni tokom pljačke banke, 
Raghu pokušava da osveti njihovu smrt.

Dva su pljačkaša banke. Jednog uhapse i osude na 20 godina, a drugi beži. 
Nakon 15 godina, zatvorenik je bolestan od raka i moli Raghua da mu oprosti. 
Raghu pristaje, ali pod uslovom da mu otkrije drugog pljačkaša. 
Da li će nakon 15 godina Raghu pronaći drugog pljačkaša koji mu je uništio život, 
kazniti ga i osvetiti se?

Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2023 u 15:46
Filmčina! 
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 18:31

Hvala na prevodu!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 12:00

Daleko je ovo od filmcine. Prva polovina filma sporog tempa, dosadna, isprekidana na par mesta idiotskim pesmicama , kojima reziser popunjava prazan prostor u toku price i fil mkse radnje je verovatno ni ne ume drugacije.
Poslednja trecina filma donosi dobar i neocekivane obrte i rasplet filmskog razresenja i znatno popravlja utisak.
Na kraju filma idiotski video tipa youtube spot sa koreografijom i muzikom koji nema nikakvog smisla i opravdanja.
 Za ovaj neujednacini gulas od filma, pun rupa dajem 6/10
Na Imdb  ima  8!? To samo Indijci pumpaju ocene svojim filmovima.
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 15:49
Pa dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje zar ne? Meni je 10/10 sa sve "idiotskim pesmicama" Wink
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 17:45

Sto ljudi sto cudi. Kako ti objasnjavas te njihove suvisne pesmice prusutne u njihovim filmovima?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 20:22
Nije pitanje je li nešto suvišno, nego je li odrađeno kako treba.
NIje RRR "pesmica" nedavno dobila oskara bezze.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 20:47
Pa sta znam nekad mi prija, nekad ne mogu da smislim, ne samo to nego i odugovlacenje, bespotrebno ponavljanje, pa jeste masala zanr popularan to su mi Indijci pricali, cesto se i pre projekcije pustaju numere radi promocije,  ove godine je valjda 110 godina te filmske `industrije`, a ima ih jos barem  3 koje su dobre.

Pa dosta su bili pod uticajem tadasnje situacije, predstava, mjuzikla sa zapada npr, pa onda i profit, `dajte pesama i igara`, koliko siromasnih ima u Indiji, nisam citao nego sam se i uverio kako zive, ta euforija pred prikazivanje, nekad nadomeste druge kinematografske elemente koje ne umeju dobro da odrade, a stancuju filmove, pa se onda i vidi ko su glumci, koji prolaze, itd.   i

ma tu podosta stvari. Eto samo nesto sto sam uocio. Onako samo neka moja zapazanja kojih sam se na prvu setio. Ima tu podosta da se napise, ali gledam indijske filmove, i stare i novije, ne nesto preterano, ali ima tu finih ostvarenja a ima i onih koji `ubijaju u pojam`.

Da film  RRR mi se svideo.

Naravno nekome se neki svidi, drugome ne, nekoga odusevi, drugog... prirodno.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Svibanj/May.2023 u 20:53
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 20:58

Njihov  film The wensday nema nijednu pesmicu. To je filmcina kojoj se nista ne moze prigovoriti.

Pre 50 gofina cuo sam da su im folmovi trajali po 5 -6 sati, gde recimo scena rucka traje dva sata.
Ocigledno se nisu oslobodili repova filmske tradicije, imaju ono dosta da uce od filmskog zanata.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 21:14
Pa da ima filmova koji nemaju, a i odlicnih koji imaju ali lepo uklopljene, a i nekih koji su mi svideli pa sam preso preko toga, a nekih gde nisam mogao da izdrzim pa sam ugasio dakle saroliko. Nisu se oslobodili a mozda i ne zele. Eto nisam gledao mnogo iz drugih etnickih zajednica, geografskih podrucja, shodno tome i jezika, telugu, malajamski, tamilski, bengalski ( bangla, bengali), itd. U sustini ima neko ko mnogo bolje poznaje ovu temu. Gledam, ali nisam bas preterano upucen, da sam citao, pratio, i tome slicno.  
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 22:27

Moze neko ko dobro poznaje Bolivud ovde da nam preporuci par filmova.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 22:32
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Moze neko ko dobro poznaje Bolivud ovde da nam preporuci par filmova.

Naravno, Bombaj+Holivud, ali i druge jos bolje,  ja sam bacio pogled nekoliko puta na  https://forum.titlovi.com/bolivudski-filmovi_t68021.html na sajtu kao i u potraznji, ili neke najave, i pronasao neke, e sad koje i gde, zaboravio sam, mada dobro pamtim, a koji su mi se svideli. Jedino i to sam prokomentariso sigurno Bahubali: The Beginning (2015) da ne delim misljenje da je dobar film.
Ali cudnjikavo nekako na prvu Talvar od sjaja do ocaja, slicno i za Talaash sta im je sve ono trebalo a  mogao je da bude top, Rahasya zanimljiv i dobar, , i tako dalje, eto svideo mi se biografski Bandit Queen, eto ona dva filma sto smo spominjali ostaju da se pogledaju,  ne bezim od njih i ne pominjem ih xyz puta kao deo ukusa, ili da ih ne treba snimati ili pak gledati, pa ima puno da se pise, 

Ažurirao AlexDeLarge - 31.Svibanj/May.2023 u 07:10
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 23:05
I da, dati mi je ok, napisacu vise, sta znam, iz treceg sam ga pogledao, ne sto je dosadan, nego sam gledao kasno i zaspao, tako da i tu je tesko formirati utisak kad tako isprekidano gledam. Hvala za prevod!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 23:37

Hvala za ove informacije.
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2023 u 11:49
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Sto ljudi sto cudi. Kako ti objasnjavas te njihove suvisne pesmice prusutne u njihovim filmovima?

Suvišne kako kome, ne kažem ima filmova gde baš preteraju i mene smore realno ali ja volim njihov jezik i muziku pa mi u većini slučajeva ne smetaju...pesme im uopšte nisu bezveze jer su smislene imaju lepe reči, i uklope ih odlično u film u zavisnosti od dešavanja i scene. A pesme im sigurno dobro dođu kad promovišu filmove jer neko ko voli muziku određenog pevača ili pevačice sigurno će otići u bioskop, eto to je moje mišljenje. Kome smeta, uvek može da premota ili isključi ton tih par minuta, ako mu baš tooliko smeta Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.