| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Badlapur (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Badlapur (2015)Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 20:18 |
|
Badlapur (2015) ![]() Žanr: Akcija, Krimi, Drama, Triler Trajanje: 134 min Država: Indija Jezik: Hindi Režija: Sriram Raghavan Scenario: Arijit Biswas, Massimo Carlotto Uloge: Nawazuddin Siddiqui ... Liak Varun Dhawan ... Raghu Radhika Apte ... Koko Yami Gautam ... Misha Huma Qureshi ... Jhimli Nakon što su mu žena i sin ubijeni tokom pljačke banke, Raghu pokušava da osveti njihovu smrt. Dva su pljačkaša banke. Jednog uhapse i osude na 20 godina, a drugi beži. Nakon 15 godina, zatvorenik je bolestan od raka i moli Raghua da mu oprosti. Raghu pristaje, ali pod uslovom da mu otkrije drugog pljačkaša. Da li će nakon 15 godina Raghu pronaći drugog pljačkaša koji mu je uništio život, kazniti ga i osvetiti se? |
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2023 u 15:46 |
|
Filmčina!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2023 u 18:31 |
|
Hvala na prevodu!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 12:00 |
|
Daleko je ovo od filmcine. Prva polovina filma sporog tempa, dosadna, isprekidana na par mesta idiotskim pesmicama , kojima reziser popunjava prazan prostor u toku price i fil mkse radnje je verovatno ni ne ume drugacije. Poslednja trecina filma donosi dobar i neocekivane obrte i rasplet filmskog razresenja i znatno popravlja utisak. Na kraju filma idiotski video tipa youtube spot sa koreografijom i muzikom koji nema nikakvog smisla i opravdanja. Za ovaj neujednacini gulas od filma, pun rupa dajem 6/10 Na Imdb ima 8!? To samo Indijci pumpaju ocene svojim filmovima.
|
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 15:49 |
|
Pa dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje zar ne? Meni je 10/10 sa sve "idiotskim pesmicama"
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 17:45 |
|
Sto ljudi sto cudi. Kako ti objasnjavas te njihove suvisne pesmice prusutne u njihovim filmovima?
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 20:22 |
|
Nije pitanje je li nešto suvišno, nego je li odrađeno kako treba. NIje RRR "pesmica" nedavno dobila oskara bezze. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 20:47 |
|
Pa sta znam nekad mi prija, nekad ne mogu da smislim, ne samo to nego i odugovlacenje, bespotrebno ponavljanje, pa jeste masala zanr popularan to su mi Indijci pricali, cesto se i pre projekcije pustaju numere radi promocije, ove godine je valjda 110 godina te filmske `industrije`, a ima ih jos barem 3 koje su dobre. Pa dosta su bili pod uticajem tadasnje situacije, predstava, mjuzikla sa zapada npr, pa onda i profit, `dajte pesama i igara`, koliko siromasnih ima u Indiji, nisam citao nego sam se i uverio kako zive, ta euforija pred prikazivanje, nekad nadomeste druge kinematografske elemente koje ne umeju dobro da odrade, a stancuju filmove, pa se onda i vidi ko su glumci, koji prolaze, itd. i ma tu podosta stvari. Eto samo nesto sto sam uocio. Onako samo neka moja zapazanja kojih sam se na prvu setio. Ima tu podosta da se napise, ali gledam indijske filmove, i stare i novije, ne nesto preterano, ali ima tu finih ostvarenja a ima i onih koji `ubijaju u pojam`. Da film RRR mi se svideo. Naravno nekome se neki svidi, drugome ne, nekoga odusevi, drugog... prirodno.
Ažurirao AlexDeLarge - 30.Svibanj/May.2023 u 20:53 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 20:58 |
|
Njihov film The wensday nema nijednu pesmicu. To je filmcina kojoj se nista ne moze prigovoriti. Pre 50 gofina cuo sam da su im folmovi trajali po 5 -6 sati, gde recimo scena rucka traje dva sata. Ocigledno se nisu oslobodili repova filmske tradicije, imaju ono dosta da uce od filmskog zanata.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 21:14 |
|
Pa da ima filmova koji nemaju, a i odlicnih koji imaju ali lepo uklopljene, a i nekih koji su mi svideli pa sam preso preko toga, a nekih gde nisam mogao da izdrzim pa sam ugasio dakle saroliko. Nisu se oslobodili a mozda i ne zele. Eto nisam gledao mnogo iz drugih etnickih zajednica, geografskih podrucja, shodno tome i jezika, telugu, malajamski, tamilski, bengalski ( bangla, bengali), itd. U sustini ima neko ko mnogo bolje poznaje ovu temu. Gledam, ali nisam bas preterano upucen, da sam citao, pratio, i tome slicno.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 22:27 |
|
Moze neko ko dobro poznaje Bolivud ovde da nam preporuci par filmova. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 22:32 |
Naravno, Bombaj+Holivud, ali i druge jos bolje, ja sam bacio pogled nekoliko puta na https://forum.titlovi.com/bolivudski-filmovi_t68021.html na sajtu kao i u potraznji, ili neke najave, i pronasao neke, e sad koje i gde, zaboravio sam, mada dobro pamtim, a koji su mi se svideli. Jedino i to sam prokomentariso sigurno Bahubali: The Beginning (2015) da ne delim misljenje da je dobar film. Ali cudnjikavo nekako na prvu Talvar od sjaja do ocaja, slicno i za Talaash sta im je sve ono trebalo a mogao je da bude top, Rahasya zanimljiv i dobar, , i tako dalje, eto svideo mi se biografski Bandit Queen, eto ona dva filma sto smo spominjali ostaju da se pogledaju, ne bezim od njih i ne pominjem ih xyz puta kao deo ukusa, ili da ih ne treba snimati ili pak gledati, pa ima puno da se pise,
Ažurirao AlexDeLarge - 31.Svibanj/May.2023 u 07:10 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 23:05 |
|
I da, dati mi je ok, napisacu vise, sta znam, iz treceg sam ga pogledao, ne sto je dosadan, nego sam gledao kasno i zaspao, tako da i tu je tesko formirati utisak kad tako isprekidano gledam. Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 23:37 |
|
Hvala za ove informacije.
|
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2023 u 11:49 |
Suvišne kako kome, ne kažem ima filmova gde baš preteraju i mene smore realno ali ja volim njihov jezik i muziku pa mi u većini slučajeva ne smetaju...pesme im uopšte nisu bezveze jer su smislene imaju lepe reči, i uklope ih odlično u film u zavisnosti od dešavanja i scene. A pesme im sigurno dobro dođu kad promovišu filmove jer neko ko voli muziku određenog pevača ili pevačice sigurno će otići u bioskop, eto to je moje mišljenje. Kome smeta, uvek može da premota ili isključi ton tih par minuta, ako mu baš tooliko smeta
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |