| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Iluminacja Aka The Illumination (1973) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Iluminacja Aka The Illumination (1973)Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 16:05 |
|
Iluminacja (1973) *The Illumination * ![]() IMDb Režija: Krzysztof Zanussi Scenarij: Krzysztof Zanussi Žanr: Drama Jezik: Poljski Država: Poljska Trajanje: 91 min Stanislaw Latallo ... Franciszek Retman Malgorzata Pritulak ... Malgorzata Monika Dzienisiewicz-Olbrychska ... Agnieszka Edward Zebrowski ... Physician Jan Skotnicki ... Chory the Mathematician Irena Horecka ... Matka chorego Jadwiga Colonna-Walewska ... Franciszek's Mother Wlodzimierz Zonn ... University Dean Wlodzimierz Zawadzki ... Assistant Život studenta Franciszeka tijekom burnih šezdesetih godina. Istovremeno s doktoratom, saznaje za vlastiti, najvjerojatnije fatalni poremećaj srca. Ne previše opterećen, nastavlja živjeti - prvo u vezi sa starijom ženom, potom u braku. U potrazi za apsolutnim odgovorima, okreće se prema religiji, poslije ponovno znanosti, ali čini se da odgovori koje traži možda i ne postoje. Prevod je uradio: Filaret TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2023 u 12:39 |
|
Hvala na prevodu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |