Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Succession (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Succession (2018)

Succession

Succession (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

NASLJEĐE

Godina:

2018

Žanr:

drama

Trajanje:

60 min

Autor:

Jesse Armstrong

Glavne uloge:

J. Smith-Cameron
  >  Gerri Kellman
Jeremy Strong
  >  Kendall Roy
Nicholas Braun
  >  Greg Hirsch
Peter Friedman
  >  Frank Vernon
Matthew Macfadyen
  >  Tom Wambsgans
David Rasche
  >  Karl Muller
Kieran Culkin
  >  Roman Roy
Alan Ruck
  >  Connor Roy
Brian Cox
  >  Logan Roy
Dagmara Dominczyk
  >  Karolina Novotney
Sarah Snook
  >  Shiv Roy
Justine Lupe
  >  Willa Ferreyra
Brian Cox
  >  Logan Roy
Fisher Stevens
  >  Hugo Baker
Alan Ruck
  >  Connor Roy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Succession (2018)
    Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2018 u 23:12
Obnovljeno za 2. sezonu.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2019 u 03:06
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2019 u 21:01
Obnovljeno za 3. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2021 u 21:29
Serija je obnovljena za 4. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2021 u 21:35
Odlicna 👍
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2022 u 10:29
Odgledao sam tek 3 epizode i ne znam u kojem će smjeru otići serija ali za sada mi je vrh. Čudno da nema nikakvih komentara. Još čudnije mi je što pročitah par komentara na drugom forumu da im je serija spora i dosadna. Moj utisak skroz suprotan, baš mi drži pažnju.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
TheDudeAbides View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2022 u 19:26
Pogleda 4 epizode prve sezone, oduševljen!! Gluma top, likovi višeslojni i zanimljivi, preporuka!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2022 u 00:21
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Odgledao sam tek 3 epizode i ne znam u kojem će smjeru otići serija ali za sada mi je vrh. Čudno da nema nikakvih komentara. Još čudnije mi je što pročitah par komentara na drugom forumu da im je serija spora i dosadna. Moj utisak skroz suprotan, baš mi drži pažnju.

Tada sam pratio neke  druge serije, realno ko ce sve da postigne. Zanimljivo ja nigde nisam video da kazu da je spora i dosadna, zanimljivo svi je hvale, koliko sam ispratio podobijala je dosta nagrada i imala puno nominacija, i skoro je negde HBO Max emitovao teaser ili trailer za cetvrtu sezonu, kod neke druge serije.

Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2022 u 20:49
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Tada sam pratio neke  druge serije, realno ko ce sve da postigne. Zanimljivo ja nigde nisam video da kazu da je spora i dosadna, zanimljivo svi je hvale, koliko sam ispratio podobijala je dosta nagrada i imala puno nominacija, i skoro je negde HBO Max emitovao teaser ili trailer za cetvrtu sezonu, kod neke druge serije.
Ima dobre recenzije serija i dobra ocjena na imdb, ali ja otvorih neki forum tada gdje bila tema od kad se počela emitovati i počeo čitati komentare koji su ljudi pisali poslije prve epizode, pa redom do kraja sezone sam preletio komentare što su ljudi pisali dok je se emitovala ta prva sezona. I većina je bila u tom fazonu, dosadno, sporo, bla, bla... ili u fazonu osrednja serija... ja čitam i mislim se šta pričate to ljudi... pa sam bio pod uticajem toga kad sam ovdje ostavio komentar.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2023 u 19:51
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2023 u 13:35
Da se u startu ogradim, ne gledam puno serija, ali moram reći, od ono malo što gledam ova je DALEKO najbolja u svakom pogledu. Odgledao 3 sezone u jednom dahu, svaki lik je višeslojan i na svoj način zanimljiv, topla preporuka. Jedva čekam 4. sezonu!
Na vrh
Casual_visitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Casual_visitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2023 u 08:03
Plašio sam se da ovako dobre serije više neće biti snimane. Scenario, gluma, već spomenuta višeslojnost likova, nema nasilja, nema vidljive propagande. Gledao sam i gledam u jednom dahu. Ukoliko im je preostalo inspiracije nadam se i sledećim sezonama. Ne živim u Americi pa mi je problem da shvatim sve dijaloge koji su njihovim gledaocima poznati, ali i oni ne mogu da do kraja shvate "Maratonce" i ostale naše legendarne filmove i serije.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2023 u 10:24
Mislim da je ovo posljednja sezona. Koliko mi je žao s jedne strane što seriji dolazi kraj - toliko sam i zadovoljan što su odlučili stat kad su na vrhuncu.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 02:40
Zavrsi se jos jedna serija ... 4 kvalitetne sezone , plus dobro osmisljeno finale . 👍
Na vrh
Casual_visitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Casual_visitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2023 u 10:46
Moj definitivni zaključak - odlična serija u svim elementima i dobro finale na kome se mnoge dobre serije obično "okliznu".
Na vrh
canijel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj canijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2023 u 01:13
Dvije stvari što ova serija apsolutno ima a druge nemaju, najbolja originalna muzika (jedino ko se može imalo parirati je Game of Thrones), svaki put kad se čula neka varijacija glavne teme jeza me krene, savršenstvo od teme. A druga stvar je gluma, nema ni jednog lika/glumca koji mi je smetao u seriji. Inače je uvijek tu jedan lik u filmu ili seriji koji ti jednostvano smeta ili uništi scenu u kojoj je, ovdje, ni jedan, sve pohvale za pisce i glumce. Najteza stvar u vezi ove serije je preporučiti je nekome, jer sama ideja je bila i meni meh da bi krenuo gledati, ali ja koji dajem šansu mnogim stvarima sam svario i pogledao, dok drugi... Takodje, snimanje serije za pohvalu, ne samo taj poznati McKayov način prikazivanja svega nego lokacije gdje se dešavaju scene, Italija, Engleska, Hrvatska, prelijepo za gledati. Succession mi definitvno ulazi u All Time favorite, nije za svakoga, ali sam toliko uživao u seriji, da ću je zapamtiti dugo. Bojao sam se kada sam čuo o čemu je serija da će biti prepuna modernih političkih tema sa kojima smo svi upoznati ali za divno čudo ni jednom u 39 epizode nisam "okrenuo očima" kao što znam u mnogim novim filmovima i serijama. Sve preporuke!
Na vrh
Zenon98 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zenon98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2023 u 02:08
Serija je fenomenalna. Gluma, scenario, dijalozi sve je 10/10. Nemojte ocekivati neku veliku akciju i neke mega zaplete jer se mnogo vise serija bazira na karakteru i osobinama likova koji su napisani maestralno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.