Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pretraga po zemlji porekla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pretraga po zemlji porekla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sljaker View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sljaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pretraga po zemlji porekla
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2023 u 16:55
Postoji li mogucnost da se u pretragama ukuca samo zemlja porekla i da izadju svi ponudjeni filmovi iz te zemlje?
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2023 u 00:41
Ja odabrao hrvatski i izašlo mi 80.000 titlova.
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2023 u 06:54
ma ne, čovjeka zanima njemački, irski, korejski film...
pri učitavanju/postavljanju titla nema rubrike zemlje porijekla/podrijetla, 
stoga, ako nije upisano, ne može pretraga ni potražiti...
to možda ima na imdb
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2023 u 11:50
Jbg, ovo je stranica za titlove, a IMDb za filmove.
Na vrh
sljaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sljaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2023 u 13:46
Izgleda da ja nisam bas precizno postavio pitanje.
Naime, ja bi da se , ako moze, ubaci pretrazivanje fimova po jeziku (francuski filmovi,italijanski filmovi, nemacki filmovi, pakistanski... itd , itd ...). Znaci ne titlovi, nego u pretrazivac ubacim da hocu francuski film i izadju mi svi francuski filmovi sa prevodom.
MIslim da sam sad malo bolje objasnio?Confused (Cesto samog sebe ne kapiram Smile)
Vidim da recimo kad odem na neki , recimo, talijanski film on mi dole da sugestije jos talijanskih filmova. Zato sam mislio da postoji baza i sa podacima o poreklu/podrejtlu filmova.
Ako je ne izvodljivo.. nista
Hvala unapred na odgovoruSmile

Ažurirao sljaker - 11.Svibanj/May.2023 u 13:52
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2023 u 15:07
Pošto u temama za filmove ne postoji odrednica za državu i jezik - očigledno ne može.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2023 u 18:09
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Pošto u temama za filmove ne postoji odrednica za državu i jezik - očigledno ne može.
Postoje li nekakvi tagovi koje vidi samo administracija jer za ovaj film u prijedlozima izbacuje sve slične filmove osim ovog prvog s Fraiserom.

https://titlovi.com/filmovi/que-viva-mexico-3193755/
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2023 u 13:28
Originalno postovano od strane sljaker sljaker piše:

Postoji li mogucnost da se u pretragama ukuca samo zemlja porekla i da izadju svi ponudjeni filmovi iz te zemlje?

Čemu? Odeš na IMDb Advanced Title Search i biraš, a imaš i još sto drugih čuda po kojima možeš pretraživati.

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2023 u 13:57
Postoji još jedna tražilica, Movie of the Night. Umjesto po državi, jedna od opcija je pretraživanje po jeziku. 

Meni je IMDb-ova tražilica nedodirljiva, ali nekom će ova možda biti bolja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.