| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Japanski akcioni reditelja-kaskadera (11.04.2023.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jtl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Japanski akcioni reditelja-kaskadera (11.04.2023.)Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 20:42 |
|
Pogledao sam ovaj film prije nekog vremena i zaslužuje ocjenu "dno kace". Japanski filmovi kako vrijeme prolazi, iz godine u godinu toliko napredno propadaju da uopšte nisu "gledljivi" filmovi. Ne znam šta se dešava sa tim ljudima i tom zemljom. Meni njihovi filmovi bilo kojeg žanra uglavnom izgledaju čudni i bolesno. Izuzetak su animacije, ali starosti odprilike preko 10-tak i više godina. Ni tema; ni gluma nisu nizašta. Klasa: nekvalitetna japanska budalaština za gubljenje vremena ...
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 23:23 |
|
Japanci se vole baviti mračnim stranama ljudske psihe, ali i naoko
banalnim stvarima kojih se druge kinematografije stide, je li, pregolema
čudovišta na primjer.
Meni to odgovara. Na žalost ću se s tobom složiti ali samo za prošlu godinu. Tu apsolutno nije bilo filma kojega bih jedva čekao pogledati. Sve je nešto rađeno za mase, a to mi ne treba, posebno ne od njih. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |