| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Campeones (2018) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Campeones (2018)Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2018 u 00:59 |
|
Prijevod je uradio jovandekab 👍
|
|
![]() |
|
piko-vlastimirov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2018 u 01:24 |
|
Baš lep filmčić...
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2019 u 15:03 |
|
Predivan, zabavan, duhovit, društveno angažovan film. Film koji slavi radost življenja. Film koji pokazuje koliko grešimo u proceni onih koji drugačije izgledaju ili se drugačije ponašaju. Ovaj film su izneli upravo ovakvi glumci. Kraj filma je nešto očaravajuće i nešto što daje nadu da još uvek postoji čista životna radost i sreća, ničim opterećana.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2022 u 13:27 |
|
Evo i temu da osvezimo posto je najava za rimejk, baziran, ili sta vec. Ukratko, dobar film i vredi pogledati. Mislim da ga treba pogledati bez nekog preteranog opisa, a dovoljan je i Vilinov. Podsetio me je na jednu malo stariju komediju koja se vecini ne svidja, a ja sam u njoj ipak video nesto drugo i nosi dobru poruku, s namerom necu da je pominjem jer bi onda bilo poredjenje, nije to isto, neko bi rekao da je sr..., prazno, sta si video u njoj, itd. Dakle preporuka za dati.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 23:50 |
|
I koja verzija je po vašem mišljenju bolja? Lično bih uvek dao prednost španskom originalu (nisam još uvek odgledao ni jedan, ni drugi), ali me zanimaju i druga mišljenja.
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 23:56 |
Pa ja cu pogledati i ovu novu, mislim da moze komotno da se `reprizira` sad sam se zaintrigirao, ali neces bgv pogresiti sa spanskim, ma odlican je film. Cesto preporucujem u sklopu sa korejskim Maraton ( ne poredim ih, dve razlicite price ) sto si preveo, a meni promakao tada.
Ažurirao AlexDeLarge - 06.Travanj/Apr.2023 u 00:01 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 00:04 |
|
Hehehe, baš maločas pisah da je sa ovakvim temama meni potpuno nebitno koji je film (kao) bolji i kome, blesavo je prosto koliko su mi daleka ovdašnja razmišljanja o filmovima
nevezano pojedinačno za kako koji film, već isključivo generalno. Uzmeš ono što ti je bliže. Izrazito sam slab na španske filmiće, volim ton tamošnjih filmova i delom mentalitet raje, sentimentalnost, emocije uopšte, lajavost, melodičnost, you name it, no američki film mi je prosto američki film, u ovom slučaju vrlo konkretno zbog samog Woodyja, verujem da je španski film verovatno konkretniji, avaj meni, rekoh, potpuno nebitno.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 00:10 |
|
Pisao si, ali kad neko postavi pitanje onda mu je bitno, tj. dvoumi se, i bgv-akonkretno zanima misljenje, osim ako ne pise u prazno, a ne verujem, ja licno vise volim spanske i to je to, npr zbog pojavljiva odredjenog glumca ili glumice ne gledam filmove, tj. samo zato sto se on(a) pojavljuje, eto razliciti pristupi, prirodno. Verujem da su jako slicni.
Ažurirao AlexDeLarge - 06.Travanj/Apr.2023 u 00:17 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 00:15 |
|
Ma retorički ja to, nije mi bilo potrebno objašnjenje zaboga miloga, pisah o sebi jok o tome šta je kome drugome (ili vračarcu konkretno) bitno, nije mi problem da prepoznam tuđe motive ma koliko mi daleki bili, tek je red da kažem svoje valjda.
Tome forum. Ne kažem da nisam budala zato što uopšte i pišem išta omaklo mi se, svega mi, imam povišenu temperaturu pa nemam odveć kontrole
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 00:20 |
|
Naravno reci, i hajde lepo ozdravi, ako si zbilja mislio na povisenu temperaturu tela, sve ostalo je nebitno, pa da caskamo
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 00:24 |
|
Budem, nadam se, hvala
Kašljem ko nenormalan 4 dana, tek na kraće skidam inače konstantnu 38 temperaturu, ne znam od čega sam više iscrpljen, pride gubim dnevnice dok se bezuspešno lečim, to kada krene nizbrdo...
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 08:58 |
|
Gledao spansku verziju na preporuku Alexa i bio odusevljen,sto rece Vilin kraj filma je nesto najlepse sto sam skoro gledao i bas me onako emotivno pogodio. Sad americki film moze biti dobar ali sumnjam da ima tu emociju kao spanski ali gledacu ga sto rece Puppet volim Vudija mislim i da ce mu ova uloga leci.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 13:56 |
|
Film je prosto divan. Na kraju je bilo vrlo emotivno i na ivici suza. Režiser je napravio odličnu ravnotežu između drame sa vrlo ozbiljnom temom (osobe sa posebnim potrebama i problemi sa kojim se suočavaju u društvu) i komedije koja ni u jednom trenutku nije prešla granice dobrog ukusa i pristojnosti (nije bilo izrugivanja na račun pomenutih ljudi). Highlight filma mi je bila činjenica koliko su oni zapravo neopterećeni mnogim stvarima koje muče tzv. normalnog čoveka, gde na pobede i poraze gledaju iz sopstvene vizure i gde su im osećaj pripadnosti i zajedništva važniji od trivijalnih stvari.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 14:25 |
U poslednjih 10-15 godina, nisu ni za k.... Precenjena dekada Holivuda. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 14:41 |
|
To je sudba svake filmske industrije, lako je npr Dancima da imaju sjajne filmove, kada nas ne bombarduju sa 200 naslova godišnje, ovde se iz nekog razloga slavi npr korejski film, koji je mene ugušio još pre 15ak godina, momenta kako su počeli da ih štancuju, mada je sve to manje bitno koliko pisah o ličnom, mojem doživljaju, verovatno imam i gore mišljenje od tebe o savremenom toku američkog filma
jer mi je toliko toga negledljivo potpuno, uznemirava me i užasava (na načine na koje ne volim biti užasnut ), uostalom odrastao sam na bitno drugačijim kinematografijama, no to sve ne menja išta u mojem odnosu i ljubavi prema američkom filmu, glumcima, autorima, raznovrsnim stilovima, sve to onda kada to žele, kada se malo otrgne normama koje su nažalost nametnuli blockbusteri još tamo sedamdesetih godina, od kada je sve krenulo, generalno, nizbrdo. Uprkos svemu tome, niko me igde ne obraduje toliko kao kakav friški film, šta ja znam sada, eto npr Tarantina. Da ne nabrajam sada autore, nije u tome stvar ionako, ja volim da gledam filmove, nisam ikada rekao da volim da gledam (tek) sjajne filmove mada se nadam da će, makar u vidu reakcije na ovo što se dešava decenijama tamo, američki film ponovo, po ko zna koji put, ipak izboriti za daleko bolje mesto za sebe u vremenu koje dolazi. Već je ovogodišnja dodela Oskara, iako još uvek nije to - to, neuporedivo pozitivnija od mnogih godina iza nas, najavljuje, možda, upravo to bolje vreme, više hrabrosti, boljih akcenata, prisećanja na to šta je uopšte film i zašto ih volimo. Šta znam, no ja sam sanjar, budala, ne mora se išta odvijati onako kako bih ja to voleo i zamišljao.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 14:59 |
|
Pa iskren da budem mene je korejska kinematografija ugusila tek pre dve godine, pre toga nije. Mada i Japanci u to neko vreme, ali naleti dobar koji mi nije dosadan, a podosta sam prekidao u poslednje vreme sto retko cinim. Nisam nesto kritikovao americke, nesto nisam ni obracao paznju kad je toliko dobra ponuda sirom sveta.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 15:08 |
|
Dobro de, ja sam počeo rano da ih spopadam, pod spopadanjem mislim na neselektivno upoznavanje sa tim filmskim prostorom, uzmem par stotina filmova (po pedeset u cugu) nasumice, bez ikakvog biranja i predznanja, kako se jedino realno i može upoznati kakva kinematografija, i onda u stvari vidiš sa čime stvarno imaš posla. Ako ću da biram išta sa kakvih top 100 lista, nisam išta uradio, propustiću tonu đubreta koje, zajedno sa biserima, zapravo i čine nečiji filmski prostor. Pred kraj prošle godine sam odgledao nekih 120 korejskih koje sam (namerno) propustio svojevremeno, uz ipak kakav-takav kriterijum u biranju, te iako je itekako bilo tu filmova koji su mi se dopali, sa zapravo ne previše ultra đubreta, svejedno nisam video ni jedan jedini film koji me je pomerio, od kojeg sam pao na dupe and stuff.
O dobrom delu toga pisah, mada mi je i to dosadilo, tek radi se mahom o filmovima između 2011. i 2022. nije mi bio fokus na ultra friškom, vraćah se namerno godinama unazad da bih izbegao kakav trenutni trend, no džabe.
|
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 15:38 |
|
samo mogu reći, odličan.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |