Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Champions (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Champions (2023)

Champions

Champions (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Prvaci

Godina:

2023

Žanr:

drama, komedija, sportski

Trajanje:

124 min

Režija:

Bobby Farrelly

Scenarij:

Javier Fesser
, David Marqués
, Mark Rizzo

Glavne uloge:

Woody Harrelson
  >  Marcus
Ernie Hudson
  >  Coach Phil Peretti
Cheech Marin
  >  Julio
Alex Castillo
  >  Judge Mary Menendez
Kaitlin Olson
  >  Alex
Barbara Pollard
  >  Dot
Mike Smith
  >  Attorney McGurk
Bradley Edens
  >  Showtime
Alex Hintz
  >  Darius
Alicia Johnston
  >  Coach Maya
Matt Cook
  >  Sonny
Casey Metcalfe
  >  Marlon
Matthew Von Der Ahe
  >  Craig
Madison Tevlin
  >  Cosentino
Kevin Iannucci
  >  Johnny

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Champions (2023)
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 20:50
Veoma zabavan film. Vredi pogledati.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 21:23
Meni pa onako, osrednje zabavan, nisam želeo da gledam španski original, draži mi je Woody Harrelson, iako sam mogao pretpostaviti da će biti lepršav, porodični film u domenu zabave, bez preteranog upuštanja u zapravo realne probleme i poteškoće ljudi ometenih u razvoju, ovde je sve kanda pesma, što možda i jeste legitimno u okvirima zadatka lagane komedije, no ne znam koliko je fer prema svim tim ljudima. Sa druge strane, možda i nije loše olabaviti temu, fokusirati se na ono lepo, ljudsko, vedro, prijateljstvo, tim. U bilo kojem slučaju, priča ostaje meni suviše standardna, previše puta viđena, eto uz dovoljno nijanski ljudskosti da bi mi u celosti bio mahom interesantan. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 22:15
Pa španski je odličan,Javier Gutierrez mi je dobar glumac,  i  ne bih  rekao da je zabavan, nekako onako ljudski, plemenit, u stilu budimo ljudi, da probudi baš one lepe emocije, da sruši averzije i... uz dozu humora na koji opet drugačije gledam.  Ovo se ne odnosi na Ravenov komentar, nekad se nadovezem pa ispada da... ali nije tako uopste, samo moje licno misljenje, a slazem se sa njim da vredi pogledati svakako. 

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Travanj/Apr.2023 u 23:12
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 22:26
Nah, ipak mi je neuporedivo bliži Woody, a to oko ozbilnijeg pristupa je meni u nekoj meri falilo u ovoj verziji (nije to tema koja mi je zanimljiva do te mere da mi je presudno sada tu koji je kao (i kome sve) bolji film, meni se na isto svodi svakako, dok ne znam na šta konkretno misliš sa tim drugačije gledanje humora, mada rekoh da nisam (niti ću) gledao tu varijantu pa mi baš i ne gori LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 22:33
Naravno i meni, ali sam gledao dosta filmova od Javier Gutierrez-a pa mi je dobar , a to oko humora kad su ozbiljne teme, a to jeste, ozbiljnije uzimam u obzir kako je iskorišćen, više mi izmami onaj pozitivan `smešak` , tako nekako.  A ja ću kad prodje određeno vreme pogledati ovu, pošto španski dobro pamtim.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 22:39
Woody je i sam gotovo ometen LOL čak i u onom đubretu "2012" mi je, iako obožavam Cusacka i Zlatka Burića koji usput krade čitav film kao Ruja, Woody ipak i pored njih uspeva da sa mizernom minutažom obeleži, meni, taj film. Dok ovakve teme, ima ih svuda, sve te priče liče suviše jedne na druge, lako im se vidi maksimalni potencijal, ne može se mnogo dalje i dublje ići tek tako, unapred znaš šta se može videti, pa sam onda birao prosto po glumcu koji je meni interesantniji na ekranu. I ja sam gledao mucho filmova Javiera Gutierreza, no Woody je, rekoh, Woody. LOL

Ažurirao puppet_master - 05.Travanj/Apr.2023 u 23:14
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 23:22
Slicno misljenje za Emmerich-ov film, sad da li je djubre, ne znam, ali nije dobar to sigurno,  mada tu i nema neku ulogu, ali imaju fine glumice Wink. Da i Zaltko Buric ali mislim da on nije za taj zanr, cak mi se nije svideo ni u Trouglu tuge eto poslednji koji sam gledao, sto mora taj lik, mozda bih voleo da sam ga video kao kapetana, ali dobro moje licno misljenje.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 23:41
Pa đubre kako u centralnoj tezi (otkud ideja da su Maje znali više od današnjih naučnika i sve sile tehnologije? ko može da kupuje te priče a kamoli da od toga pravi čitav film katastrofe), tako i u stalnom bekstvu naših junaka na metar-dva od kraja sveta, počev od limuzine, preko aviona, kampera, dok se metar iza njih sve urušava, gori, zemlja otvara...nepotrebno preterivanje u već ionako preteranom filmu samom po sebi, onda je (meni) teže uživeti se u priču kada mi je sve suviše pogrešno, naopako, ekstremno neuverljivo. Meni je đubre, dok mi je Woodyjeva uloga sjajna, kao i Burićeva, i dalje u domenu Emmerichovog preterivanja i karikiranja, no baš zato i vrede uloge jer ih ova dvojica čine zabavnim uprkos dvodimenzionalnosti, lako je glumiti kompleksne likove u ozbiljnim filmovima, uprkos možda drugačijem mišljenju raje, no kada dobiješ karikature a od njih napraviš nešto što film čini upečatljivijim, to je već nešto. Meni. No šta ja znam uopšte o filmu. LOL
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2023 u 09:35
Sa gušton odgledano, zabavna dramedija. Stvarno dobar film, Woody je ko stvoren za ovakve uloge, karizma koja nosi film.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2026 u 20:04
reko da neću gledati sigurno kad je izašo, ali bar nisam do kraja. nažalost na 1/3 sam morao prekinuti. režija, kamera, razrada scenarija po scenariju, gluma (neznam jel do režije ili), dijalozi... katastrofa. 2 dobre fore. jedino mi je zbilja drago što je još osoba s posebnim potrebama dobilo priliku neš zaraditi i sudjelovati u filmu. ne gledati, pogledajte španjolski i njegov nastavak.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.