Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hello :)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hello :)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lili0107 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj lili0107 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hello :)
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 10:09
Sve vas lijepo pozdravljam, svaka čast svima na trudu!

Već godinama preuzimam vaše titlove bez registracije, ali evo, odlučila sam se registrirati i ubiti slobodno vrijeme nakon završenog faksa novim hobijem da bi narod i dalje mogao gledati strane stvari na našim jezicima

Nije fer da postavljam titlove, a da vas ne pozdravim

P.s. - pravo ime mi je Nina, Lili mi je alter ego
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 11:34
dobrodošla!
tako mlada, pa već titlovka! Smile 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 12:20
Dobro nam došla postovanje
Na vrh
MihovilBiro View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MihovilBiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 13:59
Pa ja imam 31 godinu, ako se dobro sjećam. Haha Počeo sam negdje sa 29. Ona je samo godinu mlađa od mog smotanog brata. Prvi sam titl postavio ovdje.

Zapravo, tada sam imao 28 godina jer sam u 11. mjesecu rođen, tako da još nisam navršio 29.

Ažurirao MihovilBiro - 10.Ožujak/Mar.2023 u 14:39
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 15:44
Tek da znaš, maleckovićka, trenutno je pospan forum, tj nije odveć aktivan, inače smo brojniji i svakako radosniji zbog novih članova/prevoditelja, no eto, zimski san je još uvek na snazi. Approve
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 16:04
Super zanimanje, fin hobi, hvala za dosadašnje prevode, lep početak, i samo tako nastavi. Sve najbolje!Thumbs Up
Na vrh
lili0107 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj lili0107 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 16:58
Hvala vam

Nisam odavno bila registrirana na neki forum, ali da barem pozdravim vas koji ste donekle aktivni.
Ne znam koliko su forumi i dalje popularni i koje su generacije prisutne, ali znam da su mi bili zanimljivi za vrijeme srednje škole kad smo komentirali tad popularne ljude, serije, filmove...   

Uglavnom, hvala i očekujte još prijevoda
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 19:26
dobrodosle
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 19:48
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 22:06
Originalno postovano od strane lili0107 lili0107 piše:

Nisam odavno bila registrirana na neki forum, ali da barem pozdravim vas koji ste donekle aktivni.
Ne znam koliko su forumi i dalje popularni i koje su generacije prisutne 
Pozdrav i tebi, dobro nam došla na "titlove" 
Eto, ima svih generacija,  pa i dinosaurusa, ali vrsta koja još nije izumrla.  LOL
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 22:08
Velkome, gled tu si ju!
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2023 u 23:25
Fashion style season GIF on GIFER - by Goldencrusher

Šalu na stranu welcomeUzd7mp5.gif

As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2023 u 00:21
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2023 u 09:21
Dobro nam dosla!!
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2023 u 18:46
Šteta što Selo nije više aktivno, zaboravila bi Nina na titlovanje.

Na vrh
Edigs0 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Edigs0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2023 u 22:29
dobrodosle
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.