| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Faces of Anne (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Faces of Anne (2022)Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 20:11 |
|
Prevod je uradio hidden_gem ✔
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 20:20 |
|
Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2023 u 18:06 |
|
Ovo treba pogledati odmoran. Mozda sam pogresio sto sam kasno gledao. Meni je ovo na granici psiholoski triler/horor, nekako mi se prozimaju i preplicu. Svidela mi se ideja filma, neke poruke koje salje autor, u sustini jedna dominira i koja je vrh, dotakao je nekoliko tema, i u velikoj meri i realizacija, mozda se nekome nece svideti, muzicka podloga mi je malo smetala , na nekim mestima iritantna, dosadna, jeste da prati radnju, ali mogli su da obogate sa nekom finom numerom, takodje i neke scene kako su uklapali malo mi je konfuzno na nekim mestima, treba ih razdvojiti,tj. bolje uklopiti. Dakle nije sve po mom ukusu. Tek od polovine filma se dobija neki uvid sta se desava da tako kazem. Ovo sam rekao jer prva polovina filma moze da bude odbojna. Kazem moze, ne mora naravno, mene je zaintrigirala, na dobrom mestu su i prekinuli, stvarno bi preterali, a posle bila ok. Ostale su neke stvari nerazjasnjene, mozemo samo da naslutimo, ali nekad mi se i svidja sto tako ostave, neke scene mi nisu bas jasne, podstaklo me je malo na razmisljanje, jednu vezu nisam pronasao, mozda mi se iskristalise. Sve ostalo bi bili spoiler-i. Dakle meni se svideo film. Mislim da vredi da se pogleda. Ažurirao AlexDeLarge - 04.Veljaca/Feb.2023 u 19:23 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2023 u 12:05 |
|
Bas sam sinoc malo razmisljao o filmu, podseti me na jedan dogadjaj, nekako me i ovo pisanje podstaklo na razmisljanje, ma odlican mi je film. A eto i da procitam ponovo knjigu, npr moze i data ![]() Ažurirao AlexDeLarge - 05.Veljaca/Feb.2023 u 12:10 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2023 u 20:44 |
|
Hvala za prevod
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1515 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2023 u 08:22 |
|
Film sam pogledao na preporuku Alexa i nisam zazalio ,stvarno dobar ,sporija radnja meni odgovara volim ja to ,cak mi muzika legla ,jedino sto mi je aj da kazem zasmetalo od toliko zenskih likova na kraju sam imao problem da razaznam koja je koja posto kad ih ima toliko ipak pocinju sve da mi budu slicne posto nijedna nije bila duzi period u filmu. Ali isto preporuka.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1515 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2023 u 08:23 |
|
Eh da hvala za prevod !!
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 08:59 |
|
Кoliko su mladi ljudi spremni da se izbore sa sve zastrašujućim pritiscima sve zahtevnijeg savremenog života? Često izlaz nalaze u vitruelnom svetu, nesvesni da tamo vrebaju još veće opasnosti i brojni predatori. Da li uspevamo da nađemo pravog sebe ili smo se zauvek izgubili u šumi avatara koje smo sami stvorili?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |