Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gegen die Wand AKA Head-On (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gegen die Wand AKA Head-On (2004)

Gegen die Wand

Gegen die Wand (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Glavom kroz zid

Godina:

2004

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

121 min

Režija:

Fatih Akin

Scenarij:

Fatih Akin

Glavne uloge:

Cem Akin
  >  Yilmaz Güner (Bruder)
Mona Mur
  >  Stammkundin Zoe Bar
Meltem Cumbul
  >  Selma (Cousine)
Stefan Gebelhoff
  >  Nico
Demir Gökgöl
  >  Yunus Güner (Vater)
Orhan Güner
  >  Busfahrer
Güven Kiraç
  >  Seref
Hermann Lause
  >  Dr. Schiller
Ralph Misske
  >  Patient 1 (Psychiatrie)
Catrin Striebeck
  >  Maren
Birol Ünel
  >  Cahit
Sibel Kekilli
  >  Sibel
Francesco Fiannaca
  >  Mann am Tresen
Philipp Baltus
  >  Patient 2 (Psychiatrie)
Aysel Iscan
  >  Birsen Güner (Mutter)
Zarah Jane McKenzie
  >  Barfrau in der Fabrik
Karin Niwiger
  >  Kassiererin (Psychiatrie)
Herr Tekin
  >  Barbier

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gegen die Wand AKA Head-On (2004)
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2011 u 22:57
Gegen die Wand
(Glavom kroz zid)

Žanr: drama, ljubavni
Zemlja: Nemačka/Turska
Jezik: nemački, turski
Režija i scenario: Fatih Akin
Uloge: Birol Unel, Sibel Kekilli, Catrin Striebeck

Film je osvojio Zlatnog medvjeda na Berlinskom filmskom festivalu 2004., a obrađuje temu emancipacije mlade pripadnice
druge generacije njemačkih Turaka, Sibel (Sibel Kekilli), koja se nakon lažnog pokušaja samoubojstva nađe u psihijatrijskoj bolnici
gdje upoznaje 40-godišnjaka Cahita (Birol Unel), koji je tamo dospio zbog prekomjernog konzumiranja droge i alkohola.

Sibel je odglumila samoubojstvo želeći se riješiti tradicionalnih okova svoje obitelji, ali tim činom je samo dokazala da nije nikakva Muslimanka
 te je osramotila cijelu obitelj. Jedini spas joj je udaja, pa dolazi na ludu ideju da nagovori Cahita da je oženi.

(preuzeto sa: www.filmski.net)

IMDB
TITLOVI
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2011 u 23:07
Fatih Akin mi je jedan od najdražih mladih režisera ,a Head On je moćan film sa sjajnim duom Birol Unel i Sibel Kekilli...

Preporuka i za njegove ostale filmove koji odišu sjajnim autorskim radom vrsnog dramskog znalca i poznavatelja prilika i života dijaspore .
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2011 u 09:04
Apsolutno genijalan film. Jedan od bitnih momenata u mom procesu skidanja sa droge zvane Holivud. Posle je sve išlo mnogo lakše...
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2020 u 18:10
Zaista fenomenalan film. Šteta što ga je tako malo ljudi pogledalo. Svi kojima sam ga preporučio su prosto oduševljeni !
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2023 u 10:15
Veoma dobar film, jednog od najkonstantnijih i najboljih reditelja sadašnjice. Ozbiljan, kao dobra literatura. Podsetio me na romane Orhana Pamuka...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2023 u 10:54
Da i meni dobar film, ispada da samo hvalim, dodajem dobar film, gledao sam ga tek kasnije na preporuku,  mozda se tema nece svima svideti, ko zna, ali film koji mislim da vredi pogledati. Gledao sam nekoliko njegovih filmova samo jedan mi se nije svideo, a gledacu sigurno i Rheingold.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2023 u 11:20
Jedan od meni dražih filmova uopšte Heart

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.