| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gegen die Wand AKA Head-On (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gegen die Wand AKA Head-On (2004)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2011 u 22:57 |
|
Gegen die Wand (Glavom kroz zid) ![]() Žanr: drama, ljubavni Zemlja: Nemačka/Turska Jezik: nemački, turski Režija i scenario: Fatih Akin Uloge: Birol Unel, Sibel Kekilli, Catrin Striebeck Film je osvojio Zlatnog medvjeda na Berlinskom filmskom festivalu 2004., a obrađuje temu emancipacije mlade pripadnice druge generacije njemačkih Turaka, Sibel (Sibel Kekilli), koja se nakon lažnog pokušaja samoubojstva nađe u psihijatrijskoj bolnici gdje upoznaje 40-godišnjaka Cahita (Birol Unel), koji je tamo dospio zbog prekomjernog konzumiranja droge i alkohola. Sibel je odglumila samoubojstvo želeći se riješiti tradicionalnih okova svoje obitelji, ali tim činom je samo dokazala da nije nikakva Muslimanka te je osramotila cijelu obitelj. Jedini spas joj je udaja, pa dolazi na ludu ideju da nagovori Cahita da je oženi. (preuzeto sa: www.filmski.net) IMDB TITLOVI |
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2011 u 23:07 |
|
Fatih Akin mi je jedan od najdražih mladih režisera ,a Head On je moćan film sa sjajnim duom Birol Unel i Sibel Kekilli...
Preporuka i za njegove ostale filmove koji odišu sjajnim autorskim radom vrsnog dramskog znalca i poznavatelja prilika i života dijaspore . |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2011 u 09:04 |
|
Apsolutno genijalan film. Jedan od bitnih momenata u mom procesu skidanja sa droge zvane Holivud. Posle je sve išlo mnogo lakše...
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
bole4s
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 38 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2020 u 18:10 |
|
Zaista fenomenalan film. Šteta što ga je tako malo ljudi pogledalo. Svi kojima sam ga preporučio su prosto oduševljeni !
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2023 u 10:15 |
|
Veoma dobar film, jednog od najkonstantnijih i najboljih reditelja sadašnjice. Ozbiljan, kao dobra literatura. Podsetio me na romane Orhana Pamuka...
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2023 u 10:54 |
|
Da i meni dobar film, ispada da samo hvalim, dodajem dobar film, gledao sam ga tek kasnije na preporuku, mozda se tema nece svima svideti, ko zna, ali film koji mislim da vredi pogledati. Gledao sam nekoliko njegovih filmova samo jedan mi se nije svideo, a gledacu sigurno i Rheingold.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2023 u 11:20 |
|
Jedan od meni dražih filmova uopšte
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |