| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hausu AKA House (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hausu AKA House (1977)Objavljeno: 23.Svibanj/May.2012 u 21:18 |
|
Hausu / House / Kuća (1977)
http://www.imdb.com/title/tt0076162/ Žanr: Comedy, Fantasy, Horror Režiser: Nobuhiko Ohbayashi Glavne uloge: Kimiko Ikegami, Miki Jinbo i Kumiko Ohba Opis filma: Film prati grupu tinejdžerki koje tokom raspusta odlaze na selo, u kuću tetke jedne od njih. Međutim, ništa nije onako kako izgleda. Ni kuća, ni tetka. Ako bih vam rekla još poneki detalj, rekla bih previše. Morate mi verovati na reč. Što se tehničko-zanatskih detalja tiče – očekuje vas potpuni šok. Počev od neverovatne fotografije, sjajne režije, usporenih kadrova… Obajaši je apsolutni genije sa neverovatnim osećajem za detalje. Poseban pečat celom filmu daje neverovatno jeziva i haunting muzička tema, koja provejava kroz čitav film, koja zvuči prilično nevino ali se neverovatno nadovezuje na ono što možete videti na ekranu… Link do prevoda: http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Hausu&jezik= Ažurirao NEX - 27.Svibanj/May.2012 u 10:27 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2023 u 09:58 |
|
Naleteh na h..., meni se svideo film, a gledaosam ga bas davno, U dilemi sam sam da li ponovo da ga pogledam, nesto me vuce.
Ažurirao AlexDeLarge - 08.Veljaca/Feb.2023 u 10:13 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |