Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dekalog Aka The Decalogue (1989)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dekalog Aka The Decalogue (1989)

Dekalog

Dekalog (1989)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1989

Žanr:

drama

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Artur Barcis
  >  Young Man
Stanislaw Gawlik
  >  Postman
Piotr Machalica
  >  Roman
Jan Tesarz
  >  Taxi Driver
Maciej Szary
  >  Apartment Caretaker
Olgierd Łukaszewicz
  >  Andrzej Geller
Olaf Lubaszenko
  >  Tomek
Jerzy Stuhr
  >  Jerzy
Krzysztof Kumor
  >  Gynecologist
Daniel Olbrychski
  >  Janusz
Katarzyna Piwowarczyk
  >  Ania
Krystyna Janda
  >  Dorota Geller
Adrianna Biedrzynska
  >  Anka
Aleksander Bardini
  >  Consultant
Ewa Blaszczyk
  >  Hanka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dekalog Aka The Decalogue (1989)
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2014 u 21:14
The Decalogue (1989)
"Dekalog" (originalni naslov)

Žanr: Drama
Trajanje: 10 x 55 min
Država: Poljska, Z. Nemačka
Jezik: Poljski

Režija i scenario: Krzysztof Kieślowski

Uloge:
Artur Barcis, Olgierd Lukaszewicz, Olaf Lubaszenko, Piotr Machalica, Jan Tesarz, Katarzyna Piwowarczyk
Henryk Baranowski, Krystyna Janda, Aleksander Bardini, Stanislaw Gawlik....

Poljska televizijska serija Dekalog, snimljena je 1989. godine. Režirao ju je glasoviti Krzysztof Kieślowski. 
Uz Krzysztofa Piesewicza, Kieślowski je i suscenarist deset intrigantnih jednosatnih filmova, inspiriranih Deset zapovijedi.

Svaka epizoda bavi se jednom ili više moralnih i etičkih dvojbi s kojima su suočeni likovi, 
smješteni u suvremenu Poljsku. Impresivnu glazbu za seriju skladao je Zbigniew Preisner.

Serija je najbolje televizijsko ostvarenje glasovitog autora, nagrađeno brojnim međunarodnim nagradama.

"Tijekom 6000 godina ova su pravila bila neupitna. Unatoč tome kršimo ih svaki dan. 
Ljudi osjećaju da nešto u životu nije kako valja. Postoji neka vrst ozračja koja ljude 
sada okreće drugim vrijednostima. Oni žele promišljati temeljna životna pitanja i to je vjerojatno 
stvarni razlog htijenja da se ispričaju ove priče." izvor: mojtv   

Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2014 u 12:08
Alal mu vera...

Ažurirao Bardemov sin - 26.Svibanj/May.2014 u 14:52
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2014 u 13:13
Eve ti onda gledaj ovo ako voliš dekalog.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 19:09
Imam želju da odgledam ovu seriju, samo ne znam odakle da je skinem.
Ako neko zna neka mi pošalje link u privatnoj poruci.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 19:13
Ostvarenje je vrh, dramaska serija,  imas jos nekoliko dobrih od istog reditelja.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 20:17
Hvala članovima hidden_gem i Gewehr98 na brzom odgovoru, hvala Aleks na preporuci.
Bio je ciklus filmova ovog reditelja pre nekoliko godina na jednoj televiziji, ali sam gledao čini mi se samo Tri Boje Plavo.

bubba2
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 23:09
Pogledao sam prvu i drugu epizodu, i pola treće, nisam uspeo da se povežem sa pričom, likovima, ništa me nije dotaklo, nema emocija.
Verovatno je problem u meni, tako da ću za sada odložiti gledanje ostalih epizoda, sama atmosfera mi je mučna, hladna,, likovi depresivni, očajni, uplakani, uplašeni, preozbiljni ponekad, a tek arhitektura zgrada koja me odbija sa sve snegom i bolničkim ambijentom.
Ostaviću da odstoji neko vreme, pa ću se vratiti nekad da završim započeto. Nemam pozitivnih kritika, za sada.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.