| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Detective Knight: Rogue (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Detective Knight: Rogue (2022)Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 20:06 |
|
Prevod je uradio MihovilBiro ✔
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2026 u 18:10 |
|
Šta reći tj. napisati. Pa iskren ću biti kao i uvek i napisati da je film gledljiv i čak na ivici toga ali nikako nešto iznad toga. Ja sam se ponadao jer je pred penziju ovu trilogiju snimio Willis da će to biti barem malo iznad proseka u kakve je nekvalitetne projekte bio zapao i jeste da je film gledljiv ali recimo Willis i ovde nije da je glavni glumac i ponovo se pojavljuje u nekoliko navrata a u centru pažnje je grupa pljačkaša. Odgledaću i preostala dva dela i imam na listi još poneki film gde igra Willis ali ponoviću se da sam očekovao ipak malkice više od kvaliteta ali šta je tu je. Meni je žao svega kad je u pitanju Willisovo zdravstveno stanje ali kad su filmovi u pitanju i dobro je što je otišao u prevremenu penziju. Film može da se gleda a može i da se preskoči. Sve u svemu Tako Tako )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |