Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neugdaesanyang Aka Project Wolf Hunting (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neugdaesanyang Aka Project Wolf Hunting (2022)

Neugdaesanyang

Neugdaesanyang (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

122 min

Režija:

Hongsun Kim
, Hong-sun Kim

Scenarij:

Hongsun Kim
, Hong-sun Kim

Glavne uloge:

Park Ho-san
  >  Lee Seok Woo
Jang Young-nam
  >  Choi Myung Joo
Ju-hwan Lim
  >  CEO
Jung So-min
  >  Lee Da Yeon
Kwon Soo-Hyeon
  >  Jin Kang Woo
Jung Moon-sung
  >  Kim Kyu Tae
Kim Kang-hoon
  >  Lee Do Il's Son

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Neugdaesanyang Aka Project Wolf Hunting (2022)
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2022 u 22:15
Kardiovask. Terorist hvala za prevod ✔
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 00:53
Skupila se hrpa mladih degenerika pa se malo drogiraju, malo piju, malo se jebu...
A iz pozadine vreba neuništivi Jason ili Michael Myers i tamani ih jedno po jedno na najkrvavije načine.
To bi bio holivudski slešer.

Kako bi onda izgledao korejski slešer vidjet ćemo ovdje.
Kriminalci se sa Filipina izručuju u Koreju, brodom.
Ne drogiraju se, ne piju i ne jebu se.
Šteta, jelda, moglo je to biti zabavno holivudljupcima.
Pustimo taj "promašaj", korejska verzija Jasona će sve redom posmicati.
I zatvorenike i policajce i posadu broda.
Ali bogami, toliko krvavo i brutalno da prema njemu i spomenuti Jason i Myers djeluju kao umiljate mace.

Malo kakim, naravno da lik neće sam sve pobiti, ali ne bih htio sve ni spoilati.

Film ima priču, nije tu samo izručenje pošlo po zlu i to mu ga je to.
Glumci po običaju, vrhunski.
Humora, svakakvoga pa i crnoga, naravno da ima, korejski je film.
Kad kažem korejski, pa naravno da onda ima i pravi trilerski obrat.

Film je za sve koji se neće prepasti masakra sa hektolitrima prolivene krvi kakvog odavno nisam vidio, ako ikad i jesam.
Ostali kojima ekstremno nasilje smeta, radije uzmite nešto drugo.

Nadam se, iskreno, da se neće ostati samo na ovome filmu nego da je ovo samo početak najkrvavije franšize ikad.
Jer nadmašio je moja očekivanja.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 23:38
Malo je tesko pisati bez spoiler-a, ali pokusacu.

Prva stvar je sto nisam imao pojma kuda vodi, a onda film ipak nosi skrivenu poruku, lepo su
skrojili i naslov filma,

E sad tranzicija slasher-a je odlicna, ali brate mili preterase, ne smeta mi to, nego dosadno, bar meni, a i u sustini ovde ide slasher stil konstantno, mada slasher-e sam gledao i dosta mi ih je, tako da mozda i to ima uticaja na utisak.

Neke scene pa realno ne znam cemu sluze, valjda autori znaju, dosta usputnih dijaloga, ma isprazno, ima i dobrih da ne gresim dusu,  nisam pratio engleski, verovatno je KT neke izvukao.

Cuh komentare od poznanika koji su gledali kazu zabavino, a onda bacih pogled i na neke komentare kad i tamo se spominje zabavno. Meni nije ni malo, i ne bih nikako to napisao.

Sledece, gluma je dobra.  Muzicka podloga i neki delovi oko montaze pa moglo je bolje, ali sad vec  krecem u filozofiju.

Scenario na par mesta bas supalj, naivan,  vidi se podosta stvari iz drugih filmova samo `varijacije na temu`, cak me podseca na dva filma, posebno na jedan ali da ne otkriva koji,  a ima elemenata i iz drugih,  ali dobro ima nekih `konfekcijskih`
 promena tako da ako niste gledali, bice vam novo, dok ste nesto od toga sigurno gledali pa ce vas podsetiti i videcete slicnosti.

Dakle ta neka poruka ali i kritika (cesto se spominje, a oko drugog vec se pricalo puno o tome, a u ovom slucaju ima i ... podlogu i sta se desvalo nakon toga, to je bila sramota i dobra kritika)
 i tranzicija slasher-a, hajde i gluma, to mi je ok, sve ostalo bez veze, tako da su mi bas podeljeni utisci.

Ažurirao AlexDeLarge - 19.Prosinac/Dec.2022 u 23:47
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 03:23
Divlji, brutalni, zabavno krvav, neka toga što se kreće slasher putem, meni je interesantno da ga posmatram i iz ugla kakvog, pa, neka i specifičnog, superherojskog filma. Approve
Žao mi je što se likovi nisu malo više razradili, da je isplivao poneki do kojeg bi mi bilo i više stalo, no i ovakav kakav je - mi je baš prijao, fali mi ovako divljih filmova a da ne dolaze iz mikrobudžetne C produkcije, dakle ovo mi je napolitankica.  
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 11:04
Htedoh da ga gledam ali toliko puta sam procitao slasher da sam ipak odustao.Ne volim ti ja to vise,nikad i nisam nesto preterano voleo0,meni prvi Petak 13 preteran a kamoli ovo.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 11:13
Sad vidoh i ovaj trejler mozda se nekom svidi ,isto slasher
https://www.youtube.com/watch?v=tjGIWcOrq-I&t=93s
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 11:39
Ne... Mad Heidi je trash&grindhouse. Wink

Međutim prijevoda nema ni za lijek Cry , pa će gnjiti do daljnjeg.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 14:58
Eto naucih i novi terminSmileSmile
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2023 u 23:40
Dobar film 👍 Ako me iko u zadnjih godinu dana iznenadio ne malo puta onda su to itekako Koreanci.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.